Vahepala?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Vahepala?
- This topic has 6 replies, 4 voices, and was last updated 16 years, 4 months tagasi by
LaurL.
-
AutorPostitused
-
september 12, 2009 at 5:00 p.l. #18449
j6ujunn
MemberIlmselge elades yhe pere juures välismaal saan lubada endale mune ja liha aint kuna pere ei söö piima tooteid,kas vahepala toidulisandid ajavad asja ära?ja millised?
september 12, 2009 at 5:08 p.l. #219294Vilps
MemberIlmselge elades yhe pere juures välismaal saan lubada endale mune ja liha aint kuna pere ei söö piima tooteid,kas vahepala toidulisandid ajavad asja ära?ja millised?Toidulisandid ühe toidukorra asendaja ajab asja ära küll. Miks mitte piim + mingi valgupulber või karp tuunikala…. Ise olen teinud Fit Wheyd seganud piimaga, väga hea, kui piim veel külm on. Aga endal pole raha, et piimatooteid eraldi osta?
september 12, 2009 at 8:07 p.l. #219335LaurL
Membereks sa võid ka toidulisandeid osta, kui sa arvad et see sulle kasuks tuleb,
aga samas ma usun et pere ei pahandaks kui sa ka piimatooteid endale juurde ise ostaksid, ssest et ikka piimatooted on arvatavasti tervislikumad , kui mingid pulbrid või tabletid!
september 12, 2009 at 8:12 p.l. #219338j6ujunn
Membereks sa võid ka toidulisandeid osta, kui sa arvad et see sulle kasuks tuleb,aga samas ma usun et pere ei pahandaks kui sa ka piimatooteid endale juurde ise ostaksid, ssest et ikka piimatooted on arvatavasti tervislikumad , kui mingid pulbrid või tabletid!

piimatoodetest on piim,jogurt ja mingi hale kodujuust letitel,kuskil pole kohupiima leidnud,hale kodujuust tähendas seda et 4-6g valku 100g,tänan ei joon enne piima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 12, 2009 at 8:25 p.l. #219341LaurL
Memberpiimatoodetest on piim,jogurt ja mingi hale kodujuust letitel,kuskil pole kohupiima leidnud,hale kodujuust tähendas seda et 4-6g valku 100g,tänan ei joon enne piima
kus riigis paikned ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 12, 2009 at 8:44 p.l. #219348PumaZ
Memberkus riigis paikned ?
september 12, 2009 at 8:55 p.l. #219349LaurL
MemberAsukohta vaadates pakuks Norra.Nojah , nii palju ma temast ei uurinud..

aga eks seal ole kindlasti palju head kala, ja liha – väga valgurikkast!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitusedViewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)- You must be logged in to reply to this topic.