Lockerz
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Lockerz
- This topic has 19 replies, 14 voices, and was last updated 16 years, 2 months tagasi by
rinaldo.
-
AutorPostitused
-
oktoober 15, 2009 at 7:53 p.l. #18969
muscelandu
MemberMis on lockerz?
Sait, mis jagab tasuta asju, vaid selle eest, et sa logid päevas korra sisse ja vastad küsimusele. Sõprade kutsumine toob boonust! (Kui on kutsutud 20 sõpra, siis teenid topelt PTZ-e)
Mis on PTZ?
PTZ on lockerzi rahaühik.
Mida saab osta PTZ eest?
Saab osta elektroonikavidinaid, riideid jne.
Kuidas saan mina LOCKERZ kasutajaks?
Kirjutage e-mail siia teemasse, küll keegi on piisavalt lahke ja täidab teie soovi.
See tundub liiga hea, et olla tõsi?
Võibolla tõesti, aga seda rahastab üks suurimaid USA meediakompaniisid (Liberty Media). Firma (Lockerz LLC.) üks tegelasi, Kathy Savitt, on endine amazoni veebipoe executive.
Kui ülal mainitut ei usu, siis:
Võin kindel olla, et tegu ei ole scamiga.
http://twitpic.com/dfx0t – nende twitter kanalist
http://www.exploitn.com/showthread.php?t=5701 – keegi kes sai kätte
http://thebotnet.com/general-off-topic/747…m-is-legit.html – veel üks.
http://www.cashloopholes.co.uk/forums-memb…ites-proof.html – järgmine
Miks ei saa mina midagi hetkel tellida?
Sest sait ei ole veel “avatud”. Tuleb see siis sel sügisel, naised saunas rääkisid 15 oktoobrist. Hetkel ainult USA ainult, kui live läheb, siis ülemaailmne.
Eelnev tekst on kopeeritud hv’st. (loodame, et keegi sellega vastuolus pole)
Jagan ise ka kutseid, saatke sõnum (PM) koos oma e-mailiga või lisage MSN’i ranger_470@hotmail.com, ning mina saadan teie e-mailile kutse.
oktoober 15, 2009 at 7:56 p.l. #227774Arnie
MemberMa jagan ka kutseid. Saatke PM
oktoober 15, 2009 at 7:57 p.l. #227775-AJ-Styles
Memberhmmm, saada mulle ka siis kutse, vaatan ära, mis seal huvitavat on
oktoober 16, 2009 at 5:20 e.l. #227829tereummikust
MemberKasutaja mõnda aega juba olemas, kuid pole viitsinud nendele küsimustele vastata ausalt öeldes. Ilmselt sellepärast, et pean neid liiga palju vastama, enne kui äksjualli midagi “võita” saan!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 16, 2009 at 6:52 e.l. #227836Beljo
Memberno seal on võitmisega üldse raskusi ma arvan, kuna alati on asjad otsas
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> või siis polegi ühtegi asja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mingi poolteist nädalat kasutaja olnud, aga pole veel näind, et mingit asja oleks võimalik punktide eest osta -.-oktoober 16, 2009 at 7:04 e.l. #227841tereummikust
MemberBeljo, loe teema enne läbi:
Miks ei saa mina midagi hetkel tellida?Sest sait ei ole veel “avatud”. Tuleb see siis sel sügisel, naised saunas rääkisid 15 oktoobrist. Hetkel ainult USA ainult, kui live läheb, siis ülemaailmne.
KUI KEEGI TAHAB INVITE’I, SIIS SAATKE OMA E-MAIL MULLE PM’na JA TEEN KOHE INVITE’I ÄRA! KÜSIGE JULGELT!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(proovimine ju tükki küljest ei võta!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)oktoober 16, 2009 at 8:42 e.l. #227853Alexander Andrusenko
ModeratorMingi järjekordne kahtlase iseloomuga püramiidiskeem? “Tee *mitte midagi*, kutsu sõpru tegema sama ja saa selle eest raha/nänni”.
oktoober 16, 2009 at 9:08 e.l. #227857tereummikust
MemberMingi järjekordne kahtlase iseloomuga püramiidiskeem? “Tee *mitte midagi*, kutsu sõpru tegema sama ja saa selle eest raha/nänni”.Kahtlast pole siin midagi, nendele makstakse ju klikkide eest, sama teevad nemad põhimõtteliselt oma kundedele (mulle/meile). Ainuke vahe seisneb selles, et mulle (või meile) makstakse tunduvalt vähem ja natuke nö. keerulisemas süsteemis (PTZ vahetus Toodete vastu)
oktoober 16, 2009 at 3:08 p.l. #227913Sakurai
MemberIgas foorumis juba teema. Lockerz võtab üle. Tahab keegi kutseid, võite mulle ka pm saata.
oktoober 16, 2009 at 3:29 p.l. #227916GenT
MemberTahab keegi kutseid, võite mulle ka pm saata.oktoober 16, 2009 at 3:42 p.l. #227920R.T
MemberMingi järjekordne kahtlase iseloomuga püramiidiskeem? “Tee *mitte midagi*, kutsu sõpru tegema sama ja saa selle eest raha/nänni”.Arvan ise ka, et see on mingi kahtlane asi.
oktoober 16, 2009 at 4:30 p.l. #227927ants16
MemberSain sealt endale mingi tehnikapoe kinkekaardi 50eurose. Eks näis kas mõne asja “reaalselt” ka kätte saan või tuleb shippimise hind ulmeline.
oktoober 16, 2009 at 4:46 p.l. #227931Sakurai
MemberSain sealt endale mingi tehnikapoe kinkekaardi 50eurose. Eks näis kas mõne asja “reaalselt” ka kätte saan või tuleb shippimise hind ulmeline.Praegu on “shippimine” tasuta.
oktoober 20, 2009 at 12:58 p.l. #229023big poppa pump
MemberKes tahab seda uut ja huvitavat keskkonda külastada, võib kutsesooviga ka minu poole pöörduda.
Tore sait on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 12, 2009 at 6:46 e.l. #234034Bafbaf
MemberVõib mulle ka kutse saata , chekiks isegi üle siis…
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.