Kaalu juurde & Alla
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kaalu juurde & Alla
- This topic has 8 replies, 6 voices, and was last updated 16 years, 4 months tagasi by
hehee.
-
AutorPostitused
-
september 18, 2009 at 1:07 p.l. #18477
lightning
MemberKuna ma ise ei tea fitnessist nii palju siis lootsin abi siit leida.
Mul tean 2te inimest kellel on erinevad soovid.
Üks on 17 aastane tüdruk.
Kaal : 72 Kg Pikkus : 168 cm
Soov : Võimalikult kiiresti ja effektiivselt alla võtta , 2 kuuga.Tahtejõudu on PALJU !
Teine on 25 aastane mees
Kaal 59 Kg Pikkus 178 cm
Soov : Võtta kaalu juurde (PEKKI) aga probleem on selles et tal on julmalt kiire ainevahetus.
Ta käis arsti juures ja arst kinnitas seda.Ise tegeleb ka taipoksiga.
Tänud ette !
september 18, 2009 at 1:27 p.l. #220350oks
MemberSoovitus mehele : söö nagu loom ja kasuta Gainerit, küll näed kuidas kaal tõusma
hakkab !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 18, 2009 at 1:43 p.l. #220355lightning
MemberSoovitus mehele : söö nagu loom ja kasuta Gainerit, küll näed kuidas kaal tõusmahakkab !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Gainer ? jääb ära .Keemiat ei taha enda kehasse. Söö nagu loom ? Sööbki… Aga ei aita.
september 18, 2009 at 1:46 p.l. #220357hehee
MemberGainer ? jääb ära .Keemiat ei taha enda kehasse. Söö nagu loom ? Sööbki… Aga ei aita.Järelikult tuleb valida eeskujuks veelgi isukam loom.
Tütarlapsele. Kiireim viis on amputeerimine. Kui seda ei soovi, tasub kasutada lugemisoskust, soovitavalt siin lehel. Vastavaid teemasid on siin tuhandeid!
september 18, 2009 at 2:58 p.l. #220371Aimuu
MemberKuna ma ise ei tea fitnessist nii palju siis lootsin abi siit leida.Mul tean 2te inimest kellel on erinevad soovid.
Üks on 17 aastane tüdruk.
Kaal : 72 Kg Pikkus : 168 cm
Soov : Võimalikult kiiresti ja effektiivselt alla võtta , 2 kuuga.Tahtejõudu on PALJU !
Teine on 25 aastane mees
Kaal 59 Kg Pikkus 178 cm
Soov : Võtta kaalu juurde (PEKKI) aga probleem on selles et tal on julmalt kiire ainevahetus.
Ta käis arsti juures ja arst kinnitas seda.Ise tegeleb ka taipoksiga.
Tänud ette !
piisavalt intensiivse taipoksi treeningu kõrvalt pekki juurde saada on suhteliselt raske.
september 19, 2009 at 9:39 e.l. #220481tereummikust
Memberpiisavalt intensiivse taipoksi treeningu kõrvalt pekki juurde saada on suhteliselt raske.Kui sööd vastavalt, ei ole siin midagi isegi suhteliselt rasket..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 19, 2009 at 9:53 e.l. #220482daemonium
MemberKui sööd vastavalt, ei ole siin midagi isegi suhteliselt rasket..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>On küll.Kiire ainevahetusega ja intenssiivselt treeniva inimese puhul isegi praktiliselt võimatu.
september 19, 2009 at 9:54 e.l. #220483lightning
MemberAga kas kellegil neiule toitumiskava / trennikava ei oska soovitada.
Ma vaatasin “Naistekas” ringi , ei leidnud kahjuks midagi.Pole mõtet teha siia mõtetuid postitusi sisuga “Osta treeningakava” ” söö vähem” jne.
Kui midagi tarka ei ole öelda siis paluks selle endale jätta.
Kaalust juurde(mehe) osas võin nii palju öelda et mul endal ka pekk ei taha kasvada ja ei tahagi et kasvaks. Kuigi ma maiustan suht tihti (kommid, koogid, jäätised )
september 19, 2009 at 11:26 e.l. #220511hehee
MemberAga kas kellegil neiule toitumiskava / trennikava ei oska soovitada.Ma vaatasin “Naistekas” ringi , ei leidnud kahjuks midagi.Pole mõtet teha siia mõtetuid postitusi sisuga “Osta treeningakava” ” söö vähem” jne.
Kui midagi tarka ei ole öelda siis paluks selle endale jätta.
Toitumiskavad on siin lehel müügis. Kui raha välja käia ei taha, siis tuleb lihtsalt lugeda, lugeda ja veelkord lugeda ning saab toitumiskava endale kokku panna küll. Tasuta valmiskujul toitumiskava saad mõnest naisteajakirjast, ainult, et need ei ole mõeldud inimesele, kes soovib tervise juurde jääda.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.