Kõhnaks
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kõhnaks
- This topic has 83 replies, 30 voices, and was last updated 16 years tagasi by
kuuliks.
-
AutorPostitused
-
september 4, 2009 at 10:23 e.l. #18319
mango123
MemberTere!
Olen 14a poiss ja sooviks kaalus alla võtta. Pikk olen 161,5 ja kaalun 74kg kehamassi indeks 29,2, toitumiskava ei ole nõus ema ostma, nii siis ma pöördu Teie poole inimesed, sooviks teada kõike mida tuleks teha, et kaalust alla võtta, mida süüa hommikul,lõunal,õhtul , peale trenni. Praegu käin jooksmas, ujumas ja vahepeal ka jõusaali. Kõik info on tere tulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 4, 2009 at 10:33 e.l. #217349Hola Bola
MemberTere!Olen 14a poiss ja sooviks kaalus alla võtta. Pikk olen 161,5 ja kaalun 74kg kehamassi indeks 29,2, toitumiskava ei ole nõus ema ostma, nii siis ma pöördu Teie poole inimesed, sooviks teada kõike mida tuleks teha, et kaalust alla võtta, mida süüa hommikul,lõunal,õhtul , peale trenni. Praegu käin jooksmas, ujumas ja vahepeal ka jõusaali. Kõik info on tere tulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Süüa võid kõike ,ainult teatud kogustes ,jälgi palju mingi toiduaine või toit sulle kaloreid annab .Sa pead vähem sööma kui kulutad söö rohkelt rohelist ja värskeid toiduaineid .
september 4, 2009 at 11:01 e.l. #217353mango123
MemberSüüa võid kõike ,ainult teatud kogustes ,jälgi palju mingi toiduaine või toit sulle kaloreid annab .Sa pead vähem sööma kui kulutad söö rohkelt rohelist ja värskeid toiduaineid .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Palju on teatud kogustes ja ma ei oska vaadata seda palju üks toit mulle kaloreid annab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
september 4, 2009 at 11:08 e.l. #217354Rain 6 kanget
MemberPalju on teatud kogustes ja ma ei oska vaadata seda palju üks toit mulle kaloreid annab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
esiteks. enamusel toiduainete pakenditest on peal toitumisalane informatsioon. teiseks, tööriistade alt saad kätte ka kaloroarvesti. Seega, on kogu info olemas, kui seda otsida. minu teada tänasel päeval koolis õpetatakse seda, et kõige tähtsam ei olegi vahest ena, mingite kindlate asjade peast tedmine, vaid oskus vastuseid otsida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 4, 2009 at 11:09 e.l. #217355kimmel
MemberTere!Olen 14a poiss ja sooviks kaalus alla võtta. Pikk olen 161,5 ja kaalun 74kg kehamassi indeks 29,2, toitumiskava ei ole nõus ema ostma, nii siis ma pöördu Teie poole inimesed, sooviks teada kõike mida tuleks teha, et kaalust alla võtta, mida süüa hommikul,lõunal,õhtul , peale trenni. Praegu käin jooksmas, ujumas ja vahepeal ka jõusaali. Kõik info on tere tulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellest kui keegi sulle siin midagi kirjutab pole väga palju kasu.SA PEAD ISE UURIMA,KASUTA NÄITEKS FITNESS.EE OTSINGUT,JA LOE NEID ARTIKLEID MIS SIIN ON ÜLEVAL.
september 4, 2009 at 11:12 e.l. #217357mango123
Memberesiteks. enamusel toiduainete pakenditest on peal toitumisalane informatsioon. teiseks, tööriistade alt saad kätte ka kaloroarvesti. Seega, on kogu info olemas, kui seda otsida. minu teada tänasel päeval koolis õpetatakse seda, et kõige tähtsam ei olegi vahest ena, mingite kindlate asjade peast tedmine, vaid oskus vastuseid otsida
Tean, et tööriistade alt saab kaloriarvutid ning pakendite peal on sihuke informatisoon, aga ma mõtlesin rohkem nagu kodutoite rohkem mida ema ja isa teevad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 4, 2009 at 11:36 e.l. #217363x_Thomas_x
MemberVäga lihtne…ema teeb näiteks ahjukartulit viinerite(kahjuks) ja tomati, kurgi salatit jnejnejne.
Või näiteks sööd hommikuti 4 võileiba, singi, juustu, merevaigu ja munaga…
Võtad lihtsalt iga asja eraldi ja arvutad läbi, kui tarvis pane kasvõi juustu ja singi viil eraldi kaalule ja kaalu asjad läbi:)
september 4, 2009 at 2:25 p.l. #217397kuuliks
MemberTean, et tööriistade alt saab kaloriarvutid ning pakendite peal on sihuke informatisoon, aga ma mõtlesin rohkem nagu kodutoite rohkem mida ema ja isa teevad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Natuke tööd ja sulle jääb juba meelde palju misi toit või toiduaine aineid sisaldab.
september 4, 2009 at 9:17 p.l. #217492Sakurai
MemberAlguses võibolla tüütu uurida aga mõne aja pärast jah juba selge palju miski asi mida sisaldab. Uuri foorumis veidi ringi ja loe postitusi saad ka palju targemaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 6, 2009 at 6:41 e.l. #217660cookiemonster
Memberei tea, kui ma 14 aastasena peaksin hakkama ise kaloreid kokku arvutama, siis ajaks ikka juhtme kokku kyll ma usun
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>loe vanu foorumi poste samadel teemadel, n6uandeid on siin jagatud rohkem kui kyll
september 6, 2009 at 7:10 e.l. #217662Alexander Andrusenko
Moderatorei tea, kui ma 14 aastasena peaksin hakkama ise kaloreid kokku arvutama, siis ajaks ikka juhtme kokku kyll ma usun
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
loe vanu foorumi poste samadel teemadel, n6uandeid on siin jagatud rohkem kui kyll

14-aastased liitmist veel koolis ei ole õppinud või milles probleem? Hull lugu küll mõned arvud päeva jooksul kokku liita – eriti kalorikalkulaatori abil.
september 6, 2009 at 10:33 e.l. #217703Rain 6 kanget
MemberTean, et tööriistade alt saab kaloriarvutid ning pakendite peal on sihuke informatisoon, aga ma mõtlesin rohkem nagu kodutoite rohkem mida ema ja isa teevad
november 18, 2009 at 8:48 e.l. #235359mammamia
MemberKui süüa vaid toorsalateid, kas siis saab kaalust alla? Toortoit elavdab ju seedimist.
november 18, 2009 at 9:12 e.l. #235366Aile
MemberKui süüa vaid toorsalateid, kas siis saab kaalust alla? Toortoit elavdab ju seedimist.K6ike, mida keha vajab ei soovita kyll toorelt manustada…
november 18, 2009 at 10:07 e.l. #235379Istuv Sõnn
MemberKindlasti saab kaalust alla, kui üldse midagi ei söö. Naisterahvad – lõpetage see paanika ja toorsalati – jutt. Vaadake siin fitness-naiste pilte. Uurige mida nad söövad. Jube on vaadata kui keegi hakkab asja endale selgeks tegemata jälle mingit vee ja salati dieedijuttu ajama. Miks te ennast hävitada tahate?
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.