Jälgin valkudele ülesehitatud toitumiskava, kui aga teen vahest nö. laadimispäeva kus luban endale näiteks tüki kooki, natuke kartulisalatit ja cola lighti, siis miski pärast hakkab mul tihti paha peale seda. Miks see nii on? Oskab keegi seletada?
Sest Sa oled oma toitumisega õigel teel ja organism on ka sellest aru saanud – tahab halvast eemale! Kook, kartulisalat ja Coca ei sisalda miskit Sulle vajalikku. Hoia neist veel mõnda aega eemale ja siis ei taha Sa neid isegi. Sinu organism on ärganud ja reageerib adekvaatselt. Kõik on hästi!
Kui ma laps olin siis sõin väga vähe ja magusast käisin suure kaarega mööda sest peale söömist oleks see lihtsalt välja tulnud. Nüüd tunnen enam vähem sama asja.
See on täiesti normaalne reaktsioon! Pole olemas nö halbu asju, millest elu lõpuni eemale peab hoidma. Sa ju ei söö neid igapäevaselt. Keegi ei keela endale vahel midagi rohkem lubada, vastupidi, see tuleb arengule ainult kasuks! Kannata lihtsalt ära, pärast seda halba tunnet tuleb hoopis parem ja võimsam!