Naturaalne hamba, juuste ja naha pesu
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Naturaalne hamba, juuste ja naha pesu
- This topic has 22 replies, 7 voices, and was last updated 15 years, 2 months tagasi by
gmaster.
-
AutorPostitused
-
november 3, 2010 at 10:29 e.l. #18457
Risto Uuk
MemberMa pole paraku sellel teemal ennast siiani veel üldse kurssi viinud. Võib-olla on siin keegi, kes hea meelega viiks mind veidi kurssi, kuidas tervislikumalt hambaid, juukseid ja üleüldse nahka puhastada või siis jagaks mingeid häid materjale sellel teemal? Oleksin väga tänulik.
november 3, 2010 at 10:43 e.l. #281301Aile
MemberMa pole paraku sellel teemal ennast siiani veel üldse kurssi viinud. Võib-olla on siin keegi, kes hea meelega viiks mind veidi kurssi, kuidas tervislikumalt hambaid, juukseid ja üleüldse nahka puhastada või siis jagaks mingeid häid materjale sellel teemal? Oleksin väga tänulik.
november 3, 2010 at 1:07 p.l. #281316AlanBStard
ModeratorLooduslapsed eriti ei puhastagi
november 3, 2010 at 2:20 p.l. #281322hehee
MemberAga mingi isepuhastumisvõime mis neil on tahab vist peseval inimesel taastumiseks päris mitu kuud ? Ja ega need juuksed siis virsikute järgi ei lõhna.Hammaste puhul toimib iseregulatsioon ainult loodusliku toiduga.
Et mul juuksed munaga puhtaks saaks, võttis aega kaks kuud. Pärast ei tahtnud jupp aega juukseid krunnis kanda
Oli ikka kole aeg küll, aga üle elasin. Kusjuures pealtnäha puhtaks said nad munaga pestes kohe esimesel korral, aga katsuda neid küll ei tahtnud. Isepuhastusvõime taastumine pidavat kordades kauem aega võtma ja nii palju mul kannatust ei ole, et seda katsetada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 3, 2010 at 2:23 p.l. #281323Aile
MemberLooduslapsed eriti ei puhastagi
Aga mingi isepuhastumisvõime mis neil on tahab vist peseval inimesel taastumiseks päris mitu kuud ? Ja ega need juuksed siis virsikute järgi ei lõhna.
Hammaste puhul toimib iseregulatsioon ainult loodusliku toiduga.
Ütle nüüd, et keegi ei ole julgenud lihtsalt ütelda, et ma “virsikute” järgi ei lõhna…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Unustasin mainida, et juuksepesuks kasutatakse ka piima ja mee segu.
Mina pesen leivajuuretise, muna või sinepipulbriga.
Hambad…on savi, vee ja mingi hea eetrliku õli segu. Minu “tetratsükliinikad” näevad välja nii head kui veel võimalik.
Juuksed kasvavad suurepäraselt.
Mina küll seda poes müüdavat sodi taga ei igatse.
november 12, 2010 at 7:47 e.l. #282145hehee
MemberJa ega need juuksed siis virsikute järgi ei lõhna.Virsikutega ma pole proovinud, aga sidrunilõhnaliseks saab neid kergelt. Lihtsalt pärast pesu suts sidrunimahla pähe hõõruda ja lõhnamure murtud. Virsikulõhna peaks ju iseenesest ka saama kui vili ära viilutada ja vette ligunema panna, pärast pesu siis selle veega pead loputada.
Ma pidin mingi lõhna välja mõtlema, kui šampoonilt munale üle minnes hakkas kodus üks munapeahaisu vingumine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 12, 2010 at 8:11 e.l. #282147Aile
MemberVirsikutega ma pole proovinud, aga sidrunilõhnaliseks saab neid kergelt. Lihtsalt pärast pesu suts sidrunimahla pähe hõõruda ja lõhnamure murtud. Virsikulõhna peaks ju iseenesest ka saama kui vili ära viilutada ja vette ligunema panna, pärast pesu siis selle veega pead loputada.Ma pidin mingi lõhna välja mõtlema, kui šampoonilt munale üle minnes hakkas kodus üks munapeahaisu vingumine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vabandust, ma oleksin pidanud sõnale virsikud lisama jutumärgid.
Väidetakse, et need loodusrahvad, kellel on väga ilusad juuksed ja pesevad oma pead näiteks kaamelipiimaga…või millega iganes, et nad ei lõhna just eriti hästi.
Siia võib juurde lisada, et neil puudub ka igasugune parem loputamisvõimalus. Asjad lähevad pähe küll, kuid dushi all jääb käimata.
Sidrunikoort võib aga mingi segu sees hoida, annab aroomi. Sidrunimahl on ka juustele lahjendatud kujul hea jne.
november 12, 2010 at 12:10 p.l. #282175Risto Uuk
MemberOh, milliseid ideid siit saab. Peab ütlema, et praegu siin neid mõtteid uurides tekib küll asja katsetamise vastu hirm, aga võib-olla võtan lõpuks asja ette.
november 12, 2010 at 12:15 p.l. #282176argoll
MemberJuhtusin nägema mingit osa US naistevahetusest ja seal oli üks üdini looduslaste pere, kes sõi ka ainult toorest liha ja pesi hambaid saviga.Aga sina oma tüdrukule ära küll sellest räägi – muidu oled tast ilma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Argo
november 12, 2010 at 12:23 p.l. #282178Aile
MemberJuhtusin nägema mingit osa US naistevahetusest ja seal oli üks üdini looduslaste pere, kes sõi ka ainult toorest liha ja pesi hambaid saviga.Aga sina oma tüdrukule ära küll sellest räägi – muidu oled tast ilma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Argo
See pere jättis mulle räpase mulje.
Wc…oli juba sellist karva, et
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Idee oli hea, kuid…mitte just hästi pakendatud.
november 12, 2010 at 12:26 p.l. #282179hehee
MemberSee pere jättis mulle räpase mulje.Räpane on minu arust selle pere kohta veel väga leebelt öeldud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 12, 2010 at 12:29 p.l. #282180Risto Uuk
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Argo
Ega ma täiesti looduslaps olla ei tahaks, aga tahan ikka, et vanemas eas juuksed oleksid.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 12, 2010 at 12:32 p.l. #282182hehee
MemberEga ma täiesti looduslaps olla ei tahaks, aga tahan ikka, et vanemas eas juuksed oleksid.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma pole kellelgi näinud nii häid juukseid (tugevad, läikivad ja ei karvagi halli) kui oma 90. aastasel vanaemal ja tema on neid alati pesnud tavalise pesuseebiga ning loputanud pärast nõgeseleotisega.
november 12, 2010 at 12:35 p.l. #282183Risto Uuk
MemberMa pole kellelgi näinud nii häid juukseid (tugevad, läikivad ja ei karvagi halli) kui oma 90. aastasel vanaemal ja tema on neid alati pesnud tavalise pesuseebiga ning loputanud pärast nõgeseleotisega.Ma eeldan, et 1) naistel on see probleem väiksem, 2) see, et mu isa on kiilakas, mõjutab ka mingil määral mind.
november 12, 2010 at 1:03 p.l. #282191s4nder
MemberEi pruugi mõjutada; mitmest kohast olen lugenud, et varajase kiilanemise geen päritakse peamiselt emapoolselt vanaisalt.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.