kava Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » kava This topic has 3 replies, 3 voices, and was last updated 21 years, 12 months tagasi by ivar85. Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total) Autor Postitused veebruar 9, 2004 at 1:10 p.l. #1926 takjasMember ma olen trenni teind 2 aastat,vanust 17 hetkel ja treenin järgnevalt: esmaspäev selg,trapets teisipäev esiõlg ja triitseps+ rinnalt surumine kolmapäev puhkus,üle nädala käin ujumas neljapäev jalad kõht reede rind laupäev tagaõlg ja biitseps pühapäev puhkus käin neli nädalat järjest nii,siis teen nädala puhkust ,millal käin kax korda ujumas jne et kas nii muidu normaalne kava või liiga laiali asjad ? veebruar 9, 2004 at 2:12 p.l. #36210 gertcorsaMember Olen tegelend jõusaaliga üle 4a. ja olen enda jaoks välja töötanud järgmise kava: I päev Rind & triitseps IIpäev Jalg & biitseps IIIpäev Õlg &kõht + tõstmis harjutused IVpäev Selg, trapets & kõht Siis üks vaba päevj a siis jälle otsast peale! Võid proovida! Mull see kava istub, aga inimesed on erinevad! veebruar 9, 2004 at 6:53 p.l. #36211 ylbortMember olen ka seda jõusaali asja veic teinud ja mina teen vot niimoodi 1. päev rind, biitseps, triitseps ja kõht 2. päev jalg ja alaselg 3. päev selg, õlg, trapets ja kõht veebruar 12, 2004 at 10:42 p.l. #36212 ivar85Member soovitan soojalt Ylborti oma…. Autor Postitused Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total) You must be logged in to reply to this topic. Logi sisse Kasutajanimi: Parool: Keep me signed in Logi sisse