nö. fighter jõusaalis
Avaleht » Forums » Seltskonnad » FightClub » nö. fighter jõusaalis
- This topic has 9 replies, 6 voices, and was last updated 16 years, 3 months tagasi by
tereummikust.
-
AutorPostitused
-
oktoober 29, 2009 at 12:23 e.l. #19207
henri112
MemberSooviksin siis mõningat infot fighteritele jõusaalis? On tekkinud siis hulk küsimusi, millele ma huviga vastust ootan kogenenumatelt tüüpidelt.
Ehk siis kiirusest ja löögijõust ehk? Milliseid lihaseid peaksin treenima, et sooritada tugevamaid jalalööke ja käelööke, ja kui suur võiks olla seeriate
arv ja mitu kordust seerias? Löök vist vajab plahvatuslikku jõudu, ehk siis vähe kordusi seerias? Ja mis oleks hea meetod kiiruse treenimiseks nii jalgadele,
kui kätele? Mõned asjalikumad võiksid siis siia lühitutvustuse teha
oktoober 29, 2009 at 1:14 p.l. #231107jrx
Membertai poksija?
Palju sõltub sellest, millal su erialatrennid on ja palju neid on. Sest jõutrenn ei tohi eriala segama hakata.
oktoober 29, 2009 at 1:22 p.l. #231108Alger025
MemberMinuarust ei ole asi üldse seeriates või kordustes, vaid et harjutuse sooritus peaks olema kiire, plahvatuslik.
oktoober 29, 2009 at 1:29 p.l. #231113Erkko
MemberMinuarust ei ole asi üldse seeriates või kordustes, vaid et harjutuse sooritus peaks olema kiire, plahvatuslik.Et siis pole vahet kas 5*5 või 5*55 ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 29, 2009 at 1:52 p.l. #231120henri112
Membertai poksija?Palju sõltub sellest, millal su erialatrennid on ja palju neid on. Sest jõutrenn ei tohi eriala segama hakata.
Korralikku eriala(muaythai) trenni teen 3-4 korda nädalas, sõltuvalt. Kuna treeningsaali kõrval on jõusaal, siis olen vahest läbi astunud ja kõhulihaseid ntks treeninud ja teinud mõned jõuseeriad rinnale ja kätele.
oktoober 29, 2009 at 8:30 p.l. #231234jrx
MemberKui teed jõu vahetult ette või taha, siis pead prioriteedi seadma, sest nö teine trenn tahes tahtmata kannatab.
oktoober 30, 2009 at 12:32 e.l. #231287Sakurai
MemberKui teed jõu vahetult ette või taha, siis pead prioriteedi seadma, sest nö teine trenn tahes tahtmata kannatab.Tõsi ta on, et kui tegeled võitlusspordiga, siis jõusaali jaoks väga palju aega ei jää. Mitte et tehtud ei saaks, saab ikka, aga iseasi kas jäksad ja kuidas aega on
oktoober 30, 2009 at 6:09 e.l. #231301tereummikust
MemberKui ma veel taipoksiga regulaarselt tegelesin, siis treenisin 3x nädalas taipoksi ja 2x nädalas jõusaali, lisaks veel 1x nädalas 10-15km jooksuring. Rääkisin lihtsalt treeneriga ära, et ma trennis kätekõverdusi jms tegema ei peaks, kui nagunii järgmine päev jõusaali rapsima. Treenisin nii aga umbes kuu või 2, siis jäin ajahätta ja ohverdasin poksi mõneks ajaks.
oktoober 30, 2009 at 8:09 e.l. #231334jrx
MemberKindlasti oleks tai poksi seisukohalt kasulikum joosta 3x nädalas 5 km kui et üks kord 15 km.
See võitlustrennis üldfüüsilise tegemine on minu meelest suht mööda… umbes nagu kui läheks autokooli ja ja siis ühtäkki sõiduõpetaja ütleb, et nii, nüüd pea auto kinni ja võtame mootori lahti ja paneme uuesti kokku ja siis sõidame edasi…
oktoober 30, 2009 at 8:19 e.l. #231340tereummikust
MemberKindlasti oleks tai poksi seisukohalt kasulikum joosta 3x nädalas 5 km kui et üks kord 15 km.Lihtsalt taipoksi ja jõusaali kõrvalt ei jäänud aega ega jõudu, et nädalas 3 korda veel jooksu ka teha.
AutorPostitusedViewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)- You must be logged in to reply to this topic.