Jalapress ja põlved
- This topic has 28 replies, 16 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
rait83.
-
AutorPostitused
-
oktoober 28, 2009 at 10:08 p.l. #19203
Erkko
MemberMulle meeldib kükkida sügavale ning jalapressi tehes lasen põlved vastu rinda . Kuid ilma sidemeteta ei saa ma nii sügavale minna – valus hakkab.
oktoober 28, 2009 at 10:16 p.l. #230973timo116
MemberMulle meeldib kükkida sügavale ning jalapressi tehes lasen põlved vastu rinda . Kuid ilma sidemeteta ei saa ma nii sügavale minna – valus hakkab.Mine keerasin oma selja nii pehmelt öeldes per*se..
oktoober 28, 2009 at 10:18 p.l. #230975Erkko
MemberMine keerasin oma selja nii pehmelt öeldes per*se..Kükkides ? Päris huvitav. Kuidas sinu kükk siis välja näeb ?
oktoober 28, 2009 at 10:30 p.l. #230977timo116
Memberjalapressi pidasin silmas, vastu rinda..
oktoober 29, 2009 at 7:19 e.l. #230992laurigp
MemberSellepärast selg läkski pe…se. Pressi ei tohi teha nii, et selg tuleks pingilt lahti. Tuleb lasta nii sügavale, kuni tunned, et selg toetub viimasel piiril veel pingile. Vastasel juhul tekib nimme piirkonnas meeletu pinge ja ei lähe kaua kuni selg hakkab tundma andma.
oktoober 29, 2009 at 7:28 e.l. #230996Lexusl
MemberSellepärast selg läkski pe…se. Pressi ei tohi teha nii, et selg tuleks pingilt lahti. Tuleb lasta nii sügavale, kuni tunned, et selg toetub viimasel piiril veel pingile. Vastasel juhul tekib nimme piirkonnas meeletu pinge ja ei lähe kaua kuni selg hakkab tundma andma.Täitsa õige jutt, olen ise ka selle läbi teinud.
Ei ole mõtet jah seda sügavust pressil taga ajada.
Kus juures pead kogu aeg jälgima oma tagumikku,et see üles ei kerkiks, sest see on väga kerge juhtuma kui ei keskendu!!
oktoober 29, 2009 at 1:29 p.l. #231112Alger025
MemberKükkimiseks ikka tervise mõttes väga vajalikud. Olen näinud, et mõni kasutab jõutõmbeks kah… ei tea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 29, 2009 at 2:02 p.l. #231125timo116
MemberSellepärast selg läkski pe…se. Pressi ei tohi teha nii, et selg tuleks pingilt lahti. Tuleb lasta nii sügavale, kuni tunned, et selg toetub viimasel piiril veel pingile. Vastasel juhul tekib nimme piirkonnas meeletu pinge ja ei lähe kaua kuni selg hakkab tundma andma.Just, nüüd häda käes, tuleb lasta välja murda see valu, surub lülisi omavahel väheke kokku..
oktoober 29, 2009 at 2:45 p.l. #231134Anonüümne
Guestkui suurest raskusest alates kükkides peaks sidemeid kasutama et põlved kahjustada ei saaks ?
oktoober 29, 2009 at 3:17 p.l. #231145kame
ModeratorMulle meeldib kükkida sügavale ning jalapressi tehes lasen PÕLVED VASTU RINDA . Kuid ilma sidemeteta ei saa ma nii sügavale minna – valus hakkab.Siit ka palve – kui ikka päris selge ei ole kuidas harjutust sooritada, palun mitte uhkelt kuulutada – muidu homme uus teema: Mis ma valesti tegin??? ja seda kellegi teise poolt…
Jõudu,
oktoober 30, 2009 at 11:23 e.l. #231400Erkko
MemberÜks treener räägib üht ja teine teist. Mida ma siis tegema pean ? Jätan trenni tegemata ?
Ja kuidas on võimalik jalapressi nii teha, et selg tuleb pingi küljest lahti ? Peapeal teete seda ? (Osavad olete)
oktoober 30, 2009 at 11:41 e.l. #231405dirty scorpion
Membermõeldi puusa/alaselga
oktoober 30, 2009 at 11:45 e.l. #231407Erkko
Membermõeldi puusa/alaselgaIkkagi ei suuda aru saada, mis asendis siis olema peab, et puus/alaselg tooli pealt tõuseb. Mina pole ise veel sellist tehnikat näinud, ega lootetavasti ka näe.
Või nojah. Siis küll, kui sa sinna ainult 25’se ketta peale paned.
oktoober 30, 2009 at 12:18 p.l. #231410Lexusl
MemberIkkagi ei suuda aru saada, mis asendis siis olema peab, et puus/alaselg tooli pealt tõuseb. Mina pole ise veel sellist tehnikat näinud, ega lootetavasti ka näe.Või nojah. Siis küll, kui sa sinna ainult 25’se ketta peale paned.
Võibolla see on pingis ka kinni, iga pingiga võibolla seda probleemi ei ole!
Tagumik on ka siis kerge kerkima kui põlved/jalad suht koos on, põlved/jalad rohkem laiali hoides ei kerki ka tagumik!
EDIT:
Seda viimast lauset ei saa vist päris tõsiselt võtta, tagumik võib tõusta nii ja naa!
oktoober 30, 2009 at 12:31 p.l. #231413gmaster
MemberIkkagi ei suuda aru saada, mis asendis siis olema peab, et puus/alaselg tooli pealt tõuseb. Mina pole ise veel sellist tehnikat näinud, ega lootetavasti ka näe.Või nojah. Siis küll, kui sa sinna ainult 25’se ketta peale paned.
No mõni mees laseb põlved vastu rinda, ja siis tõusebki p üles
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.