Ainevahetus
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Ainevahetus
- This topic has 51 replies, 32 voices, and was last updated 16 years tagasi by
Eluminal.
-
AutorPostitused
-
september 10, 2009 at 1:23 p.l. #18415
sirliste
MemberKuidas oleks võimalik oma ainevahetust saada kiiremini tööle? Tean et mulle absoluutselt ei sobi sealiha ja veiseliha, kanalihaga on veidi kergem variant. Kui söön nt sealiha koos salatiga lõunaks on garanteeritud vähemalt kahepäevane kõhukinnisus. Viimati kui vaatasin saadet dieedidoktorid peeti seal ideaalseks variandiks seda kui inimene peale igat söögikorda saab wc käia.
september 10, 2009 at 1:30 p.l. #218754zwen
MemberFüüsiline koormus – trenn.
Edit.
Oma kogemuse najal on see samuti kogetud. Periood, mil trenni ei tee on “vajadus” max korra päevas. Kui aga korralikult trenni teeha, siis neli korda.
september 10, 2009 at 1:31 p.l. #218755emmimees
MemberAinevahetuse paneb kiiremini tööle füüsiline koormus. Kindlasti on ka igast ekstrakte/teesid selleks. Nätsunärimine ajab ka kõhu tühjaks. Seda WC jama kuulen ma esimest korda, mis seal tegema peab?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 10, 2009 at 1:32 p.l. #218756sirliste
MemberSee ei aita, olen proovinud. Eriti kui veel tegemist just sellise kooslusega nagu sealiha ja salat.
september 10, 2009 at 3:13 p.l. #218773Mcken
MemberKuidas oleks võimalik oma ainevahetust saada kiiremini tööle? Tean et mulle absoluutselt ei sobi sealiha ja veiseliha, kanalihaga on veidi kergem variant. Kui söön nt sealiha koos salatiga lõunaks on garanteeritud vähemalt kahepäevane kõhukinnisus. Viimati kui vaatasin saadet dieedidoktorid peeti seal ideaalseks variandiks seda kui inimene peale igat söögikorda saab wc käia.Söö rohkem valku, valgud kiirendavad ainevahetust.
Mida rohkem kordi päevas sööd seda rohkem sul ainevahetus kiireneb, näiteks kui sa sööd 6 korda päevas kiireneb ainevahetus 6korda ja 7 või 8 kiirendavad veel rohkem. aga sa ei tohi siis korraga palju süüa.
september 10, 2009 at 3:22 p.l. #218779Goleteral
MemberMitmed väiksemad toidukorrad päevas, ‘aktiivne elu’, kohvi etc
september 10, 2009 at 3:53 p.l. #218791LB
MemberMul pani ainevahetuse kiiremini tööle korra päevas 2 supilusikat kliisid kefiiriga.
september 10, 2009 at 4:11 p.l. #218797TerrenCe
MemberEndal “kiirendan” ka ainevahetus just hommikul nisukliisid süües. Peab tunnistama, et on parem olla küll päeval, kui sai ikka kliid sisse võetud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 10, 2009 at 4:17 p.l. #218800muzuke
Membermitmed toidukorrad päevas ja ka kohvi on ainevahetuse kiirendaja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 10, 2009 at 4:21 p.l. #218801T6nu69
MemberMul seedimine isegi trenniga aeglane aga 1 kord päevas sain kätte siis kui omega 3 tarbisin.
Samas olin samal ajal dieedil.
september 10, 2009 at 7:30 p.l. #218857hehee
MemberLinajahu, keefir, juurviljad, kalamaksaõli, oliiviõli jne. Ise pead katsetama, mida Sul vaja on, et end hästi tunda. Ja kui tead juba, et mingisuguseid toiduaineid koos süües läheb kõht kinni, siis ära söö neid enam koos. Kui tahad sealiha, siis proovi seda toorsalati asemel näiteks hautatud juurviljadega. Vaata, kuidas mõjub.
Keegi ei saa Sulle mingit kindlat nõu anda, pead ise pidevalt jälgima oma enesetunnet ja toidusedelit. Mina sain nii oma kõhukinnisusprobeemist jagu ja tean nüüd näiteks, et ei saa igal hommikul kaerahelbeputru süüa, vaid võin seda lubada endale aeg-ajalt.
Edit: Palju päevas vett tarbid?
september 10, 2009 at 8:58 p.l. #218891AlanBStard
ModeratorSöö rohkem valku, valgud kiirendavad ainevahetust.Mida rohkem kordi päevas sööd seda rohkem sul ainevahetus kiireneb, näiteks kui sa sööd 6 korda päevas kiireneb ainevahetus 6korda ja 7 või 8 kiirendavad veel rohkem. aga sa ei tohi siis korraga palju süüa.
Ma arvan et ta ei taha *seda* ainevahetuse kiirust
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga jah, torustikule pidid linaseemned imet tegema.
september 11, 2009 at 5:12 e.l. #218928sirliste
MemberVett tarbin kuskil liitri jagu päevas, mõni päev vbl rohkem mõni vähem. Kohvi on küll jah hea asi aga kui ikka olen söönud sealiha siis ei aita. Kas tomat võiks olla mingit pidi pidurdav faktor seedimisele?
Tänan nõuannete eest ja proovin mis kuidas toimib
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 11, 2009 at 5:37 e.l. #218932JACKO
MemberKindlasti soovitan süüa regulaarselt, mis kiirendab oluliselt ainevahetust. Samuti füüsiline koormus ning ka roheline tee.
september 11, 2009 at 6:14 e.l. #218938sirliste
MemberMa söön 3 toidukorda päevas – hommikusöök kell 07.00, lõunasöök 11.45 ja õhtusöök 18.15(30). Kui suudan tugev olla siis vahepeal ei näksi.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.