uneaeg?
- This topic has 15 replies, 12 voices, and was last updated 16 years, 3 months tagasi by
Sakurai.
-
AutorPostitused
-
oktoober 10, 2009 at 6:35 p.l. #18851
mees232
MemberTerv!
Tahtsin kysida kas ylemagamine mõjub ka lihastele halvasti ja treeningule sama palju kui vähemagamine.Mis võiks olla maks magatud uni?
oktoober 10, 2009 at 7:10 p.l. #226111MWEchamp
MemberSama halvasti ta nüüd kindlasti ei mõju, ülemagamine ikka parem kui vähemagamine. Max magamis aega ma usun et ei olegi, see sõltub nii paljudest asjadest
Vanusest, päevast, soost, tegevusealadest jne jne.
oktoober 10, 2009 at 7:18 p.l. #226114mees232
MemberSama halvasti ta nüüd kindlasti ei mõju, ülemagamine ikka parem kui vähemagamine. Max magamis aega ma usun et ei olegi, see sõltub nii paljudest asjadestVanusest, päevast, soost, tegevusealadest jne jne.
kas mehed magavad kauem siis
oktoober 10, 2009 at 7:29 p.l. #226117MWEchamp
Memberkas mehed magavad kauem siisPagan ma ei mäleta enam. Ma olen kuskilt artiklist lugenud, et magatund tundide arv sõltus soost. See võis aga olla järjekordne ” Teadlased on avastanud…” rubriigi artikkel. Palun vabandust mitteadekvaatse info eest!
oktoober 10, 2009 at 8:37 p.l. #226129matroxx
Memberkindlasti on ülemagamisel halb mõju.esiteks on väsimuse tunne ning seetõttu kipub trenn ka nõrk olema.vahel kui vaimselt väsinud ollakse tundub automaatsel kohe lihas ka nõrk kuid puudub lihtsalt energia et harjutusi korralikult sooritada.
oktoober 11, 2009 at 6:17 e.l. #226143Mcken
MemberMinarust 7-8 tundi oli soovitatav uneaeg. Aga ma ei usu, et rohkem magamine midagi halba teeb
Nädalavahetusel magan isegi 12tundi jutti siis olen ennast korralikult välja puhanud.
oktoober 11, 2009 at 6:21 e.l. #226144Mcken
Memberkindlasti on ülemagamisel halb mõju.esiteks on väsimuse tunne ning seetõttu kipub trenn ka nõrk olema.vahel kui vaimselt väsinud ollakse tundub automaatsel kohe lihas ka nõrk kuid puudub lihtsalt energia et harjutusi korralikult sooritada.Ma ei tea mul just vastupidi. Kui kaua magan siis on värske tunne aga kui korralikult pole maganud siis jõusaali minnes on selline nõrk ja unine tunne, et viskaks pingile magama.
Nõrk tunne tekkib ka siis kui enne trenni ei ole midagi söönud.
oktoober 11, 2009 at 7:59 e.l. #226156Mr Fox
MemberMa ei tea mul just vastupidi. Kui kaua magan siis on värske tunne aga kui korralikult pole maganud siis jõusaali minnes on selline nõrk ja unine tunne, et viskaks pingile magama.Nõrk tunne tekkib ka siis kui enne trenni ei ole midagi söönud.
Kindlasti ülemagamine ei ole kasulik.Enda peal kogetud.
oktoober 11, 2009 at 8:33 e.l. #226159Amarillo
Memberoleneb tõesti, kui reedeti magan 3h, siis laupäeval 12h, pühapäev täitsa hea olla:P
oktoober 11, 2009 at 8:57 e.l. #226165LaurL
Member8 tundi on minimaalne uneaeg , mis tuleks ära magada iga öö vähemalt – räägivad psühholoogid
Endal on nimodi , kui magan alla 8 tunni olen rampväsinud järgmine päev … Kui üle 9 tunni igapäev kätte saab siis on enesetunne hea ja jubehea on olla kohe hommikul ärgates!
oktoober 11, 2009 at 9:05 e.l. #226166InsaneQlimax
Member8 tundi on minimaalne uneaeg , mis tuleks ära magada iga öö vähemalt – räägivad psühholoogidTähtis ei ole ainult magatud aeg, vaid ka see, et magamamineku ajad oleksid stabiilsed. Kui igapäev minna samal ajal magama on uneaeg palju effektiivsem.
oktoober 11, 2009 at 9:46 e.l. #226169-Egert
MemberUnekvaliteet on ka erinev. Igasugused segavad asjad toas välja lülitada.
oktoober 11, 2009 at 10:20 e.l. #226179matroxx
Memberpigem ikkagi jah unekvaliteet.vahest on peale 8 tundi magamist palju parem olla kui teinekord peale 12 tunnist magamist.
kui ikka öösel 3 magama minna siis on uimane olenemine päeval kindel.
oktoober 11, 2009 at 10:24 e.l. #226180Xero
MemberArvan, et ülemagamisel võib inimene olla rohkem uimasem ja vaimselt väsinum kui alamagamisel. Alamagamisel oled ehk lihtsalt unine ja tahad igal võimalikul hetkel magada või siis uni tuleb peale.
Endal on muidu nii, et vabadel päevadel, mil magan ~ 12 tundi, tunnen end välja puhanuna, kuid olen ka 15 tundi maganud ning see on üleliiast olnud. Samas, on minu jaoks 7-8 tundi alamagamine. Tee mis tahad, ei ole end välja puhanud ja unekas on pidevalt peal. Minu jaoks oleks minimaalne aeg 10 tundi, siis pole päeva jooksul unekat, väsimust, uimasust või muud sarnast.
oktoober 11, 2009 at 10:41 e.l. #226184emmimees
Membermulle on 8h vähe ..10h und on okei minu jaoks.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.