trenn ja muusika
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » trenn ja muusika
- This topic has 27 replies, 23 voices, and was last updated 15 years, 3 months tagasi by
kixs.
-
AutorPostitused
-
september 18, 2010 at 7:20 e.l. #18901
Precious
MemberMillist muusikat kuulate joostes, rattaga sõites ja üleüldse ?
kas pigem treenite vaikuses või aitab teid muusika motiveerida?
september 18, 2010 at 7:45 e.l. #276522daemonium
MemberMillist muusikat kuulate joostes, rattaga sõites ja üleüldse ?kas pigem treenite vaikuses või aitab teid muusika motiveerida?
1.No sellist ntx.
2.Analoogilisi teemasid peaks siin juba olema.
september 18, 2010 at 8:17 e.l. #276526Sarge
MemberIse kuulan ka Amon Amarthi, lisaks veel Lamb Of God, As Blood Runs Black, Carnifex, Job For A Cowboy, Despised Icon, Parkway Drive, Suicide Silence jne jne… Et siis rohkem core muusikat.
september 18, 2010 at 12:37 p.l. #276553trennineiu
MemberRattatrennil (õues), ei kuula kunagi muusikat, vaid eelistan trennikaaslasega juttu rääkida:) Tegelikult ka üksi sõites ei kuula midagi, leian, et ohutuse mõttes ei ole vaja ka, siis ei kuule ju kui keegi rajal tagant tuleb ja tahab mööduda vms.
Spordiklubis on lihtne, seal muusika niikuinii mängib, jõusaalis kuulan siis seda, mida lastakse.
Muidu rühmatreeningus, kui on hea muusika, siis see motiveerib küll. Ei meeldi liiga närviline muusika.
september 18, 2010 at 12:50 p.l. #276558Paul.K.
MemberMuusikat kuulan ainult siis kui on aeroobne treening,tavalise jõusaali trenni ajal kuulasin küll ka varem kõrvaklappidest muusikat aga enam mitte,sest sain aru ,et mul on võimatu nii keskenduda.
september 18, 2010 at 1:35 p.l. #276560S123
MemberVäga ei kuulagi kahjuks, pükstel pole kuhugi kenasti mobla visata, et ei segaks ja taskust välja ei kukuks. Aga kui võimalik ja kuulan siis üldiselt Avenged sevenfold, In Flames, Rise Against, Korn, Atreyu jne.
september 18, 2010 at 1:47 p.l. #276561Arx07
MemberOhoo ma vaatan, et nii mõnigi metali fänn siin. Ise kuulan peamiselt Devildriver, Murderdolls, Wednesday 13, Stone Sour, Slipknot, Volbeat, Deathstars jne. Trennis aga enam ei kuula, osadel harjutustel segab keskendumist ja pealegi häirib kui mingi juhe ripub või kisub kuskil…
september 18, 2010 at 2:49 p.l. #276568aivo1359
MemberKuna peamiselt tegelen trenniga kodus siis panen raadio lihtsalt taustaks mängima,mis oma korda aitab mõne lauluga head rütmi hoida harjutuse sooritamisel.Vahest panen eesti muusikat või klassikalist(nt.Bocelli).Ilma muusikata kisub asi liiga rutiinseks.
september 18, 2010 at 5:35 p.l. #276592vs
MemberMul on kaasas igasugust mussi hiphopist diskoni, aga eriti hea hoo just aeroobset trenni tehes annab Sabrina “Summertime love”, ei teagi miks, mul pole seoses selle lauluga kunagi mingeid elamusi
september 24, 2010 at 5:29 p.l. #277385actimel
MemberOlen kuulnud, et muusika (eriti selline vaibakloppimine) pidi südamelööke rütmist välja ajama, tehke omad järeldused…
september 24, 2010 at 6:34 p.l. #277396daemonium
MemberOlen kuulnud, et muusika (eriti selline vaibakloppimine) pidi südamelööke rütmist välja ajama, tehke omad järeldused…No tegin järelduse.
Vaevalt see sulle meeldib …,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 24, 2010 at 6:41 p.l. #277397Anonüümne
GuestAeroobse ajal mingi rütmikam lugu on parem..enamasti rock ikkagi. Jõusaalis mida raskem muusika seda parem. Põhjus vist vaimne, aga harjutuse sooritus on just raskema muusika saatel kuidagi lihtsam. Olen tähendanud, et jõuan muusikat kuulates isegi mõne korduse rohkem teha. Seda just kergemate ja isoleeritud harjutuste puhul. Baasharjutustel nagu kükk, jõutõmme ja rinnalt surumine ei pane muusikat nagu tähelegi. Klapid kõrvas segavad nendel harjutustel ja telefonist lastavat muusikat nagu harjutuse käigus ei kuulegi, sest mõtted harjutuse sooritusel.
september 24, 2010 at 10:37 p.l. #277410S123
MemberAeroobse ajal mingi rütmikam lugu on parem..enamasti rock ikkagi. Jõusaalis mida raskem muusika seda parem. Põhjus vist vaimne, aga harjutuse sooritus on just raskema muusika saatel kuidagi lihtsam. Olen tähendanud, et jõuan muusikat kuulates isegi mõne korduse rohkem teha. Seda just kergemate ja isoleeritud harjutuste puhul. Baasharjutustel nagu kükk, jõutõmme ja rinnalt surumine ei pane muusikat nagu tähelegi. Klapid kõrvas segavad nendel harjutustel ja telefonist lastavat muusikat nagu harjutuse käigus ei kuulegi, sest mõtted harjutuse sooritusel.Keegi veel sellist asja tähendanud on?
Seeriate tegemine ja samal ajal numbrite lugemine segab hingamist ja seeläbi soorituste rohkust
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?september 25, 2010 at 5:33 e.l. #277438Nony
MemberNo minu arvates igasuguse trenni jaoks sobib selline raskem ja kiirem muusika. Ükskõik siis, kas aeroobne või jõusaal. Kohe tunned, kuidas powerit tuleb juurde. Aga see puhtalt minu eelistus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 25, 2010 at 2:21 p.l. #277497Hype
MemberEks see tegelikult rohkem personaalne eelistus.
Varem koguaeg teinud selle muusikaga, mis saalis lastakse. Hiljuti proovisin nädal-kaks ka kõrvaklappidega oma muusikat kuulata, aga see pigem hakkas segama. Nüüd paar nädalat ilma olnud jälle ja sooritused märksa paremad.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.