kaalu langetamine ja hiljem lihaste kasvatamine
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » kaalu langetamine ja hiljem lihaste kasvatamine
- This topic has 6 replies, 5 voices, and was last updated 16 years, 3 months tagasi by
xxVoodooMagicxx.
-
AutorPostitused
-
oktoober 14, 2009 at 9:59 e.l. #18919
mailis14
MemberMure siis selline et olen ennast väga käest ära lasknud ja nüüd plaanis ubes 15kg alla saada. Aga ise olen nii võhik, et ei tea mis harjutusi ma peaksin tegema jõukas ntx et saada kõht väiksemaks ja käed ja jalad ja pepu (A) plaanis ka minna trenni ka spordiklubisse. Aga kuna mu töö on selline, et saan seal käia üle nädala siis teise nädala teeksingi ise. Ja veel ei tea ma õigest toitumisest eriti midagi. Et vajaksin abi nii toitumise osas kui ka trenni osas. Ja ehk keegi viitsib mulle ära seletada mis on süsivesikud, täpsemalt mis toitained
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> PS. see ei ole mingi kellegi lolli nalja tegemine ega midagi vaid ma tõesti ei tea nendest midagi.oktoober 14, 2009 at 10:05 e.l. #227257Raivo Piiber
MemberMure siis selline et olen ennast väga käest ära lasknud ja nüüd plaanis ubes 15kg alla saada. Aga ise olen nii võhik, et ei tea mis harjutusi ma peaksin tegema jõukas ntx et saada kõht väiksemaks ja käed ja jalad ja pepu (A) plaanis ka minna trenni ka spordiklubisse. Aga kuna mu töö on selline, et saan seal käia üle nädala siis teise nädala teeksingi ise. Ja veel ei tea ma õigest toitumisest eriti midagi. Et vajaksin abi nii toitumise osas kui ka trenni osas. Ja ehk keegi viitsib mulle ära seletada mis on süsivesikud, täpsemalt mis toitained
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> PS. see ei ole mingi kellegi lolli nalja tegemine ega midagi vaid ma tõesti ei tea nendest midagi.Sinu tegevused:
a) lugemine (soovituslik materjal fitness.ee artiklid toitumisest ja treenimisest)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> minek spordiklubisse ja treeneri leidminec) lasta sellel treeneril koostada omale nii treening-kui toitumiskava
Jõudu ja vastupidavust!
oktoober 14, 2009 at 10:44 e.l. #227276kuuliks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> PS. see ei ole mingi kellegi lolli nalja tegemine ega midagi vaid ma tõesti ei tea nendest midagi.Toksi fitness.ee lehele süsivesik, valk, rasv jpm. Samamoodi saad abi ka, kui toksid need asjad googlesse. Kindlasti kuula treeneri nõuannet ja vastuseid.
oktoober 14, 2009 at 12:15 p.l. #227295mailis14
Membertänud! juba uurin
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 14, 2009 at 1:00 p.l. #227311xintoc
Membervb isegi bioloogia õpetaja oskab seletada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 14, 2009 at 1:57 p.l. #227336mailis14
Memberei ole bioloogia õpetajat, kool ammu ammu lõpetatud…
oktoober 14, 2009 at 2:04 p.l. #227341xxVoodooMagicxx
Membertreening- ja toitumiskava…
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.