Skip to main content

kava

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » kava

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    lullu
    Member

mis te arvate sellesest kavast

1 Päev RIND; ÕLG (esi ja kesk); KÕHT

2 Päev JALA esi-, tagaosa ja säär; TRIITS

PUHKUS

4 Päev RIND; BIITS; KÕHT

5 päev SELG; ÕLG(kesk ja taga); TRIITS

2päeva puhkust

+aeroobne muidugi

Taavi Eplik
    Member

Kulturimiga ei tegele , aga tundub, et trapets on ununenud. rind+piits ja selg+õlg oleks nagu normull, teised päevad peaks yle arutama pädevate organitega! Edu

lullu
    Member

Trapets on 5 päeval selja ja õlaga koos

Anonüümne
    Guest

Väga segane minu arust. Triitseps saab praktiliselt igal trenni päeva koormust, mis viib totaalsele triitsepsi ületreenitusele. Enne selja päeva treenid biitsepsit, mis ei ole ka minu arust hea variant.

Proffa
    Member

Rinna ,triitsa ja delta peaks ikka ühel päeval tegema, sama lugu seljalailihase ja biitsga, jalg tee eraldi päeval. Nädalas treeni lihast kaks korda(nt Esmasp tee rinda raskelt, triitsa ja õlga kergemalt, Neljap tee deltat ja triitsa raskelt ning rinda kergemalt, samamoodi kombineeri teiste lihastega)…. usu mind see töötab,edu!

lullu
    Member

Ühesõnaga peaks liigutama siis biitsa selja päevale.

üks tuttav soovitas just biits panna rinnaga kokku??

Indrek2
    Member

Biits rinnaga ei käi mingil juhul kokku. Tavaliselt käib ikka rind ja õlg triitsepsiga kokku. ja biits seljaga, sest kui treenid selja lai lihast saab ka suure koormus biits. Kui nii teed siis proovi selja lai lihas teha ennem ja siis biits, sest muidu kui biits väsinud ei saa lailihas õiget koormust. Ma ise suur asjatundja ei ole aga seda olen kõikjalt lugenud.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.