Skip to main content

Mida ma valesti teen?

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Mida ma valesti teen?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Autor
    Postitused
    -webplix-
    Member

nii on lood , et teen trenni , hip-hoppi , 2xnädalas , kehaline 2xnädalas ja ja iga päev jooksu ja kõhu- ning seljalihaseid .

aga mulle tundub , et mu kõht läheb koguaeg üha suuremaks , kas ma teen liiga palju kõhulihaseid? peaksin rohkem aeroobset trenni tegema?

selgitage nüüd lollile , kuidas see asi käis , kuidas see seal kõhus toimub? teen oma pekki kõhulihasteks?

matroxx
    Member

pekki pole võimalik lihasteks teha.kõht võib tõesti”paisuda” kui lihas kasvab,samas võibolla kogud rasva hoopis??sel juhul toitumine vale.

Andrek
    Member

Kõhulihaste treenimisega sa pekki maha ei saa, ainult treenid neid rohkem välja. Aeroobset trenni teed piisavalt, järelikult toitud valesti.

rennosport
    Member

Ega sa käimapeal ole juhuslikult

Acqua
    Member

Esmalt sea toitumine korda.

Seejärel tee aeroobset ja põleta rasva.

Alles siis treeni kõhtu.

scubamonkey
    Member

Ega sa käimapeal ole juhuslikult
    -webplix-
    Member

ma arvan , et asi on toitumises , aga ma ei suuda seda kuidagi paika panna:S ja rase ma ka kindlasti pole:D

et siis oli nii , et selle aasta jaanuaris kaalusin 83kg , läksin hip-hop trenni , suvel alguses kaalusin 69 kg kuskil , oktoobri kuu keskel kaalusin 66 kg , aga nüüd ei taha kaal enam kuidagi mooodi alla minna:(

-webplix-
    Member

kui ma võtan mingi täpse toitumis kava endale ette , või dieedi või mingi värgi , kas ma pean siis seda terve oma elu jälgima?? või võtan alla ära nii palju kui tahan , ja edasi teen lihtsalt trenni , ja toitun enam-vähem tervislikult?

R.Thompson
    Member

kui ma võtan mingi täpse toitumis kava endale ette , või dieedi või mingi värgi , kas ma pean siis seda terve oma elu jälgima?? või võtan alla ära nii palju kui tahan , ja edasi teen lihtsalt trenni , ja toitun enam-vähem tervislikult?

Tervislik toitumine on alati olnud hea välimuse aluseks. Ei ole nii, et 1 kuu jälgin toitumist ning siis lasen asja käest ära. Dieediga on asi loomulikult teine.

-webplix-
    Member

aga kui ma seda toitumis kava jälgin , siis nagu peangi terve elu seda jälgima?

Alger025
    Member

Mitte ei pea terve elu seda kava jälgima, vaid terve elu tuleb tervislikult toituda!

Stardust
    Member

Kui sa oskad edaspidi tasakaalukalt süüa, nii et kaal säilib, siis ei pea. Kui ei oska, siis pead tõesti terve elu toitumist jälgima. Eeldus on muidugi, et selleks ajaks oled sa toitumispõhimõtetega niivõrd tuttav, et ei pea näpuga kavast järge ajama.

Kellel juba kord kaaluprobleem on olnud (va rasedus ja mingitest ajutistest teguriteks tulenevad kaalumuutused), ei saa enamasti üleöö “terveks”.

daemonium
    Member

Sa ei pea …

anlt et sel juhul kaalud ilmselt peagi jälle 83kg,

-webplix-
    Member

aga räägike sellist asja , et kas sinna kava peale läheb nagu palju raha , sesmõttes , et toitude peale , või on nagu tavalised toidud , ja kas seal on nagu mingi retseptid , et jahm , ei tea sellest suurt midagi:S?

Sakurai
    Member

aga räägike sellist asja , et kas sinna kava peale läheb nagu palju raha , sesmõttes , et toitude peale , või on nagu tavalised toidud , ja kas seal on nagu mingi retseptid , et jahm , ei tea sellest suurt midagi:S?

Ei ole see toidu peale minev rahasumma üldsegi nii hull, ära karda

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.