Skip to main content

insu

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » insu

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    biic50
    Member

ma tian et insukas annab kõvasti jõudu ja massi kiiresti juurde ja tekib jube nälg a kuda ta rasva ainevahetusele mõjub?lipolüüs-kas kiireneb või aeglustub?

punamtsike
    Member

alguses kiireneb. siis aeglustub ja lõpuks kui mullas oled on null.

Priidik
    Member

Sul muidu mõistuseraasu on peas? Hetk tagasi räägid siin, et õlle ikka surmkahjulik jne. ning järgmine moment hakkad insuliini süstimisest rääkima…Äärmiselt imelikud põhimõtted sul muide….:S

biic50
    Member

priidik kle, ma räägin kulturismi elustiilist mitte tervisesportlase tervislikust elust- realsust uuri väheke , kas tiad mida kõike proffid maailmas tarbivad ja süstivad?kümnete tonnide eest ikka pannaxe steroide insut cleni ghb-d kasvukat kilpnäärmekaid ja mida kõike veel -uuri väheke netist mida pannaxe ex ja alkoholi ilmselt ei tarbita sel pole mõtet lihtsalt ju aga anaboolikutel ja rasvakatel on …mitte et õlu nii kahjulik olex aga ta on mõttetu ju kalorid ja see ei sobi põhimõtteliselt kulturismi elustiili -sest nii kaob piiri tunne ära kust maalt enam ei või seda alkot ntx tarbida ja samas võid ju juba ka jäätist torti ja suhkrut omale vahest lubada mida kulturistid ei tarbi tavaliselt

Priidik
    Member

Eino selge see, et tarbitakse palju…aga minu seisukoht on see et enne olen ülekeskmise kehaga õllesõber kui 40 selt vigane ja haige “proff”. Aga eks see ole igaühe enda valik ja seetõttu ma ka ei kritiseri sind…austus täiega kui kunagi miskit kõva saavutad…Aga lihtsalt mõni valib vähe teise tee ja siis ei maksa ka neid ju väga maha teha…lihtsalt läks natsa südamesse su õllevanulik jutt:)) ok.

punamtsike
    Member

sina tundub omaarust mingi hull professionaal olevat. pole nagu kuulnud siuksest vennast kuskil midagi. ja miks sa pilti ei näita. 50 biits ei ole ju häbiasi.

Anonüümne
    Guest

Mis te torgite tast üldse. Las vend möllab kui tahab.

Minu arust on ta lihtsalt naljamees. Või siis mitte.

Edu kõigile!

muc
    Member

tordi ja jäätise jutu peale kommenteeriksin nii palju, et ka maailma tasemel kulturistidel on nö CHEAT DAY’d. jah, just nimelt! see on vajalik selleks, et kui keha selle pideva rutiinse toidu ja muu jamaga ära harjub, siis kipub progress jääma aeglasemaks. mõned väidavad, et tegelikult see, mida vahel vaja on, ongi üks mõnus kellel siis magusam, kellel rasvasem toit. tooksin siin kohal välja ka Oti sõnad… (teiste Eesti kulturistide kohta ei julge midagi öelda, sest pole olnud võimalust vestelda sel teemal) nimelt Ott ju sööb kah nädalavahetustel vahel seda, mille järgi isu on, olgu see siis kook või mis tahes. lihtsalt tuleb süüa hommikul see Cheat food sisse, sest päeva jooksul kulutab nagunii ära.

nüüd aga biic otseselt sulle midagi. miks sa ikka aina tekitad siin vastumeelt sinu suhtes? oled ju mitmeid kordi postitanud siin foorumis steroididega seonduvaid teemasid… siiani pole sa ühtki mõistlikku vastust saanud. miks ikka ja jälle üritada kui tead isegi, et NII ÖELDA sellest nikust last ei tule? kas võib olla põhjuseks lapsepõlves puudulik tähelepanu teiste poolt sinu suhtes või midagi muud? asjata keerutad tolmu üles.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.