Skip to main content

Kuidas vormi saada?

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Kuidas vormi saada?

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Autor
    Postitused
    Kaisu1
    Member

Olen kodus lapsega juba kuskil aasta ja mingit erilist liikumist pole.Pikkust on mul kuskil 1,67 ja kaalu kõikuvalt 55-57.Tahaxin aga kaalu langetada 50 kiloni.Murex aga ka tselluliit,mis on kole kintsude ja tuharate peal.Kas sellest on kuidagi võimalik lahti saada?Üleüldse on mu keha suht lodev.Tahax seda kuidagi vormikamax ja saledamax saada,kuna suvi ju tulekul.Mida annax mul kodus ise ära teha?Trennis käimisega on see mure,et elan maal ja meil pole siin kuskil trennis käia.Ette tänades ja vastust ootama jäädes.

kadri k
    Member

Et tselluliidist lahti saada tuleks hakkata korralikult toituma,st.rasvade osakaalu tuleks vähendada toidus ja kindlasti peaks olema mingisugune kehaline liikumine,kuna elad maal,siis on kõige paremaks võimaluseks jalutamine metsas või isegi kerge kiirkõnd,jooks,mida iganes.Keha lodevuse vastu oleks vaja teha harjutusi erinevatele lihasgruppidele,soovitan M.Kalmuse koduseks treenimiseks mõeldud treening videot!Nii,et ära lase pead norgu ja hakka tegutsema,mis siis et maal elad,alati on mingi võimalus,lihtsalt ise peab tahtma!Kui on mingeid küsimusi siis võid ka meilida!

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.