Skip to main content

kõhulihased

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » kõhulihased

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Autor
    Postitused
    anjushka
    Member

Tere!

Käin jõusaalis, lisaks heale tujule loodan sealt saada eelkõige lihastoonust ja soovin saada lahti kõhupolstrist. Olen 170 cm pikk ja kaalun 55 kilo, mis peaks olema normaalne, kuid kõht on probleemne piirkond ja kuigi ma olen vaeva näinud, ei ole suutnud rasvast lahti saada. Kõht tegelikutl nagu nõrk ei ole, suudan kõhulihaseid teha ikka korralikult. Milliseid harjutusi ma peaksin rohkem tegema, mis koormusega jne… Aitäh!

kadri k
    Member

Hea söömise näitaja on ka korralik rasvakiht kõhul,paraku see tõesti nii on!Isegi minul ei ole aastaringselt kõhulihased perfektselt näha,see on tingitud loomulikut söömisest!Sinu puhul tundub,et sa ei söö õigesti või ei pinguta korralikult,sest,et kui ikka süüa vahe rasvaseid tooteid ja normaalsetes kogustes,mille ka ära kulutame,siis peaks ka rasv kõhult vähenema!soovitan sul kõhule teha:*kaldpingil kere tõsteid.4s-15-25x

*rippes jalgade või põlvede tõsteid.4s-10-15x

*Horisontaalil selili lamangus sirgete jalgade tõsteid.3s-12-20x

*maas matil rindkere tõsted.3s-30-40x.

NB!kõhtu tee aeglaselt ja tundega,et sa hakkaksid tunnetama oma kõhulihaseid.Tee korralikult ja vaata mida suhu pistad,siis saad ükskord ka rasvast lahti.Igaljuhul EDU!

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.