Skip to main content

Küsimus tribuluse kohta?

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Küsimus tribuluse kohta?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 30 total)
  • Autor
    Postitused
    Whiterider
    Member

Selline küsimus,et soovin tellida tribulust ,aga nagu teada on eestis tribulus käsimüügina keelatud.

Kui tellin siis mingist muust riigist,kas ma saan selle kätte või võib juhtuda ,et võetakse postkontoris rajalt maha kui keelatud aine???

Igasugune inf oleks kasulik!!!

Ettetänades

Hirmus Ants
    Member

Kui metaani tellid (samuti keelatud), kas siis võib juhtuda, et võetakse rajalt maha? :???:”> Kui keelatud, siis keelatud, ei ole ju nii, et osad on “rohkem” keelatud ja teised “vähem”.

Kui tribulus nüüd ravimite nimekirjas on, siis ravimite tellimine neti teel on keelatud.

Whiterider
    Member

Ma küsisin spetsjalistilt mitte tava kasutajalt ja muide soomest lastakse oma tarbeks tuua,miks ma ei või tellida oma tarbeks siis soomest,seepärast huvitabki spetsialisti arvamus,ehk on keegi tellinud?

Whiterider
    Member

Tänan!

AlanBStard
    Moderator

miks ma ei või tellida oma tarbeks siis soomest

Kui sa nüüd arvad et on mingi mõistlik põhjus, miks sa ei või, siis pean sind kurvastama. Ei või ja kõik.

otsi soomest mõni sõber, kes tellib enda juurde ja saadab sinule edasi :???:”>

airmax27
    Member

Minu teada eraisik võib eraisikule ravimeid saata aga siin ka mingid piirangud, kui palju võib korraga saata.Kui ma ei eksi siis viis pakki võib saata aga kindel selles ei ole ja parem oleks seda Ravimiametist järgi uurida.

AlanBStard
    Moderator

Ma need n-ö “ravimid” paneks jutumärkidesse igaks juhuks, muidu näeb vestlus natuke imelik välja…

Aga sama “sõber” ei tohi paljudele saata jne nii et sõpradega pole ka lihtne.

rait83
    Member

mida selle mehe jutust arvata siis?

Et tribulus ei kasvata sportlikku sooritusvõimet ja lihaskasvule mingit toimet ei oma?

Arx07
    Member

mida selle mehe jutust arvata siis?

Et tribulus ei kasvata sportlikku sooritusvõimet ja lihaskasvule mingit toimet ei oma?

Enamikel ta ei teegi midagi, kui kellegil midagi teeb siis tõstab libiidot.

rait83
    Member

no aga libiido tõus on ju otseselt seotud testosterooniga

Arx07
    Member

no aga libiido tõus on ju otseselt seotud testosterooniga

Ju siis ei ole.

http://www.tribulus4testosterone.com/2011/…-with-tribulus/

vend vähk
    Moderator

Erinevate lisandite toime on iga inimese puhul väga individuaalne. Minule isiklikult tribulus mõjus ning energiat jätkus isegi kõige raskematel aegadel enne suurvõistluseid…

Sarge
    Member

Kui ei mõjunud, siis oli liiga väike kogus, arvatavasti. 1mg/kg kohta peaks Tribulust võtma. Kui kaalud 80kg, siis 8g päevas.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 30 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.