proteiini tihedamini..?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » proteiini tihedamini..?
- This topic has 12 replies, 11 voices, and was last updated 16 years, 5 months tagasi by
j6ujunn.
-
AutorPostitused
-
september 6, 2009 at 3:51 p.l. #18320
j6ujunn
MemberTerv!
Kas on mõtet protekat tihedamini võtta 2x päevas või vahest vahepalaks.Võtan öösheigi ja hommiku sheigi,trenni päeval ka enne ja pärast trenni.On see palju,tunnen et areng nii kiirem.?
september 6, 2009 at 4:39 p.l. #217802Rain 6 kanget
Memberkui sa veelgi tihedamaks viiksid proteiinijoogi tarbimise, siis pakun, et sul hakkab kõhuga kehva. nimelt kiudaineid ei sisalda proteiinipulbrid peaaegu üldse. seega otsus on sinu enda teha. minu arvates peaks tavatoitu eelistama igale joogile/pulbrile, kui selleks võimalus on.
september 6, 2009 at 5:03 p.l. #217804Madis232
Memberkui sa veelgi tihedamaks viiksid proteiinijoogi tarbimise, siis pakun, et sul hakkab kõhuga kehva. nimelt kiudaineid ei sisalda proteiinipulbrid peaaegu üldse. seega otsus on sinu enda teha. minu arvates peaks tavatoitu eelistama igale joogile/pulbrile, kui selleks võimalus on.sellepärast ei ole vaja muretseda, kui hommikul kaerahelbe vms putru süüa ; ja piisavalt täistera leiba vms päeva jooksul süüa.
4 sheiki päevas on minu arust palju. 2 sheiki päevas on okei!
september 6, 2009 at 5:05 p.l. #217806PumaZ
MemberPigem mitte võtta sheiki niisama vaid nt segada pulbrit pudru sisse vms.
september 6, 2009 at 5:28 p.l. #217809LaurL
MemberMa küll ei usu et sul oleks rohkem vaja proteiini võtta, juba kaunis palju võtad!
september 6, 2009 at 5:47 p.l. #217811gymer
Membertere, kui oled tellinud endale proteka, võta seda peale tenni, muidu võta kohupiima – kodujuustu. Tavavatoitu.
september 6, 2009 at 7:05 p.l. #217842Mart Muru
MemberKui raha on jalaga segada, siis võta aga
september 6, 2009 at 8:14 p.l. #217865Amarillo
september 6, 2009 at 8:50 p.l. #217872Brüno
MemberTerv!Kas on mõtet protekat tihedamini võtta 2x päevas või vahest vahepalaks.Võtan öösheigi ja hommiku sheigi,trenni päeval ka enne ja pärast trenni.On see palju,tunnen et areng nii kiirem.?
Trennipäeval siis 4x ja muudel päevadel 2x? Loomulikult see on vähe!!! Peaks võtma ka lõuna ja päeva sheigi ning kuhugi vahele veel paar korda, näiteks lõunaoote sheik ja õhtuoote sheik. 6x päevas oleks siis. Kui on trennipäev, siis enne trenni ja pärast trenni võtad, aga peaks võtma ka trenni ajal vähemalt 2x! Siis tuleks kokku 10 sheiki trennipäeval. Ma olen tähele pannud et ega muidu tuharalihas ei kasva.
september 6, 2009 at 9:28 p.l. #217876Amarillo
Membermillisest vadakust sa räägid ?
september 7, 2009 at 4:58 e.l. #217889tereummikust
september 7, 2009 at 8:46 p.l. #218083haubits
MemberValdav osa (ca 99%) kaltsiumist kuulub inimorganismis kaltsiumisooladena luude ja
hammaste koostisse. Kaltsiumioonidel (Ca2+) on keskne roll lihaskontraktsiooni mehhanismis nii
skeleti-, südame- kui silelihasrakus, samuti vere hüübimise keerukas protsessis ning rea
hormoonide toime tagamisel rakkudes. Kaltsiumioonid toimivad ka rea ensüümide aktivaatorina.
Fosfor kuulub nukleotiidide, nukleiinhapete, fosfolipiidide ja paljude muude organismis
esinevate ühendite koostisse. Koos kaltsiumiga on ta oluline luukoe ehituslik komponent.
Nukleosiidtrifosfaatide (ATP, UTP, GTP) ja fosfokreatiini komponendina on fosforil
tähelepanuväärne roll raku energeetikas. Fosforüülimise defosforüülimise teel reguleeritakse rea
ensüümide aktiivsust. Negatiivse laenguga fosfaatioonid (PO4 3-) osalevad organismi ainevahetuse
tulemusena tekkivate happeliste jääkproduktide neutraliseerimises.
Ma väga siiralt ei suhtuks vadakuvalgu jookide “kahjulikesse” mõjudesse, kui aega ja raha on, siis lisaks võtta why not. Lihtsalt asendama söögikorda sellega pole mõtet hakata, sheik on rohkem üks optsioon.
september 7, 2009 at 8:52 p.l. #218086j6ujunn
MemberValdav osa (ca 99%) kaltsiumist kuulub inimorganismis kaltsiumisooladena luude jahammaste koostisse. Kaltsiumioonidel (Ca2+) on keskne roll lihaskontraktsiooni mehhanismis nii
skeleti-, südame- kui silelihasrakus, samuti vere hüübimise keerukas protsessis ning rea
hormoonide toime tagamisel rakkudes. Kaltsiumioonid toimivad ka rea ensüümide aktivaatorina.
Fosfor kuulub nukleotiidide, nukleiinhapete, fosfolipiidide ja paljude muude organismis
esinevate ühendite koostisse. Koos kaltsiumiga on ta oluline luukoe ehituslik komponent.
Nukleosiidtrifosfaatide (ATP, UTP, GTP) ja fosfokreatiini komponendina on fosforil
tähelepanuväärne roll raku energeetikas. Fosforüülimise defosforüülimise teel reguleeritakse rea
ensüümide aktiivsust. Negatiivse laenguga fosfaatioonid (PO4 3-) osalevad organismi ainevahetuse
tulemusena tekkivate happeliste jääkproduktide neutraliseerimises.
Ma väga siiralt ei suhtuks vadakuvalgu jookide “kahjulikesse” mõjudesse, kui aega ja raha on, siis lisaks võtta why not. Lihtsalt asendama söögikorda sellega pole mõtet hakata, sheik on rohkem üks optsioon.
hea,väärt vastus:)
AutorPostitusedViewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)- You must be logged in to reply to this topic.