Skip to main content

KAALU TÕSTMINE

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » KAALU TÕSTMINE

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 30 total)
  • Autor
    Postitused
    algaja11
    Member

hetkel olen 175 cm pikk ja kaalun hommikuti 65 kg . tahaks oma massi tõsta ja ka tulemusi parandada. lamades suudan suruda ainult 65 kg. bicepsit teen ka ainult 8kg.

Jackie
    Member

Söö, söö ja veelkord söö! Ja trenni tee ka mehemoodi! Muud nippi vast ei olegi.

algaja11
    Member

kui palju oleks 17 aastasel normaal kaal ja lamades tulemus?

Rainerr
    Member

kui palju oleks 17 aastasel normaal kaal ja lamades tulemus?

Kaalu võiks võtta niiviisi: Pikkus- 100 = kehakaal. Niiet sinu puhul siis umbes 70-78 kg.

Lamades surumisel loetakse tavaliselt küllaltki heaks tulemuseks oma kehakaalu surumist, teine aste oleks siis juba 100 kg.

Ära muretse üldse selle pärast! Küll trenni tehes tulemused paranevad. Ja pea meeles, et lihased vajavad ka puhkust!

algaja11
    Member

okei t2nan. ma söön koguaeg aga kaalu ei tule üldse juurde!

Kas mul tasuks võtta mingid pulbrit ?

emmimees
    Member

Kui sa 5-6x päevas normaalselt sööd ja kaal ei kerki, siis võiksid juurde võtta valku ja süsivesikuid.

algaja11
    Member

tegelt ma söön hommik l6una õhtu.

hommikul kohvi , saia juustu vorstiga vms ? lõuna supp või praad ? õhtul ka supp või praad

hommikul kohvi , saia juustu vorstiga vms ? lõuna supp või praad ? õhtul ka supp või praad

Ja imestad, et kaal ei töuse? Vähe sööd.

kunnar
    Member

Tõesti vähe sööd, katsu rohkem süüa. Joo veel lisaks palju piima, sealt saad lisa kaloreid mille arvelt kergem kaalu kasvatada.

algaja11
    Member

mitme tunni tagant ma siis sööma peaks peale jõusaali ja üldse.

MA ei tahaks ju päris paksuks ka muutuda et kõhupeal ainult lame rasv . tahaks et natuke lihased j22ks ka ikka paista.

emmimees
    Member

Sa tahad juurde võtta, aga süüa ei taha, sest kardad paksuks minna?? Taevas halasta..

Anonüümne
    Guest

Kui pole harjunud kõvasti sööma ja kaalu tõstmisega raskuseid , siis soovitan toidulisandit nimega Serious Mass. Serious mass-is on kaloreid üle poole sinu päevasest BAV-ist. + korralik söök ja kilosid hakkab tulema tahad või mitte. Soovitan võtta ka täiskoguses , mitte selles mis fitness.ee on soovitanud.

Seda hetkel fitshop.ee-s ei näita aga üldiselt on ta poes ikkagi olemas. Tuleks osta ka suur kott , neid väikseid potsikuid süües läheb veidi kalliks.

Edit : Aga jah , toitumine kõige tähtsam ikkagi , kui korralikult ei söö , siis ei ole ka sellest niipalju kasu kui võiks olla.

gymer
    Member

Miks kõik kaalu taga ajavad?

Kuid 63 surumisel alustades on ju hea, mina seda ei suuda. Ning mis on biits 8 kg, hantel – kang, mis harjutus?

Proovi ka kükke. Ja söö ka, võid ju mõelda, et ma söön ju, kuid söö õigeid asju õiges vahekorras. Pulbritest niipalju, et valgupulber on teretulnud. Kuid pulber pole (ainus) ainuõige lahend, võti oma tulemusi ja saavutusi täitmaks on sinu enda peas.

Ja kui keegi väidab, et pulbreid pole mõtet võtta enne kui oled teinud trenni nii ja nii palju kuud, siis palun öelge seda Otile, kes avalikult ja arusaadavalt seletab valgupulbri eesmärki.

algaja11
    Member

okeii , aitähh kõigile kes aitasid!

Lev
    Member

hetkel olen 175 cm pikk ja kaalun hommikuti 65 kg . tahaks oma massi tõsta ja ka tulemusi parandada. lamades suudan suruda ainult 65 kg. bicepsit teen ka ainult 8kg.

Kui sulle öeldakse, et söö ja veel kord söö siis ma seletan sulle natuke lähemal, mida see tähendab. Kui sa vaatad jogurtit siis seal on palju süsivesikuid mis? Aga need on suhkru arvelt, kuid sul on vaja liitsüsivesikuid. Kui planeerid oma toitumist siis lisa sinna palju pruuni riisi( mitte valget) ja tatart. Neis on palju liitsüsivesikuid, mis annavad sulle korralikult energiat, et treenida ja ületaastuda.( tatras ja riisis on omajagu ka valke, milles on palju kasulikke aminohappeid).

Valgud peaksid saama primaarselt lihast ( kui rahakott võimaldab). Head valguallikad on ka kohupiim( võta rasvata ja süsivesikuteta kohupiim) ja kodujuust. Ühesõnaga söö palju valke( sinule piisab 150g) ja liitsüsivesikuid nagu pruun riis ja tatar( sinule sobiks 250-400g süsivesikuid päevas). Söö vähem suhkruid, sest muidu näed kaalu tõusmas aga mitte lihaste arvelt:). Kasulikke rasvu ka ära unusta, kuna need aitavad hormoonidel funktioneerida.Kasulikke rasvade kohta loe mõnest varasemast teemast:)

Trenni tee madalate kordustega( 6-8 ). Saad kiiresti jõunäitajad üles ja stimuleerid korralikult lihaskasvu.( püüa iga nädal raskusi tõsta 2.5-5kg kaupa)

Suurtele lihastele nagu rind, selg ja jalad tee 10-12 seeriat. ( seeriate vahelised pausid olgu max 3min!)

Väiksemad lihased nagu biitseps, triitseps, õlad tee 6-8 seeriat.

Treeni mitte rohkem, kui 3 korda nädalas. Väldi aeroobset või limiteeri see 1h nädalas.

Usun, et kui nii toitud ja treenid hämmastad ennastki, kui kiiresti on võimalik areneda

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 30 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.