Skip to main content

Jooks/pistmine

Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Jooks/pistmine

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    smitser
    Member

Tere!

Selline küsimus, et olen kuulnud, nagu on pistmisel ka olema seos vale toitumisega. Iseenesest olen nagu täheldanud, et mul pistma küll ei hakka madalal/normaalsel pulsil ja tav. ka kõrgel pulsil(üle 170) kuid eile proovides teha paar km võistlustempos(tahaks joosta sügisjooksul 10 km alla 50 min), hakkas hullult pistma paari km peal. Oskab keegi öelda, mida see pistmine üldse tähendab, kas siin on mingi seos toitumisega, ning mida ja millal oleks mõistlik manustada enne, kui minna seda 10t jooksma, et ei läheks kogu suve treeningud vale toitumise nahka.

Ette tänades.

A.

jõuents
    Member

Sul on sellest natuke vale arussaam. Tahaks teada kust sa seda kuulsid, et pistmine tuleb valest toitumisest.

Lugemist: Pistmine

Bulletproof
    Member

Tere!

Selline küsimus, et olen kuulnud, nagu on pistmisel ka olema seos vale toitumisega. Iseenesest olen nagu täheldanud, et mul pistma küll ei hakka madalal/normaalsel pulsil ja tav. ka kõrgel pulsil(üle 170) kuid eile proovides teha paar km võistlustempos(tahaks joosta sügisjooksul 10 km alla 50 min), hakkas hullult pistma paari km peal. Oskab keegi öelda, mida see pistmine üldse tähendab, kas siin on mingi seos toitumisega, ning mida ja millal oleks mõistlik manustada enne, kui minna seda 10t jooksma, et ei läheks kogu suve treeningud vale toitumise nahka.

Ette tänades.

A.

Kui kaua sa jooksmas oled käinud?

Ntx http://www.e-treening.ee/ lehelt saad jooksutreeninguks kava. Saadavad meilile iga nädal.

smitser
    Member

Kui kaua sa jooksmas oled käinud?

Ntx http://www.e-treening.ee/ lehelt saad jooksutreeninguks kava. Saadavad meilile iga nädal.

Oh seal oli ainult viimase 4 nädala kava, enne sügisjooksu :???:”> ja enamvähem nii ma olen jooksnud ka, madala pulsiga 135-140. lisaks lõike.

Olen regulaarselt jooksmas käinud alates aprillist

Bulletproof
    Member

Oh seal oli ainult viimase 4 nädala kava, enne sügisjooksu :???:”> ja enamvähem nii ma olen jooksnud ka, madala pulsiga 135-140. lisaks lõike.

Olen regulaarselt jooksmas käinud alates aprillist

Ega see suht värske sait ka. Järgmine nädal juba 5. nädala kava ka.

Ma hetkel ei tea öelda, a vb seal ka mingi foorumi variant või saad jooksutreeneri käest täpsemalt küsida…

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.