dieet
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » dieet
- This topic has 12 replies, 10 voices, and was last updated 16 years, 3 months tagasi by
LB.
-
AutorPostitused
-
november 3, 2009 at 9:54 e.l. #19288
Sadist2
MemberTervist!
Täna käisin spordiarsti juures ja tuli välja et mul on rasvumine . (RP 21,5%)
Arst soovitas mul hakata rohkem aeroobset tegema + toitumine korda saada et kaalu langetada .
Olen treeninud 10 kuud ja nüüd on esimene kord kui pean dieeti tegema .
Ise ei tea dieedist paljutki ja soovin et keegi hea dieedipidaja annaks mulle soovitusi nii toidu kui ka trenni poolest .
Pikkus 171cm kaal 85kg . BAV peaks olema seal 2000kcal juures .
Veel ütles arst et ma pean koormuse natuke alla laskma + treeneri leidma (praegust pole võimalik)
Millist trenni soovitate, et lihasmass ikka püsiks ?
Ise olen suunatud max jõu arendamisele, võibolla varsti tahan siiski klubi ja treeneri leida, et JT-ga tegeleda .
Siis soovitusi trenni ja toitumise kohalt paluks ja ma ei hakka siia oma sööma ja trennikava toppima, ütlen et söön palju ja treenin nagu loom .
november 3, 2009 at 10:06 e.l. #232087BRIKI
MemberÄra siis söö enam nii palju:D Treeni ka nagu inimene!
Otsi foorumist, siin miljon sama teemat.
november 3, 2009 at 10:38 e.l. #232089timo-
MemberMillist trenni soovitate, et lihasmass ikka püsiks ?
kui trenni teed siis lihasmass iseenesest püsibki paigal.
kui sa treenikisid nagu loom siis ei kaaluks sa niipalju ,treenida tuleb arukalt
toitumise poolest võiksid oma toitupoolist poolitada poole võrra!
sammuti ära söö rämpstoitu ja parem kui ka alkoholi ei tarbiks
muidugi soovitaks sulle toitumiskava tellida siis saad toitumise ka ilusti paika.
november 3, 2009 at 11:34 e.l. #232096emmimees
MemberLeia endale treeningkava, kus rohkem aeroobset momenti sees. Näiteks, et seeriate vaheline puhkus on maximaalselt see aeg, kui pulss taastub ja teed vaheldumisi vastaslihaseid, mitte kõik seeriad ühte harjutust järjest..
Tahad jõutõstmisega tegeleda? Minumeelest kõik jõutõstjad on “rasvunud” siis. Sinu 171cm juures 85kg pole veel mitte midagi……
november 3, 2009 at 12:11 p.l. #232101Alger025
MemberKehakaalu asjus soovitan soetada toitumiskava!
november 3, 2009 at 2:19 p.l. #232140Sadist2
Membernii et pole mõtet kaalu langetada ?
november 3, 2009 at 2:39 p.l. #232153kuuliks
MemberKehakaalu asjus soovitan soetada toitumiskava!Ta ei saa toitumiskava tellida kui pole võimalik treeneritki soetada. Kurb ju.
november 3, 2009 at 2:41 p.l. #232151daemonium
Membernii et pole mõtet kaalu langetada ?Su kehakaal ei ole ju probleemiks,rasvaprotsent on,
november 3, 2009 at 3:09 p.l. #232159PumaZ
MemberMillist trenni soovitate, et lihasmass ikka püsiks ?kui trenni teed siis lihasmass iseenesest püsibki paigal.
kui sa treenikisid nagu loom siis ei kaaluks sa niipalju ,treenida tuleb arukalt
toitumise poolest võiksid oma toitupoolist poolitada poole võrra!
sammuti ära söö rämpstoitu ja parem kui ka alkoholi ei tarbiks
muidugi soovitaks sulle toitumiskava tellida siis saad toitumise ka ilusti paika.
Kust sa tead ta toidu koguseid?
november 3, 2009 at 3:48 p.l. #232172Amarillo
Memberpäris suur kaal jah, sirvi ja loe foorumit – kõik on olemas ,kui vaid otsida
november 3, 2009 at 6:51 p.l. #232228timo-
Memberno ta ütles ise et ta sööb liiga palju
november 4, 2009 at 4:36 p.l. #232506PumaZ
Memberno ta ütles ise et ta sööb liiga paljuMillega sa mõõdad seda kogust mis on”palju”?. Ma ei viitsi vaielda mõttetult, aga kui soovitad, siis soovita seda millest ise aru ka saad.
november 4, 2009 at 5:46 p.l. #232518LB
MemberMillega sa mõõdad seda kogust mis on”palju”?. Ma ei viitsi vaielda mõttetult, aga kui soovitad, siis soovita seda millest ise aru ka saad.väga hästi arusaadav ju… rasvaprotsent on liiga kõrge, väidab ise, et sööb liiga palju ja siis on ju lihtne süüa veidike vähem, sest toitumise korrigeerimiseks läheb rohkem aega kui toidukoguse vähendamiseks.
AutorPostitusedViewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)- You must be logged in to reply to this topic.