Skip to main content

Lihula mnt jõusaal Haapsalus

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Lihula mnt jõusaal Haapsalus

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Autor
    Postitused
    taliindrek
    Member

Tere!

Kes käivad selles jõusaalis? Kui palju maksab ning kuidas tehnikaga lood? Sooviksin sinna treenima tulla, kuid sooviks enne infot koguda. Andke teada!

taliindrek
    Member

Nagu juba uurinud olen, siis on seal AM Fitness’i Klubi ning mitte just eriti soodne. Oleksin rohkem soodsamatest kohtadest huvitatud. Informeerige

Stardust
    Member

Nojah, AM Fitness asub Lihula maanteel, ju see ajas segadusse.

-Egert
    Member

Lihulas on jõusaal, kooli spordimajas. Kes tahab, saab seal vajaliku kõik tehtud.

taliindrek
    Member

Jap, kuid teemapealkiri? Haapsalu ja Lihula vahe üle 50 km
    taliindrek
    Member

Lihulas on jõusaal, kooli spordimajas. Kes tahab, saab seal vajaliku kõik tehtud.

Ega sa nendest hindadest midagi ei tea?! Oleks huvitatud küll sellest, kui kõik vajaliku saab tehtud, kuna kooli enda jõusaal (nimelt HKHK) saal on jõle nadi, millega pole midagi peale hakata.

-Egert
    Member

Ma ei teagi, võibolla see ainult Lihula Gümni õpilastele.

lightning
    Member

Haapsalu Wiedemani Spordihoonesse ei taha minna ?500 krooni oli vist kuu ?

jaagok
    Member

Haapsalu Wiedemani Spordihoonesse ei taha minna ?500 krooni oli vist kuu ?

Õpilastele omn 350 eek. täiskasvaanutele 500 midagi jah. Klubliikmetele on odavam.

lightning
    Member

Õpilastele omn 350 eek. täiskasvaanutele 500 midagi jah. Klubliikmetele on odavam.

Mis sa selle klubiliikme staatusega peale hakkad ja mis on tingimused?

jaagok
    Member

Mis sa selle klubiliikme staatusega peale hakkad ja mis on tingimused?

Klubi aastamaks on 100 krooni. Klubiliikmena on õpilase kuukaart 350. Mitteliikmele on 390. Saad Soodustusi klubliikmena lihtsalt. Täiskavanute hindadega ma kursis pole. 500 ja 550 eek vist.

taliindrek
    Member

Klubi aastamaks on 100 krooni. Klubiliikmena on õpilase kuukaart 350. Mitteliikmele on 390. Saad Soodustusi klubliikmena lihtsalt. Täiskavanute hindadega ma kursis pole. 500 ja 550 eek vist.

Mismoodi olla seal siis klubi liige? Pole just eriti teadlik sellest. Oskab äkki keegi midagi rääkida selle kohta?

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.