Glükosamiin ja kondroitiin EI TOIMI
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Glükosamiin ja kondroitiin EI TOIMI
- This topic has 13 replies, 6 voices, and was last updated 15 years, 3 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
november 8, 2010 at 9:59 e.l. #18389november 8, 2010 at 10:06 e.l. #281760
ROtter
MemberLINKAnother myth bites the dust… Kulutage raha kvaliteetsele toidule parem:)
Minul toimib.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kust muidu kvaliteetset toitu saab?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 8, 2010 at 10:11 e.l. #281762jrx
MemberMinul toimib.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Toimib sama hästi kui muu platseebo
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kust muidu kvaliteetset toitu saab?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Poest, turult, oma aiast, kellegi teise aiast, järvest, metsast… võimalusi on palju.
november 8, 2010 at 10:19 e.l. #281766gmaster
MemberToimib sama hästi kui muu platseebo
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ehk siis toimib ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 8, 2010 at 10:19 e.l. #281767ROtter
MemberPoest, turult, oma aiast, kellegi teise aiast, järvest, metsast… võimalusi on palju.Tegelikult on võimalusi vähe, lahti mõtesta ise – miks.
november 8, 2010 at 10:27 e.l. #281768Alexander Andrusenko
ModeratorToimib sama hästi kui muu platseebo
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võib-olla on tõesti platseebo, aga minu puhul toimib küll liigesevalude vastu. Aga platseebo efekt on ka efekt, nii et mina ei kurda..
november 8, 2010 at 11:02 e.l. #281770jrx
MemberTegelikult on võimalusi vähe, lahti mõtesta ise – miks.Tegelikult on võimalusi palju, lahti mõtesta ise – miks.
Edit: et asi ei paistaks lihtsalt sinu plõksimisele vastuplõksimisena – ei ole mõtet käsitleda sõna “kvaliteetne” kui mingisugust ideaali vaid see sõna iseloomustab ka suhet, võrdlust millegagi. Antud juhul mõtlesin mina seda võrdlusest “keskmise inimese toidukorviga”. Ja selleks, et võrdluses sellega toituda kvaliteetselt on võimalusi palju.
november 8, 2010 at 11:10 e.l. #281773ROtter
MemberKulutage raha kvaliteetsele toidule parem:)Kõigepealt peaks määratlema, mis on kvaliteetne toit – kellele Stockmannist ostetud, kellele oma kasvatatud ja korjatud – püütud, kellele prügikastist leitud.
november 8, 2010 at 11:13 e.l. #281774Aile
MemberTegelikult on võimalusi palju, lahti mõtesta ise – miks.Edit: et asi ei paistaks lihtsalt sinu plõksimisele vastuplõksimisena – ei ole mõtet käsitleda sõna “kvaliteetne” kui mingisugust ideaali vaid see sõna iseloomustab ka suhet, võrdlust millegagi. Antud juhul mõtlesin mina seda võrdlusest “keskmise inimese toidukorviga”. Ja selleks, et võrdluses sellega toituda kvaliteetselt on võimalusi palju.
Mida rohkem me mugandume ja linnastume, seda viletsamalt toitume.
Hetkel ma enam “keskmise inimese” toidukorviga kõrvutada ei soovitaks, elu on läinud nii värviliste pakendite keskseks. Tugevad odavad kunstlikud maitsed on rikkunud tunnetuse jne jne.
november 8, 2010 at 11:20 e.l. #281776ROtter
MemberMida rohkem me mugandume ja linnastume, seda viletsamalt toitume.Hetkel ma enam “keskmise inimese” toidukorviga kõrvutada ei soovitaks, elu on läinud nii värviliste pakendite keskseks. Tugevad odavad kunstlikud maitsed on rikkunud tunnetuse jne jne.
Mahe suhkur.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 8, 2010 at 11:57 e.l. #281780Aile
MemberMahe suhkur.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mhm… See on tõesti üks naljakamaid asju, millega ka vist edukalt raha tehakse.
november 8, 2010 at 1:11 p.l. #279614jrx
MemberSee, et inimesed aru ei saa et mahe ja tervislik vahele ei saa võrdusmärki panna, see on hoopis teine probleem… Muidu võiks ju maheviinast elatuda nt…
november 8, 2010 at 2:02 p.l. #281784ROtter
MemberSee, et inimesed aru ei saa et mahe ja tervislik vahele ei saa võrdusmärki panna, see on hoopis teine probleem… Muidu võiks ju maheviinast elatuda nt…Aga kuidas oleks toituda maheveinist?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 8, 2010 at 3:16 p.l. #281793AlanBStard
ModeratorMetaanalüüs on sama hea-halb kui sinna minevad andmed, või kehvem. Kes neid oskab lugeda võiks üle vaadata.
Või siis ootaks mõne välismaalase hinnangut analüüsile.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.