Skip to main content

hommikune aeroobne trenn

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » hommikune aeroobne trenn

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    vikont
    Member

Kas sellest on tolku kui seda teha pool tundi enne hommikusööki. Lihtsalt muul ajal pole teda võimalik päevakavasse võtta. Teeks 7.30-8.00 jooksu või jalgratast ning 8.30 oleks siis hommikusöök.

Ott Kiivikas
    Member

Hommikul enne esimest toidukorda on üks parimaid aegu teha aeroobset tegevust, kui eesmärk on rasvapõletus hoia pulsisagedus madalal max 65% maximum pulsisagedusest, 30 min on minimaalne aeg, parem oleks teha pikemalt 45- 60 min.

fooniks
    Member

kui kaua peaks olema üleva enne kui võib hakata jooksu tegema? ma olen kuulnud et kui liiga vara teha seda siis mõijub see südamele halvasti. kas see on õige?

kadri k
    Member

Mina isiklikult teen oma esimese aeroobse trenni peal hommiku sööki(kell 6.15 söök,trenn 7.15)ja tunnen ennast väga hästi.Loomulikult oleneb ka see sellest mida sa hommikul sööd,kui oled harjunud rohke söögiga,siis kindlasti on trenni raske teha.See et nüüd trenn südamele halvasti mõjuks oleneb kindlasti trenni intensiivsusest,koormusest,kui aga teha norm.et lihtasalt organism ülesse äratada on see parim viis päeva alustada.EDU!

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.