Skip to main content

Kava

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 26 total)
  • Autor
    Postitused
    maxcar
    Member

Esmaspäev

Rind

Svung

Jõutõmme

Aeroobne(30 minti)

Teisipäev

Selg

Biits

Triits

Kolmapäev

puhkepäev

Neljapäev

sama mis esmaspäev

Reede

Säär

Biits

Triits

90 minti aroobset

Aimuu
    Member

Kas natuke paljuks ei lähe triitsa ja biitsa 2x teha? minu arust piisab küll ühest korrast nädalas ühte lihasgruppi teha.

maxcar
    Member

Kas natuke paljuks ei lähe triitsa ja biitsa 2x teha? minu arust piisab küll ühest korrast nädalas ühte lihasgruppi teha.

Ei usu paljud teevad ju näiteks rinda 2x nädalas.

Aimuu
    Member

Ei usu paljud teevad ju näiteks rinda 2x nädalas.

No kas tõesti siis käed on nii kehvalt arenenud, et neid 2x nädalas vaja teha? pealegi rinda tehes juba triits mängib kaasa ja selga tehes biits.

maxcar
    Member

No kas tõesti siis käed on nii kehvalt arenenud, et neid 2x nädalas vaja teha? pealegi rinda tehes juba triits mängib kaasa ja selga tehes biits.

Käed on palju vähem arenenud kui jalad ja rind, selga tehes saab biits väikse koormuse ja ma teen teisipäev raskema päeva neljapäev kergema. Selja ja biits on samal päeval niiet vahet sel seljuhul on kas teen peale või mitte?

maxcar
    Member

Mulle rääkis üks inimene kes 15-20 aastat tagasi trenni tegi et siis tehti ültse ühte lihasgtuppi 3-4 korda nädalas.

Aimuu
    Member

Käed on palju vähem arenenud kui jalad ja rind, selga tehes saab biits väikse koormuse ja ma teen teisipäev raskema päeva neljapäev kergema. Selja ja biits on samal päeval niiet vahet sel seljuhul on kas teen peale või mitte?

No kui ületreening ei teki siis anna hagu minugipoolest!

P-A-U-L
    Member

Õlg? Miks õlga ei tee?

Kui aus olla, siis võiksid ikka mingi mõistliku kava hankida.

Amarillo
    Member

jõutõmme 2x nädalas ja selg veel + teisigi asju 2x, ja veel nooruk… treenid ennast üle või vigastad ennast, ei soovita

Aimuu
    Member

Lihtsalt võta omale siit samast fitnessist korralik kava või siis telli ja järgi seda, mingit umbluu kava tõesti ei soovitaks.

matjusm
    Member

Sa ei pea treenima mingit lihasgruppi kas 1 või 2 (või mis iganes) korda nädalas vaid on ka vahepealseid variante.

2 korda nädalas ühte lihast korralikult läbi teha võib palju olla ning seega võid teha niimodi, et sa treenid keskmiselt 1.5 korda mingit lihast nädalas. Näiteks kui sul on 3 päevane kava, siis sa teed selle läbi, teed 2 päeva pausi ja siis algad uuesti. Ei pea endale mingeid “x-korda nädalas” piiranguid välja mõtlema.

maxcar
    Member

jõutõmme 2x nädalas ja selg veel + teisigi asju 2x, ja veel nooruk… treenid ennast üle või vigastad ennast, ei soovita

4 nädalat tahan seda kava teha, ei usu et vigastan lihtsald tahaks vahelduseks midagi muud proovida.

Aimuu
    Member

No jõutõstjate 3×3 kavas on ju 3x nädalas jõutõmmet,kükki ja surumist.

vend vähk
    Moderator

Esmaspäev

Rind

Svung

Jõutõmme

Aeroobne(30 minti)

Teisipäev

Selg

Biits

Triits

Kolmapäev

puhkepäev

Neljapäev

sama mis esmaspäev

Reede

Säär

Biits

Triits

90 minti aroobset

Natuke segane treeningkava, aga kui endale sobib, siis anna minna

Ja jalgu ei tee. Ratastooli case?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 26 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.