Skip to main content

on mõtet mõõta?

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » on mõtet mõõta?

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    j6ujunn
    Member

terv!

Kas on mõtet mõõta kasvuhormooni ja testo taset?Huvi pärast tahaks seda aeg ajal mõõta et jälgida taset.Ja veel kas keegi oskab keskmise öelda?

Lihtsalt oli soov ja mõte oma horoonaalset taset teada ja siis hiljem võtta juurde lisandeid(argine,tribulus,zma)ja siis uuesti mõõta.

Tänud!

Goleteral
    Member

terv!

Kas on mõtet mõõta kasvuhormooni ja testo taset?Huvi pärast tahaks seda aeg ajal mõõta et jälgida taset.Ja veel kas keegi oskab keskmise öelda?

Lihtsalt oli soov ja mõte oma horoonaalset taset teada ja siis hiljem võtta juurde lisandeid(argine,tribulus,zma)ja siis uuesti mõõta.

Tänud!

Ei näe mõtet..

Kui kasvuga probleeme pole, ja ’isud’ korras siis karta on et see tase ka normaalses vahemikus on..

Pealegi see tase on kõigil erinevates vanustes nii erinev et mingit ‘statistikat’ sa isegi enda kohta ei saa suurelt teha..

j6ujunn
    Member

Ei näe mõtet..

Kui kasvuga probleeme pole, ja ’isud’ korras siis karta on et see tase ka normaalses vahemikus on..

Pealegi see tase on kõigil erinevates vanustes nii erinev et mingit ‘statistikat’ sa isegi enda kohta ei saa suurelt teha..

leian et see on huvitav teada,kuidas on tase.

No kui see sinu jaoks huvitav on, siis mõõda. Miks sa meie käest küsid, kas on mõtet?

rinaldo
    Member

USA-s on selline huvitav teema, et lähed lased hormoonide tasemed ära mõõta. Siis vastavalt arsti tõlgendusele võid saada hormoonravi. Ala ütled, et ei tunne end piisavalt mehiselt. Tõsijutt!!

Erkko
    Member

USA-s on selline huvitav teema, et lähed lased hormoonide tasemed ära mõõta. Siis vastavalt arsti tõlgendusele võid saada hormoonravi. Ala ütled, et ei tunne end piisavalt mehiselt. Tõsijutt!!

Minagi olen seda kusagilt kuulnud. Järsku oli “Bigger,Faster,Strongeris”

rinaldo
    Member

Minagi olen seda kusagilt kuulnud. Järsku oli “Bigger,Faster,Strongeris”

Jah, just sealt ma seda kuulsin. Väärt film!!

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.