Toidulisandite võtmine?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Toidulisandite võtmine?
- This topic has 18 replies, 9 voices, and was last updated 16 years, 4 months tagasi by
Mcken.
-
AutorPostitused
-
september 8, 2009 at 4:26 p.l. #18384
MWEchamp
MemberTere,
Küsiksin teie arvamust sellisest jaotusest.
Trennipäev:
Enne trenni: 5g glutamiini, 10 g dekstroosi
Peale trenni: 60 g dekstroosi, 30 g proteiini, 5 g glutamiini
Vaba päev: 5 g kreatiini, 2,5 g glutamiini.
Tänan ette.
Teadmiseks, olen 17 a. 183 pikk, 73 kilo, 1 aasta treeninud
september 8, 2009 at 5:25 p.l. #218239inside14
MemberTrenni päeval võid ka kreatiini võtta nt hommikul ja/või peale trenni.
september 8, 2009 at 5:52 p.l. #218253MWEchamp
MemberAitäh hea artikli eest!
september 9, 2009 at 11:16 e.l. #218409joey
MemberTere,Küsiksin teie arvamust sellisest jaotusest.
Trennipäev:
Enne trenni: 5g glutamiini, 10 g dekstroosi
Peale trenni: 60 g dekstroosi, 30 g proteiini, 5 g glutamiini
Vaba päev: 5 g kreatiini, 2,5 g glutamiini.
Tänan ette.
Teadmiseks, olen 17 a. 183 pikk, 73 kilo, 1 aasta treeninud
Isiklikult muudaks ära nii: enne trenni süsivesikuallikaks midagi muud, kui lihtsuhkur. 5g glutamiini jätaks kas enne või peale trenni. Teise 5g võtaks enne magamaminekut. Peale trenni võtaks sisse ka kreatiini. Vabal päeval jätaks kreatiini üldse välja (oleneb kui mitu korda nädalas trenni muidugi teed) ja glutamiini võtaks 5g enne magamaminekut.
september 9, 2009 at 11:27 e.l. #218410Goleteral
MemberLiialt keeruline, glutamiin+kreatiin & valk+süsivesikud ühte kompotti ja peale trenni sisse – vsjo.
september 9, 2009 at 12:58 p.l. #218428MWEchamp
MemberIsiklikult muudaks ära nii: enne trenni süsivesikuallikaks midagi muud, kui lihtsuhkur. 5g glutamiini jätaks kas enne või peale trenni. Teise 5g võtaks enne magamaminekut. Peale trenni võtaks sisse ka kreatiini. Vabal päeval jätaks kreatiini üldse välja (oleneb kui mitu korda nädalas trenni muidugi teed) ja glutamiini võtaks 5g enne magamaminekut.Suur aitäh!
Et siis näeks nii välja?:
Trennipäev:
Enne trenni: 5g kreatiini, 10 g süsivesikuid ( Millist?),
Peale trenni: 60 g dekstroosi, 30 g proteiini, 5 g glutamiini, 5 g kreatiini
Enne magamaminekut: 5g glutamiini
Vaba päev: Enne magamaminekut : 5 g glutamiini.
september 9, 2009 at 2:05 p.l. #218446Aimuu
MemberSuur aitäh!Et siis näeks nii välja?:
Trennipäev:
Enne trenni: 5g kreatiini, 10 g süsivesikuid ( Millist?),
Peale trenni: 60 g dekstroosi, 30 g proteiini, 5 g glutamiini, 5 g kreatiini
Enne magamaminekut: 5g glutamiini
Vaba päev: Enne magamaminekut : 5 g glutamiini.
süsivesikutena võid kasutada näiteks viinamarjamahla või dextroosi
september 9, 2009 at 2:26 p.l. #218447MWEchamp
Membersüsivesikutena võid kasutada näiteks viinamarjamahla või dextroosijoey sõnul ei ole just lihtsuhkrud head, dekstroos on ju lihtsuhkur, samuti viinamarjamahalas olev suhkur.
september 9, 2009 at 2:53 p.l. #218450Mcken
Memberjoey sõnul ei ole just lihtsuhkrud head, dekstroos on ju lihtsuhkur, samuti viinamarjamahalas olev suhkur.Söö siis kiiresti seedivaid süsivesikuid näiteks puuvilju nagu õun, banaan
september 9, 2009 at 2:56 p.l. #218452Vägivaldur
MemberSöö siis kiiresti seedivaid süsivesikuid näiteks puuvilju nagu õun, banaanViinamari on aeglaselt seeditav süsivesik või?
september 9, 2009 at 3:07 p.l. #218453Mcken
MemberViinamari on aeglaselt seeditav süsivesik või?Ma mõtlesin muid kiirestiseedivaid süsikaid
september 9, 2009 at 5:55 p.l. #218471MWEchamp
Memberma ei tea kas ma mäletan õieti aga oli vist nii et
lihtsuhkrud ehk monosahhariidid imenduvad kiiresti, nt puuviljad ja muu selline?
liitsuhkrud ehk polüsahhariidid imenduvad aeglaselt nt kartulis olev tärklis?
Kui ma õieti aru sain siis mul oleks enne trenni vaja võtta aegalselt imenduvaid süsivesikuid. Kas selleks nt kaerahelbed sobiksid, kuigi neid jama süüa, mingi pulber oleks hea koksina juua koos kreatiiniga.
september 10, 2009 at 3:31 p.l. #218784Mcken
Memberma ei tea kas ma mäletan õieti aga oli vist nii etlihtsuhkrud ehk monosahhariidid imenduvad kiiresti, nt puuviljad ja muu selline?
liitsuhkrud ehk polüsahhariidid imenduvad aeglaselt nt kartulis olev tärklis?
Kui ma õieti aru sain siis mul oleks enne trenni vaja võtta aegalselt imenduvaid süsivesikuid. Kas selleks nt kaerahelbed sobiksid, kuigi neid jama süüa, mingi pulber oleks hea koksina juua koos kreatiiniga.
Viisteist või 30minutit enne trenni söö 20grammi valgupulbrit vadakujoogi või muu valgusegu kujul ja tarbi 30-40 grammi süsivesikuid, et olla kogu trenni jooksul võimeline tugevalt treenima. ja jää aeglaselt seedivate süsivesikute hjuurde nagu:oakliid, kaerahelbed, rukki või-täisterajahust leib
september 11, 2009 at 8:56 p.l. #219139MWEchamp
MemberViisteist või 30minutit enne trenni söö 20grammi valgupulbrit vadakujoogi või muu valgusegu kujul ja tarbi 30-40 grammi süsivesikuid, et olla kogu trenni jooksul võimeline tugevalt treenima. ja jää aeglaselt seedivate süsivesikute hjuurde nagu:oakliid, kaerahelbed, rukki või-täisterajahust leibSuur aitäh sulle. Aga kas enne trenni on ikka väga vaja vadakut võtta. Praeguse MASU ajal pole see just rahakotile kõige kergem?
september 11, 2009 at 9:15 p.l. #219143PumaZ
MemberSuur aitäh sulle. Aga kas enne trenni on ikka väga vaja vadakut võtta. Praeguse MASU ajal pole see just rahakotile kõige kergem?Ma kui võtan siis võtan 100g kodujuustu enne trenni, kaseiinil on anti kataboolne toime.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.