pila artikkel?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » pila artikkel?
- This topic has 22 replies, 14 voices, and was last updated 16 years, 3 months tagasi by
Fred Antson.
-
AutorPostitused
-
oktoober 26, 2009 at 11:36 e.l. #19160
Anonüümne
Guestt(‘_’ t)
t(‘_’ t)
t(‘_’ t)
t(‘_’ t)
t(‘_’ t)
t(‘_’ t)
oktoober 26, 2009 at 11:54 e.l. #230439uskumatu
MemberVõtsid selle powermanist? Seal pealkirja all on kuupäev 3 september 2003. Ei ole tegemist uue artikliga.
oktoober 26, 2009 at 12:11 p.l. #230443Vilps
MemberMina selles artikklis midagi väga imelikku ei näe. Jooksja all on mõeldud inimest, kes teeb ilmselgelt tõsiselt trenni. Selline süsivesikute kogus vastupidavus treeningu puhul tundub täiesti tavaline.
Ei saa eriti sinu vastuseisust aru – küpsistes pole midagi halba, võib neid isegi peale trenni tarbida. Ütle mulle, siis mida head tegelikult võis ja koores on? Väikestes kogustes võib ju kõike süüa, ilmselt on nende puhul tsipa üldisemalt mõeldud, mida vältima peaks. Täiesti Ok artikkel.
oktoober 26, 2009 at 12:29 p.l. #230447Janar Rückenberg
MemberMa ei ütle midagi artikli sisu kohta, kuid ütlen üldiselt, et selline artiklite produtseerimine ja avaldamine on suhteliselt mõttetu. Räägin sellest, et kui võtta copy ja paste´ga kuskilt lehelt mingi artikkel ja siis siia üles riputada. Ma ütleksin isegi, et selline lähenemine asjadele suisa devalveerib fitness.ee väärtust (ja kõvasti), mis on siiani olnud minu arvates treeninguid ja toitumist puudutavates küsimustes igati väärikas, asjalik, ainulaadne ja uudne, teatud mõttes “pioneerlehekülg”. Kui ollakse mõnest artiklist vaimustatud, siis võib selle lingina foorumisse panna, mitte aga artiklite list´i esilehele. Nii, et jama jama on see asi…
oktoober 26, 2009 at 12:42 p.l. #230449rinaldo
MemberMa ei ütle midagi artikli sisu kohta, kuid ütlen üldiselt, et selline artiklite produtseerimine ja avaldamine on suhteliselt mõttetu. Räägin sellest, et kui võtta copy ja paste´ga kuskilt lehelt mingi artikkel ja siis siia üles riputada. Ma ütleksin isegi, et selline lähenemine asjadele suisa devalveerib fitness.ee väärtust (ja kõvasti), mis on siiani olnud minu arvates treeninguid ja toitumist puudutavates küsimustes igati väärikas, asjalik, ainulaadne ja uudne, teatud mõttes “pioneerlehekülg”. Kui ollakse mõnest artiklist vaimustatud, siis võib selle lingina foorumisse panna, mitte aga artiklite list´i esilehele. Nii, et jama jama on see asi…See asi ei lähe jah kohe mitte. Teenitud fitid tuleb minu arvates maha võtta. Artikli võiks ka ära kustutada.
oktoober 26, 2009 at 1:20 p.l. #230450Rebane
KeymasterVabandan. Eemaldan artikli. Ei mõelnud variandile, et keegi võiks hakata ennast võõraste sulgedega ehtima ja nii lihtlabaselt madalale tasemele langeb, et teiselt saidilt varastama hakkab. Link jääb siia foorumisse siis ülesse – kel tahtmist, saavad originaalkohast ka seda siis lugeda.
Kasutajale, kes artikli meile saatis, eemaldame teenitud FIT.’id. Omaltpoolt lisan talle õnnitluseks ka ehk väikese postituskeelu.
Samas kutsun ka ikka inimesi üles artikleid tõlkima. Ja kui lugejatele tuleb ikka tõlgitud tekst paganama tuttav ette, tehke ka häält ja lahendame probleemi.
Tänud.
oktoober 26, 2009 at 1:28 p.l. #230452Janar Rückenberg
MemberEi ole midagi öelda, väga professionaalne reaktsioon olukorrale. Veel niipalju, et kas vast nüüd postituskeeldu tasub panna, võib – olla inimese taotlus ei olnud iseenesest halb, kuid jah, siiski nii ei peaks artikleid avaldama!!!
oktoober 26, 2009 at 1:32 p.l. #230453Vilps
Memberobviously this article has been directed at people who look and eat like Homer Simpson. keep eating. dont worry.Foorum on meil siiski eesti keelne. Or you prefer English?
Loomulikult otsusta inimese üle tema avatari pildi üle…Ning Imre Vähi on tegelikult ülekaalus olev teismeline tatikas?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 26, 2009 at 1:54 p.l. #230458Aile
MemberMina selles artikklis midagi väga imelikku ei näe. Jooksja all on mõeldud inimest, kes teeb ilmselgelt tõsiselt trenni. Selline süsivesikute kogus vastupidavus treeningu puhul tundub täiesti tavaline.Ei saa eriti sinu vastuseisust aru – küpsistes pole midagi halba, võib neid isegi peale trenni tarbida. Ütle mulle, siis mida head tegelikult võis ja koores on? Väikestes kogustes võib ju kõike süüa, ilmselt on nende puhul tsipa üldisemalt mõeldud, mida vältima peaks. Täiesti Ok artikkel.
T2itsa pees artikkel teie kommentaare j2lgides… Oh lugesin…osaliselt on ju t2itsa ilus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Paneme sinna m6ned rasvad juurde ja v6tame soolpulgad ja muu kr2pi 2ra
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)Hea v6i ja hea hapukoor on v2ga viis. Oleneb lehmade toidust. 6iges koostises supertoit.
Hapukoor
Nutrition Facts
Amount Per Serving
Calories 214.0
Calories from Fat 184.2
Fat 21.0 g 32 %
Saturated Fat 13.0 g 65 %
Polyunsaturated Fat 0.78 g
Monounsaturated Fat 6.1 g
Cholesterol 44.0 mg 15 %
Sodium 53.0 mg 2 %
Potassium 144.0 mg 4 %
Carbohydrate 4.3 g 1 %
Dietary Fiber 0.0 g 0 %
Protein 3.2 g 6 %
Alcohol 0.0 g
Vitamin A 13 %
Calcium 12 %
Vitamin D 0 %
Thiamin 2 %
Niacin 0 %
Vitamin B6 1 %
Phosphorus 8 %
Selenium 3 %
Vitamin C 1 %
Iron 0 %
Vitamin E 3 %
Riboflavin 9 %
Vitamin B12 5 %
Manganese 0 %
Copper 1 %
Magnesium 3 %
Zinc 2 %
v6i
Nutrition Facts
Amount Per Serving
Calories 717.0
Calories from Fat 713.0
Fat 81.1 g 125 %
Saturated Fat 51.4 g 257 %
Polyunsaturated Fat 3.0 g
Monounsaturated Fat 21.0 g
Cholesterol 215.0 mg 72 %
Sodium 576.0 mg 24 %
Potassium 24.0 mg 1 %
Carbohydrate 0.06 g 0 %
Dietary Fiber 0.0 g 0 %
Protein 0.85 g 2 %
Alcohol 0.0 g
Vitamin A 50 %
Calcium 2 %
Vitamin D 14 %
Thiamin 0 %
Niacin 0 %
Vitamin B6 0 %
Phosphorus 2 %
Selenium 1 %
Vitamin C 0 %
Iron 0 %
Vitamin E 12 %
Riboflavin 2 %
Vitamin B12 3 %
Manganese 0 %
Copper 0 %
Magnesium 0 %
Zinc 1 %
Ys….Sysivesikuid ma ei karda ja vahest v6in ka 60 % neid tarbida, kuid allikad, mida nemad soovitavad on kaheldava v22rtusega.
Kas teist keegi tunneb, et kartuli s88mine on talle hea?
oktoober 26, 2009 at 2:35 p.l. #230462R.Tamm
MemberNeid eksitavaid kirjutisi ikka levib siin-seal. Hea oleks muidugi, kui oleks kasvõi üks “turvaline paik” fitness.ee näol. Kuid lehe haldajatele-omanikele midagi ette heita väga ei saa: on olemas ka adekvaatset infot ja küllaga.
Nö uued tulijad fitness-temaatikas võivad küll segadusse sattuda, aga õnneks koputab kodanikukohuse tunne nii mõnelegi südamele ja vajadlikud märkused ja korrektuurid on kärmed tulema.
Tegelikult tõsisem asi on laiemat kõlapinda omav riiklik toitumispoliitika. On välja antud ka selleteemalisi üllitisi, millest mõnda olen juhtunud ka ise sirvima. Seisukohad, mida neis brožüürides esitatakse, on tihtipeale samuti kaheldava väärtusega. Ja mis eriti kurioosne: nende buklettide autorid ei näi sisus ühel meelel olevat, kuna kohati antakse vastuolulisi õpetusi muuhulgas ka ühe ja sama paberikandja erinevatel lehekülgedel. Sõnaga – soovitustes, mida riiklikul tasemel/tellimusel jagatakse, ei olda kindlad.
Eks ole ka soovitusi, mida võib tõsiselt võtta, kuid mõtlematuid ja segadusse ajavaid avaldusi leidub hulgalislt.
oktoober 26, 2009 at 2:41 p.l. #230463rennosport
Memberma saan sellest värgist aru, kuid kus krd-i moodi ma saan keskmiseks rasva hulgaks toidus 30%.
See on ikka täielik jama. Enamus meist ei söö päeva jooksul kordagi midagi sellist, kus rasvasisaldus ulatuks 30%-ni ( kui siis pähklid ja kartuli kropsud)
Minu loogiks järgi söön ma keskeltläbi 5-8 % rasva päevas ja sellest on piisavalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 26, 2009 at 2:48 p.l. #230465ROtter
MemberNeid eksitavaid kirjutisi ikka levib siin-seal. Hea oleks muidugi, kui oleks kasvõi üks “turvaline paik” fitness.ee näol. Kuid lehe haldajatele-omanikele midagi ette heita väga ei saa: on olemas ka adekvaatset infot ja küllaga.Nö uued tulijad fitness-temaatikas võivad küll segadusse sattuda, aga õnneks koputab kodanikukohuse tunne nii mõnelegi südamele ja vajadlikud märkused ja korrektuurid on kärmed tulema.
Tegelikult tõsisem asi on laiemat kõlapinda omav riiklik toitumispoliitika. On välja antud ka selleteemalisi üllitisi, millest mõnda olen juhtunud ka ise sirvima. Seisukohad, mida neis brožüürides esitatakse, on tihtipeale samuti kaheldava väärtusega. Ja mis eriti kurioosne: nende buklettide autorid ei näi sisus ühel meelel olevat, kuna kohati antakse vastuolulisi õpetusi muuhulgas ka ühe ja sama paberikandja erinevatel lehekülgedel. Sõnaga – soovitustes, mida riiklikul tasemel/tellimusel jagatakse, ei olda kindlad.
Eks ole ka soovitusi, mida võib tõsiselt võtta, kuid mõtlematuid ja segadusse ajavaid avaldusi leidub hulgalislt.
Money talks.
oktoober 26, 2009 at 4:02 p.l. #230474naissfeiss
MemberIga doktor võib kirjutada ja soovitada mida tahes. Teine asi on see, kas neil väidetel alust on. Eriti huvitatud oleksin veenvatest tõenditest, et küllastunud rasvad peale HDL kolesterooli ka LDL kolesterooli tõstavad ja et küllastunud rasvade piiramine vähendab südamerabanduste arvu. Seni need minu teada puuduvad.
Heade rasvade alla lähevad kõik loomsed rasvad. Võrreldes võiga on seapekis tiba suurem polüküllastamata rasvade osakaal, aga siiski on nende hulk madalam kui näiteks oliiviõlis. Lehma- ja lambarasv on madala polüküllastamata rasvade hulgaga.
oktoober 26, 2009 at 8:27 p.l. #230525Stardust
Memberma saan sellest värgist aru, kuid kus krd-i moodi ma saan keskmiseks rasva hulgaks toidus 30%.See on ikka täielik jama. Enamus meist ei söö päeva jooksul kordagi midagi sellist, kus rasvasisaldus ulatuks 30%-ni ( kui siis pähklid ja kartuli kropsud)
Minu loogiks järgi söön ma keskeltläbi 5-8 % rasva päevas ja sellest on piisavalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Su loogika veab sind alt. Toitainete protsenti päevasest kaloraažist arvutatakse enamasti just kalorite põhjal. St kui sa sööd ära 100 grammi mingit toiduainet, mis sisaldab 8% rasva (tegemist on oletusliku arvutusega, kus muid toitaineid ei kaasata), siis ei ole sinu tarbitud rasva protsent mitte 8, vaid hoopis 72. Üks gramm rasva annab üheksa kilokalorit, samas valk ja süsivesikud annavad kumbki vaid 4 kilokalorit.
Näe, igaksjuhuks veel üks näide:
Oletame, et päeva jooksul sööd ära 1700 kilokalorit, millest valku on, ütleme, 100 grammi, rasva 100 ja süsivesikuid 100. Kui võtta protsentarvutuse aluseks lihtsalt toitainete grammid, siis on kõiki toitaineid söödud ~33%. Kui võtta aluseks kalorid, siis on protsendid vastavalt ~23,5%, ~53% ja 23,5%.
Selleks, et päevane söödud rasva protsent oleks 30, ei pea sa 30-protsendiseid toiduaineid ometigi sööma. Ja toote protsent kehtib ikkagi ainult 100 grammi kohta, sööd 500 grammi 8-protsendist toiduainet ja oled saanud 40 grammi rasva. Korrutad selle numbri üheksaga ja jagad kogukalorsusega ja saad protsendi.
Lihtne. Või mõtlesid sa midagi muud?
oktoober 28, 2009 at 11:54 e.l. #230845R.Tamm
MemberMoney talks.Paraku küll. Ei näi olevat midagi, mida rahasse ümber arvutada ei saaks; sealhulgas inimese tervis ja elu. Üha enam on erinevates kontekstides kasutatud (tundub olevat kasvav tendents) inimelu väärtuse mõistet, võrdsustades seda mingi konkreetse rahasummaga.
Teatud juhtudel on rangelt pragmaatiline lähenemine inimese elule mingil määral küll õigustatud (majandusprognoosid nt), kuid inimese kui sellise hind peaks kujunema ikkagi nö. mingis muus vääringus.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.