Skip to main content

ACC ja Muscle+

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » ACC ja Muscle+

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    sass01
    Member

Et tahaks teada kuidas tarbida neid koos, ise olen lugenud ja mõelnud, et mingi ~35g ACC enne trenni + tsips süsikaid,

ning peale trenni ~50g Muscle+ ja paarkend grammi süsikaid juurde, selline kooslus peaks sobima?

Muidu päris edasijõudnutesse end veel ei loe, aga vaatan kuidas need tooted endale mõjuvad,

eesmärk saada lihasmassi, kaal 71…72 ning pikkus 176.

vend vähk
    Moderator

Et tahaks teada kuidas tarbida neid koos, ise olen lugenud ja mõelnud, et mingi ~35g ACC enne trenni + tsips süsikaid,

ning peale trenni ~50g Muscle+ ja paarkend grammi süsikaid juurde, selline kooslus peaks sobima?

Muidu päris edasijõudnutesse end veel ei loe, aga vaatan kuidas need tooted endale mõjuvad,

eesmärk saada lihasmassi, kaal 71…72 ning pikkus 176.

See combo võib isegi toimida. Igasugused lisandid mõjuvad igale inimesele individuaalselt. Kui ise ei proovi, siis ei saagi teada! :o

Amarillo
    Member

see kombo kindlasti toimib – HMB,kreatiin,beta-alainil koosmõju on väga võimas, ma ise kavatsen eraldi osta, tuleb odavam ja kvaliteetsem.

my dreamstack: preworkout / HMB 2g,beta-alanine 2g,kofeiin 0.4g, tauriini 2g,kre-alkanyl 1.5g,BCCA 5g, glutamiini 5g

postworkout : 35g valku (bcca ja glutamiin sees), HMB 2g, beta-alanine 2g, 70g dexstose

sass01
    Member

Teistest ainetest olen enam-vähem teadlik aga mis asi on HMB?

Amarillo
    Member

http://www.google.com search: HMB

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.