Mass 2 kasutamine !
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Mass 2 kasutamine !
- This topic has 7 replies, 4 voices, and was last updated 16 years, 5 months tagasi by
Chiim.
-
AutorPostitused
-
september 9, 2009 at 6:09 p.l. #18397
Chiim
MemberTere !
Ming huvitaks selline asi, et Mass kahe pakil on märgitud selline tekst. Tarbida 1-2 annust päevas. Kas ühest enne trenni piisaks või peaks ikka võtma enne trenni & kohe peale trenni veel. Või äkki on kellegil targemal inimesel veel paarem soovitus, kuidas Mass 2 tarbida.
Ette tänades, Siim
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 9, 2009 at 6:20 p.l. #218478LaurL
MemberKui ma esimest korda kasutasin mass2 siis ma võtsin enne ja pärast trenni – siis kilod ikka tulid aegamööda..
hiljem hakkasin võtma ainult pärast trenni kui taastajana.. siis nagu enam niihästi ei tulnud ka kaalu juurde
Kõik oleneb sellest mis su eesmärk on!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 9, 2009 at 6:32 p.l. #218487Chiim
Memberokei. Ma proovin äkki esimese paki võtta enne trenni & peale trenni. vaatan kuidas toode mõjub. Nii vast hetkel kõige targem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga, kui see saladus ei ole siis palju umbes kilosid 1,1kg mass 2 pealt juurde said või kasutasid suuremas koguses ?september 9, 2009 at 6:38 p.l. #218490asdfghjkl
MemberTrenni-aegne ja trenni-järgne periood, on,
üsna väikesed osad ööpäevast, naljakas on kuulda, kui keegi ütleb, et kui sa peale trenni sheiki ei võta, siis on su trenn raisku lastud vms.
Nüüd kui küsida veel, et kas trenni-eelselt võtta sheiki, siis sama naljakas seda kuulda.
Millal sedalaadi rohkelt sheigi võtmine mõtekas võiks olla? – Vaid sel põhjendusel, kui ööpäevane valgusisend liiga väheseks jääb tavatoidust.
september 9, 2009 at 6:42 p.l. #218491gymer
MemberMinul kogemus väike (2 pakki). Võtsin peale trenni, trennivabadel päevadel tööl olles toidukorraasendajana. Mõjus (usaldatavatest allikatest öeldi, et olen juurde võtnud, tuli rasva ja lihast, üs. massi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). Kilosid palju tuli, ei oska öelda, need juba läinud ka
. Kuna pole ammu trenni teinud.september 9, 2009 at 6:54 p.l. #218497Chiim
MemberMinul kogemus väike (2 pakki). Võtsin peale trenni, trennivabadel päevadel tööl olles toidukorraasendajana. Mõjus (usaldatavatest allikatest öeldi, et olen juurde võtnud, tuli rasva ja lihast, üs. massi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). Kilosid palju tuli, ei oska öelda, need juba läinud ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Kuna pole ammu trenni teinud.Ise olen kuskil 184cm pikk & kaalusin 70 kilo, kui hakkasin mass 2 kasutama. Hetkel kaalun kuskil 72 – 73 vahel midagi
Eesmärk on natuke massi juurde võita & ilus keha saavutada.september 9, 2009 at 7:02 p.l. #218503gymer
MemberNo mina hetkel 185, kaal 75. Toona, kui meenutan, vast olin 77 kilo
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seega 1-2,5 kilo tuli juurde M2’ga. Aga jah, ilusat keha mina ei saanud
Kuna toitumine ja treening olid (on) kesised.*Ok, käed ja sääred läksid vähe suuremaks, aga beachboy’st oli asi kaugel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>**seega, sain õppetunni, et vaid pulber ei tee imet, ülikool ka ei seisa ühel sambal, sambaid peab mitu olema, siis ka tulemus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>*** ülikooli näide oli niisama, ainus sammastega hoone mis kohe pähe tuli.
september 9, 2009 at 7:27 p.l. #218511Chiim
MemberNo mina hetkel 185, kaal 75. Toona, kui meenutan, vast olin 77 kilo
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seega 1-2,5 kilo tuli juurde M2’ga. Aga jah, ilusat keha mina ei saanud
Kuna toitumine ja treening olid (on) kesised.
*Ok, käed ja sääred läksid vähe suuremaks, aga beachboy’st oli asi kaugel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>**seega, sain õppetunni, et vaid pulber ei tee imet, ülikool ka ei seisa ühel sambal, sambaid peab mitu olema, siis ka tulemus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>*** ülikooli näide oli niisama, ainus sammastega hoone mis kohe pähe tuli.
aga palju sa mass 2 tarbisid ?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.