naiste kehalised katsed
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » naiste kehalised katsed
- This topic has 30 replies, 18 voices, and was last updated 14 years, 10 months tagasi by
Bulletproof.
-
AutorPostitused
-
september 19, 2010 at 12:13 p.l. #18815
Nony
MemberSisekaitseakadeemias siis teiste hulgas ka järgmised kehalised katsed: ülatõmme trenažööril ja kangi surumine rinnalt. Tänaseks päevaks (see tegelikult juba mõnda aega nii olnud) on meestel ja naistel samaväärsed katsed (raskus sõltub vanusest ja oma kehakaalust). Ülatõmbel raskus 100% kehakaalust ja kangi raskus 75% kehakaalust. Kuni 29.a. on 1p saamiseks vaja sooritada 2 kordust ja üle 30.a. 1kordus. Katsete tabel ise siis siin: http://www.sisekaitse.ee/ska/sisseastujale…halised-katsed/
Siin foorumis ilmselt üsna sportlik naispere ja mõtlesin, et uuriks järgi… Kui palju on siin neid naisi, kes vähemalt ühe punkti kätte saaks? Või on ka neid, kes maksimumtulemuse ära teeks???
Ise pean tunnistama, et ei ole selliseid raskusi kunagi proovinud, aga ega väga ei usu/looda… Kui jõukasse satun, siis proovin kindlasti ära ja annan teada
september 19, 2010 at 6:30 p.l. #276757Bulletproof
MemberKes trenni varemgi mingil määral teinud on, sellel ei tohiks olla eriline probleem katseid miinimumnõuetele sooritada.
september 19, 2010 at 7:59 p.l. #276785Jackie
MemberHetke seisuga jääksin ülatõmmetes, rinnalt surumises ja jooksus küll hätta
Aga paari aasta pärast oleks vast tehtav (kuna siis peaks miinimumi saavutamiseks vähem vaeva nägema)
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja ma kipun arvama, et ega neid naisi just eriti palju ole, kes lõuga vabalt tõmbavad ja 75% oma kehakaalust rinnalt suruvad…
september 19, 2010 at 8:05 p.l. #276794Nony
MemberJa ma kipun arvama, et ega neid naisi just eriti palju ole, kes lõuga vabalt tõmbavad ja 75% oma kehakaalust rinnalt suruvad…tegelikult ma seda mõtlesingi…
Kes trenni varemgi mingil määral teinud on, sellel ei tohiks olla eriline probleem katseid miinimumnõuetele sooritada.ma ei oleks selles küll nii väga kindel…
september 19, 2010 at 8:12 p.l. #276796builder
MemberEi hakka üldse vaidlema, et raske või mitte. Aga test on pigem õiglane, ma küll ei pooldaks erinevat soolist ahistamist. Ja selles ametis ma olen täitsa selle poolt, et nõrgemad kukuvad välja. Vabandust kui liiga karm olen.
september 19, 2010 at 8:13 p.l. #276797Hirmus Ants
MemberTegelikult loomulikult on naistel seda katset raskem läbi teha kui meestel, aga…
Ju siis nii peabki olema, selline töö ei ole füüsiliselt nõrkadele. Kui mingil põhjusel füüsiline vorm nii hea pole (kasvõi selle tõttu, et oled naine), siis järelikult see töö pole sinu jaoks. Samas kes ikka väga tahab, treenib ja võtab kaalust maha kasvõi spetsiaalselt selle katse jaoks ja teeb selle katse ikkagi näiteks aasta pärast ära.
september 19, 2010 at 8:47 p.l. #276800Nony
MemberEga ma ei olegi kurtnud selle üle, et miks nii on
Ei eelda üldse, et naistel peaks kergemad katsed olema. Ja otse loomulikult on võimalik see endale eesmärgiks võtta ja selle nimel vaeva näha ja katsed ära teha, aga… Mõtlesingi just seda, et kui palju on neid naisi, kes lihtsalt läheks kohale ja teeks ära
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 19, 2010 at 9:01 p.l. #276801Archangel
MemberEelmine aasta suutsid vaid kaks naist need katsed läbida!
Läksin samuti Paikusele ning naisi oli katsetel kuhjaga, kuid mitte keegi! ei suutnud kangi rinnalt suruda. Pm. said sisse ainult need kaks tüdrukut, kes suutsid mõlemad lõuatõmbes(ülatõmme trenažööril) min. kordused ära teha.
(tegelt vist isegi 4 naist suutsid tõmbed ära teha – kaks tükki ei saanud lihtsalt muudest katsetest edasi(mõtlen vaimsed võimed ja intervjuu), või siis ei tulnud lihtsalt kooli – meie rühmades oli ainult 2 naist).
See peaks veidikene aimu andma, kui raske keskmisele või isegi veidi treeninud naisterahvastele need katsed on. Usun, et see on väga hea muutus, sest enam ei lähe naised sellise plaaniga politseitööle, et saaks ainult elu lõpuni pabereid määrida.
Füüsiline vorm peab olema kõva – uudistes ju vägagi tihti lugenud kuidas naispolitseinikud ei suuda tänaval alati hakkama saada. Ning pole ka ime, kui füüsiliselt nõuti neilt niivõrd vähe.
Seega, kes tahab ikka kooli sinna minna, see võtku ikka vähemalt paar kuud aega, et korralikult end trennilainele saada ja katseteks kuidagigi valmis olla.
september 19, 2010 at 9:49 p.l. #276803-AJ-Styles
MemberMeil õpperühmas on 3 naissoost iskut, kes suutsid katsed läbida, aga maximumi ei saanud küll keegi.
september 20, 2010 at 7:33 p.l. #276891Hirmus Ants
MemberNäiteks Gerbel Mikk surus 50 kg kangi 34x. Katsetel peakski ta 50 kg kangiga tegema, võistlusvormis olles võibolla hoopis 45-ga. Arvatavasti poleks ka teised harjutused probleemiks.
http://www.gerbelmikk.com/est_index.php
september 21, 2010 at 12:37 e.l. #276909Archangel
MemberNäiteks Gerbel Mikk surus 50 kg kangi 34x. Katsetel peakski ta 50 kg kangiga tegema, võistlusvormis olles võibolla hoopis 45-ga. Arvatavasti poleks ka teised harjutused probleemiks.http://www.gerbelmikk.com/est_index.php
september 21, 2010 at 5:25 e.l. #276913Jackie
MemberEks neid võistlevaid sportlasi ole veelgi, kes rinnalt surumise (jm) vabalt ära teeksid: Christina Alev, Annika Summel, jõutõstjad naised jne
Aga jah, tavalisel hobikorras trenni tegeval naisel katsetele mütsiga lööma minna ei tasu. Erandeid on muidugi alati
september 21, 2010 at 6:35 e.l. #276918batmannu
Memberkui ma oleks 30, siis teeksin need katsed lõdvalt ära..

aga kuna ma 30 veel pole, siis vb 2 lõuatõmmet jõuan teha hea pingutamise korral ja kui 3-6 kuud ette teada et katsetele minek, siis teeksin rinnalt surumise miinimumi ka ära..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (oleks aega alla võtta ja tugevaks saada.. )Kui praegu otse tänavalt minna, siis vb 1 korra jõuan rinnalt ka suruda, suuri lootusi ei paneks sellele, kuna pole rinnalt ammu maksimumi peale surunud.
Kui sa oled ikka 70kilone, siis võtab ca aasta (vb 9 kuud, ma ei mäleta millal alustasin) enne kui jõuad 75% oma keha kaalust suruda..
september 21, 2010 at 6:46 e.l. #276920Okk
MemberMa arvan , et keskmine eesti meeski ei suuda neid katseid edukalt läbida mis siis veel naistest rääkida
. Ise saaksin ka 0 punkti , kuna ei oska ujuda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 21, 2010 at 6:52 e.l. #276925Aile
MemberEga ma ei olegi kurtnud selle üle, et miks nii on
Ei eelda üldse, et naistel peaks kergemad katsed olema. Ja otse loomulikult on võimalik see endale eesmärgiks võtta ja selle nimel vaeva näha ja katsed ära teha, aga… Mõtlesingi just seda, et kui palju on neid naisi, kes lihtsalt läheks kohale ja teeks ära
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul võttis paar aastat järjekindlalt harjutamist, et suruda 116 %. Ma arvan, et 75 % on tehtav ja ka ülejäänu, vähemalt sama lühikese ajaga.
Naistele mõeldud osa on tõesti naiste jaoks raskem… kuid, eks nad üritavad välja sõeluda nn tavanõrkade naiste kontingenti, kes siis hiljem töötades oleksid liialt ohtu seatud. Mina näiteks pean seda tööd ikkagi naise jaoks (ma mõtlen siinjuures…ka minu kui naise jaoks, hoolimata sellest, et ma ennast nõrgaks ei pea…meestega seda ikkagi ei võrdle) liiga ohtlikuks.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.