Tere
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Olen juba pikka aega fitness.ee – s ringi kolanud ja asju uurinud, kuid teemat vigastuste või vigastuste parandamise kohta pole leidnud.
Minu enda teema siis selline, et olen tegelnud ujumisega pea 2 aastat, aga mu õlg ei anna järele ja see hakkab muutuma ebamugavaks. Üks suvi jalgpalli EM – il meeskonnale kaasa elades ( oli Itaalia vist ) olin nii hoos ja vehkisin kätega, ja käsi läks õlast välja, ei ole siiamaani aru saanud kuidas, mis kohast jne.
Sellest vigastusest suutsin taastuda. Nüüd pool aastat tagasi ujumises pööret tehes läks käsi jälle õlast välja ja nüüd poolaastat hiljem ei anna see enam rahu. See nagu läheb liigeset või ma ei tea ka millest välja. Näiteks selili jõusaalis olles ja hantleid üle pea tuues ja tagasi viies on selle õlaga väga piinarikas teha, parema käega tõstan kaks kilo raskemat hantlit, sest vasak ( haige käsi ) ei jõua seda lihtsalt tõsta, isegi side ei hoia seda nii koos, et see ei läheks pigast ära, kasutan kõikvõimalike kreeme, ning ka jääkotti hoian peale trenni peal. Nagu teed näpuga raksu, nii läheb minul õlg välja, ja see on lihtsalt piinarikas valu, ülepea on käsi raske panna raskusega, ning ka käepöörded hakkavad juba valusamaks muutuma. Käisin ka röndgenis, ütledi, et pole midagi, aga kui valu ära ei lähe siis võib olla lihaserebend või liigeserebend, ma ei pöörand selle tähelepanu ja arvasin, et küll ta ära läheb, aga nüüd mõtlen, et mida teha, äkki keegi oskab ütleda mida teha, kuidas hoida, kellegi äkki on olnud sama probleem ?
Olen 15 aastane noormees.
Ette tänades ,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>