Käin kolm korda nädalas ( esmsp. teisip. ja kolmap. ) jõusaalis… iga kord kuskil poolteist tundi trenni. Siis tööpäevadel tahaks õhtuti hakata käima jooksmas ja kõndimas… asi näeks siis välja umbes nii et… 10 minti sõrgin siis 10 minti kiirkõndi siis 5 minti sörkjooksu jälle ja siis uuesti 10 minti kõndi, kokku teeb see kuskil 35 minutit. Kaalun 94 kg, pekk võdiseb kõhul… oleks vaja sellest vabaneda. Kui ilmad soenevad siis on kindlasti plaanis ka päevakavva sisse viia kuskil 45 minuti pikkused jalgrattasõidud. Söögiharjumused olen juba käsile võtnud.. üritan süüa vähem kaloreid kui päeva jooksul ära kasutan. Kas selline tegevus on piisav et kaalust alla võtta ? milliseid nõuandeid teil veel on ? ja mis sheikki peale jõusaali juua ?
Räägin kuidas mina toimin: jõusaali vabadel päevadel käin jooksmas, peale jooksu kõhulihased, teen kõikide harjutuste puhul kordused suutlikuseni, nii et lihased põlevad(kasutan lisaraskusi).Kergetel päevadel söön pikemate pauside järel ja tarbin mõõdukalt vett.Minu puhul see toimib,kõhulihased tulevad kenasti välja
Joosta pole vaja kui soovid rasva põletada, soovituslik on teha aeroobne seanss vahetult peale jõutreeningut, toimib kõige paremini. Taastusjook peaks sisaldama süsivesikuid ja valke suhe 2:1 näiteks. 400 – 500 ml. mahla segatuna Whey Lemon Super 4spl. kuhjaga, võib olla ka mõni muu valgubaasil toode.
kui kauaks mulle seda Whey Lemon Super (1800 g) toodet järkub… kui mul 3 korda nädalas trenn ja kas saaksin ka osta siit kaasa tolle suletud topsiku mille sees jooki segada ! tänud vastanutele…
ka jooksmine on aeroobne trenn, kuid aeroobsel trennil ja aeroobsel trennil on ka vahe sees! õige oleks jälgida pulssi, et see jäks sagedusse 120-140. mõned soovitavad kuni 135, kuid usun, et pole hullu kui on ka 140. selles vahaemikus oleks õige sooritada aeroobset treeningut, et soodustada võimalikult head rasvade “põlemist”.