Skip to main content

Jõutreening hommikuti

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » Jõutreening hommikuti

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    Kaspar90
    Member

Tere Ott!

Küsimus oleks järgmine – kuidas suhtud jõutreeningu tegemisse hommikul enne sööki? On sul olnud endal sellega kokkupuuteid või on see suhteliselt vastunäidustatud? Aeroobset, nagu Sinu treeningkavadestki välja võib lugeda, eelistad teha hommikuti. Ise naudin samuti hommikujooksu.

Kaspar90
    Member

up.

Ka teised teadjamad võivad arvamusi avaldada.

emmimees
    Member

Aeroobsel on teised eesmärgid kui jõu treeningul. Arvan, et pole tervislik näljaseisundis rasket jõutrenni teha.

kuuliks
    Member

Tere Ott!

Küsimus oleks järgmine – kuidas suhtud jõutreeningu tegemisse hommikul enne sööki? On sul olnud endal sellega kokkupuuteid või on see suhteliselt vastunäidustatud? Aeroobset, nagu Sinu treeningkavadestki välja võib lugeda, eelistad teha hommikuti. Ise naudin samuti hommikujooksu.

Mina teen jõutrenni neljal hommikul enne sööki ja aeroobset teen kahel korral õhtuti. Lisaks paar erinevat trenni. Ma leian, et jõutreening hommikul annab parema tulemuse, kui see, et aeroobne hommikul ja jõud õhtul. Ei jaksakski hommikul aeroobset teha.

matjusm
    Member

Tere Ott!

Ma pole küll Ott aga minu arvamus jõutrennist enne päva esimest einet on, et see on mõttetus. Esiteks oled saa niikuinii energiast tühi kuna sa oled väga väga mitu tundi sisuliselt paastunud ning sa tahad sellele veel otsa ülimalt rasket trenni teha. Kui selline tegevus otseselt ohtlik pole, siis kohe kindlalt kannatab treeningu kvaliteet väga tugevalt kui sa pole söönud.

ROtter
    Member
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.