Skip to main content

Kreatiini segamine

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kreatiini segamine

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Autor
    Postitused
    harrelson
    Member

Tervist,

oleks siis küsimus selline,et kas kreatiini pulbrit võib segada ka isostaari spordijoogiga?

Kas see võib olla kuidagi kahjulik ?

timo116
    Member

Ideepoolest isostar taastusjook, seal peaks süsikaid palju olema? peaks nagu sobima..

Capricorn
    Member

Kahjulikku küll midagi pole, kõhus läheb kõik segi, pole vahet kas võtad eraldi (kreatiin enne või peale trenni ja Isostar trenni ajal) või koos.

haubits
    Member

Muidugi võta, isostaris ju ka dekstroos ja üldiselt soovitataksegi võtta X-20g 5g kreatiiniga.

tereummikust
    Member

Seoses sellega, et mul vedeleb kodus 2 liitrine coca-cola, olen kreatiini 2 viimast päeva coca’ga võtnud, ennäe imet – olen elus. Vaevalt see isostar siis sind tapab!

Alger025
    Member

Seoses sellega, et mul vedeleb kodus 2 liitrine coca-cola, olen kreatiini 2 viimast päeva coca’ga võtnud, ennäe imet – olen elus. Vaevalt see isostar siis sind tapab!
    tereummikust
    Member

No see coca variant on küll päris hull
    Alger025
    Member

Nojah aga ega kreatiiniga segamine teda hullemaks tee. Mõtle, kui paljud inimesed joovad maailmas coca-colat igapäevaselt, jube. Tarvitan need 2l cocat kreatiiniga ära ja elu läheb edasi
    Alger025
    Member

Arvan et sobib siia teemasse, et kas oleks sobilik peale trenni HTR’le veel lisaks kreatiini panna sheiki ?

Amarillo
    Member

Arvan et sobib siia teemasse, et kas oleks sobilik peale trenni HTR’le veel lisaks kreatiini panna sheiki ?

kreatiine on üle 10 sordi, oleneb mis eesmärk jne , aga üldiselt piisab aint htr-st

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.