IPF Classic Powerlifting World Cup
- This topic has 170 replies, 27 voices, and was last updated 15 years tagasi by
Arthas.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 26, 2011 at 9:38 e.l. #19059
Alexander Andrusenko
ModeratorAnswering the overwhelming popular demand coming from lifters, officials and fans, the IPF proudly announces the coming of the IPF Classic Powerlifting World Cup.What is Classic? It is basically a raw (unequipped) event cutting back to the true traditions of powerlifting. Detailed technical rules will follow in due course.
The event will be hosted in Sweden on 12-17 of June, 2012.
All powerlifting fans are encouraged to give their comments on the IPF Forum. Remember, your say and opinion do count!
Regards,
IPF Marketing
jaanuar 26, 2011 at 10:01 e.l. #287752Ott Kiivikas
MemberSee on nagu klassikaline kulturism – mis läheb ideoloogiaga tagasi sinna kust kulturism algas. Arvan ,et see on päris hea idee, lihtsalt annab parema pildi palju jõudu tavaharjutajaga võrreldes on, sest tavaharjutaja ei pruugi kunagi särke kasutada – kuid siis ta saab aru ,kui kaugel või lähedal ta tipptulemustele on. Lõppude lõpuks võidab ikkagi kõige tugevam!
Tõstmises ei ole ju trikoosid kasutamisele võetud – ja tulemused on ikka päris hullud.
Mis mehed ise asjast arvate?
jaanuar 26, 2011 at 10:08 e.l. #287753kunnar
MemberVist facebookist võetud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vähemalt IPF-i enda kodulehelt ma leidnud mingit ametlikku teadet selle koha, et võistlus just 12-17 juuni 2012 Rootsis toimub. Lihtsalt huvitav, et facebook nüüd ametlik kanal
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 26, 2011 at 10:12 e.l. #287755Alexander Andrusenko
ModeratorVist facebookist võetud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vähemalt IPF-i enda kodulehelt ma leidnud mingit ametlikku teadet selle koha, et võistlus just 12-17 juuni 2012 Rootsis toimub.
Lihtsalt huvitav, et facebook nüüd ametlik kanal
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on IPF ametlikus foorumis ka olemas.
jaanuar 26, 2011 at 11:25 e.l. #287762kunnar
MemberSee on IPF ametlikus foorumis ka olemas.Nojah, foorumist ei hakanud otsima. Ma lootsin leida seda uudiste alt.
jaanuar 26, 2011 at 11:37 e.l. #287766Janar Rückenberg
MemberVäga tervitatav mõte minu arvates.
jaanuar 26, 2011 at 11:39 e.l. #287767Sarge
MemberKui EMV peaksid toimuma kunagi, siis võtaks isegi osa nüüd
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 26, 2011 at 11:41 e.l. #287768Alexander Andrusenko
ModeratorNojah, foorumist ei hakanud otsima. Ma lootsin leida seda uudiste alt.Ma arvan, et uudis tuleb siis, kui täpsed reeglid paika pannakse. Praegu ei ole veel paigas.
jaanuar 26, 2011 at 1:14 p.l. #287776Ott Kiivikas
MemberJõutõstjad ei pruugi minuga nõustuda, kuid arvan et osavõtjaid (mida ei ole praegugi vähe jõutõstmises) oleks veel rohkem, sest praegu ei maksa ikka EMV torkima tulla kui varustust ei ole, kuid sidemed ja vöö on igal vähegi endast lugupidaval jõusaalihundil kodus olemas ja sellest täiesti piisaks, et võistlustel osaleda.
jaanuar 26, 2011 at 1:18 p.l. #287778Alexander Andrusenko
ModeratorJõutõstjad ei pruugi minuga nõustuda, kuid arvan et osavõtjaid (mida ei ole praegugi vähe jõutõstmises) oleks veel rohkem, sest praegu ei maksa ikka EMV torkima tulla kui varustust ei ole, kuid sidemed ja vöö on igal vähegi endast lugupidaval jõusaalihundil kodus olemas ja sellest täiesti piisaks, et võistlustel osaleda.Nojah, arvata on, et võistlejatel oleks selle vastu huvi küll. Ei pea varustusega jamama, ei ole vaja tervet brigaadi abilisi, kes sulle särgid-trikood selga ajavad, ei ole vaja sidemeid, millest verevalumid jäävad jne. Kas rahval oleks huvitavam vaadata – seda ma ei oska öelda. Rahval on vist seda huvitavam, mida suurem on raskus kangil. Ilma varustuseta oleksid numbrid rahva jaoks ebahuvitavamad äkki?
jaanuar 26, 2011 at 1:28 p.l. #287779villu_v
MemberNojah, arvata on, et võistlejatel oleks selle vastu huvi küll. Ei pea varustusega jamama, ei ole vaja tervet brigaadi abilisi, kes sulle särgid-trikood selga ajavad, ei ole vaja sidemeid, millest verevalumid jäävad jne. Kas rahval oleks huvitavam vaadata – seda ma ei oska öelda. Rahval on vist seda huvitavam, mida suurem on raskus kangil. Ilma varustuseta oleksid numbrid rahva jaoks ebahuvitavamad äkki?Ma usun küll, et ilma varustuseta surumise vastu oleks huvi suurem. Varustus ei ole ju mingi niisama turvavarustus, see ju konkreetselt aitab kaasa surumisele.
Iga mees võiks ikka ise ilma mingi särgi abita suruda.
jaanuar 26, 2011 at 1:30 p.l. #287780Alexander Andrusenko
ModeratorMa usun küll, et ilma varustuseta surumise vastu oleks huvi suurem. Varustus ei ole ju mingi niisama turvavarustus, see ju konkreetselt aitab kaasa surumisele.Iga mees võiks ikka ise ilma mingi särgi abita suruda.
Millegi pärast on mul tunne, et vaatajaid ei huvita, mis varustus võistlejatel seljas on – rahvas tahab, et kangil oleks 300 kilo. Võib-olla ma eksin.
jaanuar 26, 2011 at 1:30 p.l. #287781Ott Kiivikas
MemberNojah, arvata on, et võistlejatel oleks selle vastu huvi küll. Ei pea varustusega jamama, ei ole vaja tervet brigaadi abilisi, kes sulle särgid-trikood selga ajavad, ei ole vaja sidemeid, millest verevalumid jäävad jne. Kas rahval oleks huvitavam vaadata – seda ma ei oska öelda. Rahval on vist seda huvitavam, mida suurem on raskus kangil. Ilma varustuseta oleksid numbrid rahva jaoks ebahuvitavamad äkki?Kui vaadata praegu ,kes saalis on vaatajad, siis need on eelkõige ise võistlejad või nende pereliikmed ja ka mõned lihtsalt fännid. Ma ei usu et nad jätaksid võistlusi vaatamata tulemast kui kangil on 50 – 70 kilo vähem peal. Sama palju publikut oli vaatamas siis kui ise ka jõutõstmises võistlesin (tookord ei olnud varustust)- ma ei näe selles osas vahet. Tavainimese jaoks on ka 200kg lamades surumist ulme tulemus, seda hinnatavam ja arusaadavam see tulemus on , kui see tehakse ilma spetsvarusutseta – viskad pikali ja surud ja saad aru ,et see ei ole lihtne teha.
jaanuar 26, 2011 at 1:37 p.l. #287784tarmop
MemberTihti võrdlen surumist teivashüppega. Kui keegi küsib palju särgita surud jne, siis ma küsin sellepeale, et kas mõni ajakirjanik on Sergei Bubka käest küsinud, palju ta kõrgust paneb jäiga teibaga. Suured numbrid teevad ala tõesti huvitavamaks, aga surumises teeb eeltööd oluliselt raskemaks. Ja tiimita ei tee midagi.
Ise eelistan särgiga surumist, täpselt samadel põhjustel nagu särgi mängu toomisel loodeti. Märgusõnaks õlg.
Näiteks Siim kaotaks päris palju rinnalt aga kükilt sellevõrra vähem. Trikoota +300 kükkijaid Eestis peale Siimu vist polegi.
Aga tõesti tore kui hakatakse tegema võistlusi varustuseta, siis ei saa enam vabandusi olla neil, kes kommenteerivad varustusega surumisi, miks ise kaasa ei löö jne
jaanuar 26, 2011 at 1:47 p.l. #287786Ott Kiivikas
MemberTihti võrdlen surumist teivashüppega. Kui keegi küsib palju särgita surud jne, siis ma küsin sellepeale, et kas mõni ajakirjanik on Sergei Bubka käest küsinud, palju ta kõrgust paneb jäiga teibaga. Suured numbrid teevad ala tõesti huvitavamaks, aga surumises teeb eeltööd oluliselt raskemaks. Ja tiimita ei tee midagi.Ise eelistan särgiga surumist, täpselt samadel põhjustel nagu särgi mängu toomisel loodeti. Märgusõnaks õlg.
Näiteks Siim kaotaks päris palju rinnalt aga kükilt sellevõrra vähem. Trikoota +300 kükkijaid Eestis peale Siimu vist polegi.
Aga tõesti tore kui hakatakse tegema võistlusi varustuseta, siis ei saa enam vabandusi olla neil, kes kommenteerivad varustusega surumisi, miks ise kaasa ei löö jne
Ma arvan ,et see teiba võrdlus ei ole päris samastav, sest sellisel juhul oleks võrdlus selline, et millise särgiga on surutud tulemus kas IPF või WPC -see on nö teiba jäikuse vahe. Mis puudutab särgita või särgiga surumisse siis oleks võrdlus, kas see tulemus on hüpatud teibaga või ilma teibata (no see vahe ei ole surumise puhul nii kordades, kuid 2 kordselt vaata et siiski WPC lus seal 500 peale numbrid lähevad). Kuid kindlasti selles osas on sul õigus, et traumad jällegi oleksid kindlasti kergemad tulema (samas sport on juba selline, et ainult tugevamad ja vastupidavamad jäävad sõelale). Valdavalt toimub vigastus alumises ehk just sellises asendis kus lihaseid ja kõõluseid rebestatakse ja seal alumises asendis on just särk toestav, mis ei lase raksendada sinna sellist koormust kui ilma särgita.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.