Käed suureks!
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Käed suureks!
- This topic has 6 replies, 6 voices, and was last updated 16 years, 4 months tagasi by
LB.
-
AutorPostitused
-
september 19, 2009 at 9:26 p.l. #18528
Anonüümne
GuestTervist!
Tahaks nõu küsida käte treeningu kohta, et milline treening ja kava oleks hea et käed areneks võimalikult kiiresti ja kui palju nädalas treenida, sest mul oleks selle aasta plaan kõvasti käsi kasvatada, triitseps, biitseps, õlg…
Tean et loomulikult tuleb teisi lihaseid ka treenida aga tahaks just kuidagi nii et põhirõhk oleks kätel.
Ootan abi ja vastuseid.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 19, 2009 at 9:38 p.l. #220605Acqua
MemberSoovitaks sul jagada sel juhul ära, et õlg, biitseps ja triitseps kõik eraldi päevadel trennis oleksid. Samas võiksid mainida ka, kui mitu korda plaanid jõkas üldse käima hakata, muidu ei ole soovitustest kasu. Aga muidu võiksid triitsa koos rinnaga ja biitsa seljaga koos treenida, kui just muidugi 5x ndl trennis ei käi, misjuhul saaksid eriti hästi käsivarrele keskenduda.
september 19, 2009 at 9:45 p.l. #220606asdfghjkl
MemberSee aasta on peaaegu läbi juba, lihas selle mõne kuuga kuipalju ei kasva niikuinii.
Ja lihast suureks saada, või korraks alla võtta nagu dieedipidajad teevad, pole mõtet, et suur lihas taandub kiirelt väikseks kui enam trenni ei tee, et mõtle ka selle peale, kui oledki sanud kuidagi aasta lõpuks suremaks lihase, siis kaua sa suudad sellisena teda hoida, kaks kuud või kolm? Et pikema-ajalised sihid võiks olla, kogu keha kohta.
Käte nagu iga teise lihase puhul soovitaks ise ma seda, et tee ükskõik mis harjutusi, peaasi et lihas valusaks või tuntavalt koormatuks saaks järgmisteks päevadeks, küll ta siis kasvab valgusünteesi käigus kui vlaku kehas ikka võtta on. Et siis tee kõiki harjutusi mis meeldib, aga tee kvaliteetselt.
september 20, 2009 at 9:11 e.l. #220654moosese10k2sku
MemberSee aasta on peaaegu läbi juba, lihas selle mõne kuuga kuipalju ei kasva niikuinii.Ja lihast suureks saada, või korraks alla võtta nagu dieedipidajad teevad, pole mõtet, et suur lihas taandub kiirelt väikseks kui enam trenni ei tee, et mõtle ka selle peale, kui oledki sanud kuidagi aasta lõpuks suremaks lihase, siis kaua sa suudad sellisena teda hoida, kaks kuud või kolm? Et pikema-ajalised sihid võiks olla, kogu keha kohta.
Käte nagu iga teise lihase puhul soovitaks ise ma seda, et tee ükskõik mis harjutusi, peaasi et lihas valusaks või tuntavalt koormatuks saaks järgmisteks päevadeks, küll ta siis kasvab valgusünteesi käigus kui vlaku kehas ikka võtta on. Et siis tee kõiki harjutusi mis meeldib, aga tee kvaliteetselt.
Vb ta mõtles seda hooajalis aastat. Sügisest – kevadeni. Nagu kooliski.
september 20, 2009 at 1:29 p.l. #220711Alexander Andrusenko
ModeratorTervist!Tahaks nõu küsida käte treeningu kohta, et milline treening ja kava oleks hea et käed areneks võimalikult kiiresti ja kui palju nädalas treenida, sest mul oleks selle aasta plaan kõvasti käsi kasvatada, triitseps, biitseps, õlg…
Tean et loomulikult tuleb teisi lihaseid ka treenida aga tahaks just kuidagi nii et põhirõhk oleks kätel.
Ootan abi ja vastuseid.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oled sa kindel, et sul on käed võrreldes muu kehaga oluliselt maha jäänud või ebaproportsionaalselt väikesed/nõrgad? Ma pakun, et sul on kogu keha nõrk/väike, mitte ainult käed. Seega tuleb kogu keha treenida võrdselt.
september 22, 2009 at 5:02 e.l. #221039tereummikust
MemberOled sa kindel, et sul on käed võrreldes muu kehaga oluliselt maha jäänud või ebaproportsionaalselt väikesed/nõrgad? Ma pakun, et sul on kogu keha nõrk/väike, mitte ainult käed. Seega tuleb kogu keha treenida võrdselt.Tõsi, kui käed (koos õlgadega) ülejäänud kehast niiöelda ette treenida, võid sa ikka väga väärakas välja näha!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 22, 2009 at 5:11 e.l. #221041 -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.