Toitumiskava on vajalik?
- This topic has 4 replies, 4 voices, and was last updated 16 years, 3 months tagasi by
Mcken.
-
AutorPostitused
-
oktoober 31, 2009 at 11:27 p.l. #19254
KiisuMuska
MemberTere! Olen 17 a. ja ülekaalus. Plaan on tellida trennikava ja selle järgi siis jõusaalis käima hakata.
Tean, et ise toitun valesti ja et toitumisega võtab kõige õigemini ja paremini kaalust alla, aga kas see on väga vale kui ma seda ei telli?
Küsin seda, sest käin koolis ja kui mu toidukorrad jaotatakse ära, siis mul ei oleks võimalik neid portse koolis süüa.
Kui kiirsti või jõudsalt ma ilma korraliku toitumiseta kaalust hakkaksin alla võtma?
Minu toitumine on muidu selline et hommikul ei söö. 10.00-10.30 paiku kas kerge praad või paar saiakest. 16-18 makronist või kartulist toit (alati erinev) ja u. 20 paiku kas eelnev toit või supp või riisist toit.
Harjutasin endale nyyd sisse selle, et püüan juua palju vedelikku – tavaliselt siis vesi
Veel olen vähendanud rämpstoitu ja magusat.
november 1, 2009 at 12:15 e.l. #231692pikkpoiss
MemberHommikul söö kõht täis, et hiljem ei peaks saiakesi sööma.
november 1, 2009 at 1:45 e.l. #231693Annika Pärtel
MemberMis sa arvad, et kui käia koolis või tööl, siis ei söödagi või? Paljud võistlevad juuniorid käivad ka koolis, neil on söök kaasas, vahetunnis süüakse. Tööl süüakse, igalpool, kus aga parasjagu viibitakse. Kui on näiteks pikem autosõit vms käsi, peatatakse auto ja süüakse kasvõi maantee ääres rooli taga. Sööma peab, see on kõige alus. Trenni võid teha aastaid tulemuseta, kui söök on sisuliselt 0.
Trennikava algajatele saad siit lehelt tasuta, aga korralik söögikava peab olema, et ülekaalust lahti saada. Lihtsaim viis on see esialgu omale tellida, hiljem, kui oled juba ise kursis, mida millega asendada (neid nõuandeid jagab sulle valitud treener, kes kava koostab), siis saaad iseseisvalt varieerida.
november 1, 2009 at 6:06 e.l. #231695daemonium
MemberTere! Olen 17 a. ja ülekaalus. Plaan on tellida trennikava ja selle järgi siis jõusaalis käima hakata.Tean, et ise toitun valesti ja et toitumisega võtab kõige õigemini ja paremini kaalust alla, aga kas see on väga vale kui ma seda ei telli?
Küsin seda, sest käin koolis ja kui mu toidukorrad jaotatakse ära, siis mul ei oleks võimalik neid portse koolis süüa.
Kui kiirsti või jõudsalt ma ilma korraliku toitumiseta kaalust hakkaksin alla võtma?
Minu toitumine on muidu selline et hommikul ei söö. 10.00-10.30 paiku kas kerge praad või paar saiakest. 16-18 makronist või kartulist toit (alati erinev) ja u. 20 paiku kas eelnev toit või supp või riisist toit.
Harjutasin endale nyyd sisse selle, et püüan juua palju vedelikku – tavaliselt siis vesi
Veel olen vähendanud rämpstoitu ja magusat.
Su praegune toitumine – hommikusöögi puudumine,saiakesed,makaronid,kartulid,riis – garanteerib kehakaalu jätkuva kasvu.Ja kaalu alandatakse eelkõige köögis …
No üldiselt on võimalik (kasvõi siin foorumis) ringi vaadata,lugeda (ntx Fred Antsoni artikleid),uurida …
ja siis üritada midagi ise kokku seada.
Anlt et see katse-eksituse meetod võtab aega.Krt teab kui palju …
ja tekitab stressi – sa ju püüad,(oma arust) pead dieeti aga tulemus …
Kaua sa nii jätkata suudad?
Kava tellida oleks tunduvalt lihtsam,kindlam,mugavam.
Aga …
Tahad sa ikkagi ülekaalust vabaneda?
Või pead ainult plaane;siin selliseid küll nähtud,
november 1, 2009 at 7:52 e.l. #231701Mcken
MemberHommikusöök on kõige tähtsam söögikord, seda vahelejättes ei saavuta sa küll midagi.
Ja paar saiakest ja praad ei ei ole üldse võrdsed, et nende vahel valid.
Kõige kasulikum on sul tellida toitumiskava ja seal arvestatakse sinu võimalustega, ja ka koolisööki saab panna kavasse.
AutorPostitusedViewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)- You must be logged in to reply to this topic.