Lihasvalu
- This topic has 17 replies, 11 voices, and was last updated 15 years, 1 month tagasi by
Jaaniuzz.
-
AutorPostitused
-
detsember 8, 2010 at 12:31 p.l. #18317
jakkru
MemberKuna teadaolevalt pidavat viinajoomine ja spordi tegemine olema kaks sellist tegevust, mis peale pikka vahepidamist haigeks teevad siis tahaks teada kas ja kuipalju jäävad lihased peale trenni valusaks tõsistel tegijatel?
detsember 8, 2010 at 12:41 p.l. #283103Alexander Andrusenko
ModeratorMinul sellist tugevat valu enam ei teki, et üldse liigutada ei jõua. Mõõdukalt tekib valu siis, kui midagi hästi erinevat teen – vahetan treeningkava või toon mingeid uusi harjutusi sisse. Kui treeningkava enam-vähem sama on, siis on paar päeva tunda, et trenni sai tehtud, aga päris valu ei ole. Lihased on lihtsalt kanged.
detsember 8, 2010 at 2:44 p.l. #283114matjusm
MemberMinul sellist tugevat valu enam ei teki, et üldse liigutada ei jõua. Mõõdukalt tekib valu siis, kui midagi hästi erinevat teen – vahetan treeningkava või toon mingeid uusi harjutusi sisse. Kui treeningkava enam-vähem sama on, siis on paar päeva tunda, et trenni sai tehtud, aga päris valu ei ole. Lihased on lihtsalt kanged.Mul sama seisukord. Ainult siis kui pole pikka aega saali sattunud või teen mõnda sellist liigutust mida varem pole eriti teinud siis on lihased korralikult kanged, muidu on nad vaid natukene päev või kaks pärast trenni ja rohkem mitte.
detsember 9, 2010 at 8:38 e.l. #283167jrx
Memberlihasvalul ja piimhappel ei ole otsest seost. Kui järgmine päevlihased valusad on, ei ole seal pingutuse-aegsest piimhappest enam haisugi.
detsember 9, 2010 at 2:23 p.l. #283208jakkru
MemberNimetada võib kuidas keegi heaks arvab seetõttu paningi piimhappe kirja laiendiga “e. rahvakeeli” misiganes seda valu või pinget või kangust siis põhjustab. Küsimus ise seisnes selle kestvuses pikaajalisel treeningul. Ehk siis püüan lahti seletada, mida ma üldse teada tahan: Teen trenni 4x nädalas ja vahetasin hiljuti kavas mõningaid harjutusi, järgmisel hommikul olid lihased valusad(kanged). Tahtsin siis teada, kas selline asi on normaalne või tegin miskit valesti (treenerit saalis pole ja olen sunnitud ise otsused vastu võtma.).
detsember 9, 2010 at 2:34 p.l. #283209Alexander Andrusenko
ModeratorNimetada võib kuidas keegi heaks arvab seetõttu paningi piimhappe kirja laiendiga “e. rahvakeeli” misiganes seda valu või pinget või kangust siis põhjustab. Küsimus ise seisnes selle kestvuses pikaajalisel treeningul. Ehk siis püüan lahti seletada, mida ma üldse teada tahan: Teen trenni 4x nädalas ja vahetasin hiljuti kavas mõningaid harjutusi, järgmisel hommikul olid lihased valusad(kanged). Tahtsin siis teada, kas selline asi on normaalne või tegin miskit valesti (treenerit saalis pole ja olen sunnitud ise otsused vastu võtma.).See on täiesti normaalne. Kui teed kogu aeg samu asju, siis lihas harjub ära ja enam ei valuta. Kui midagi muudad, siis on valu tugevam.
detsember 10, 2010 at 7:47 p.l. #283343xintoc
MemberKuna teadaolevalt pidavat viinajoomine ja spordi tegemine olema kaks sellist tegevust, mis peale pikka vahepidamist haigeks teevad siis tahaks teada kas ja kuipalju jäävad lihased peale trenni valusaks tõsistel tegijatel?Kui joomist mainida, siis ma olen märganud, et ületreeningust pole kunagi jälgegi järgmisel päeval, aga piisab, kui joon ära ühe õlu ja siis hakkab ka mõni kiiresti taastuv piirkond valutama. Üks põhjuseid, miks trenn ja joomine lahus hoida. vähemalt minu puhul.
detsember 11, 2010 at 12:16 e.l. #283383AlanBStard
ModeratorMõnel valutab rohkem ja mõnel vähem. Ma arvan et sõltub ka vanusest.
detsember 11, 2010 at 1:42 p.l. #283417xintoc
MemberMõnel valutab rohkem ja mõnel vähem. Ma arvan et sõltub ka vanusest.Reuma?
detsember 11, 2010 at 5:01 p.l. #283448harselius
MemberReuma?kas reuma pole mitte seotud liigestega???
detsember 11, 2010 at 6:00 p.l. #283453xintoc
Memberkas reuma pole mitte seotud liigestega???on küll, mis siis?
detsember 12, 2010 at 12:25 e.l. #281959harselius
Memberon küll, mis siis?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ei, mai tea, lihtsalt tundub kahtlane, et kas reuma mingid sümptomid on lihaste valud jne, sest räägitakse siin ju siiski sellest
detsember 12, 2010 at 1:06 e.l. #283497Sarge
MemberLisan, et piimhape kaob umbes 15 min jooksul ära lihastest. Valu tekitavad mikrorebendid.
Tavaliselt lihased valutavad kõige rohkem ülejärgmine päev. Kuid kui teha kõvat trenni ja siis õhtul alkoholi tarbida, siis lihasvalu järgnevatel päevadel puudub või on minimaalne.
detsember 12, 2010 at 2:11 e.l. #283500AlanBStard
ModeratorReuma?Ei puutu just asjasse aga see on ka vanusega korrelatsioonis.
detsember 12, 2010 at 9:21 e.l. #283520Alexander Andrusenko
ModeratorKuid kui teha kõvat trenni ja siis õhtul alkoholi tarbida, siis lihasvalu järgnevatel päevadel puudub või on minimaalne.Miks?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.