Kas selleks , et korralikud ruudud kõhule saada , piisab ainult tavalisest istesse tõusust ja jalgade tõstmisest ala kõhulihastele, või peab ka tegema erinevaid keha pöördeid külgedele, ?
Jah, isegi sellel, kes ei ole üldse kõhulihaseid teinud, on nad olemas mingisugused. Et paremini välja paistaks, tuleks rasvaprotsent võimalikult väikseks saada ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Nii et on vaja rasva kaotada . Aga sisestasin oma päeva söögid Tai treeningprogrammi ja vaatasin , et kartulid ja hakklihad asjad mis ma söön , ületavad rasvanormi , pani mind veits pabistama , et kuidas ma saaks samu asju süüa vähem rasvastena ? kasutama mingeid teisi õlisid ? oliivi õli ? oskab keegi mõne targa lause öelda selle kohta ?
Nii et on vaja rasva kaotada . Aga sisestasin oma päeva söögid Tai treeningprogrammi ja vaatasin , et kartulid ja hakklihad asjad mis ma söön , ületavad rasvanormi , pani mind veits pabistama , et kuidas ma saaks samu asju süüa vähem rasvastena ? kasutama mingeid teisi õlisid ? oliivi õli ? oskab keegi mõne targa lause öelda selle kohta ?