Jõud/Mass
- This topic has 5 replies, 5 voices, and was last updated 14 years, 11 months tagasi by
smack.
-
AutorPostitused
-
veebruar 27, 2011 at 9:36 p.l. #18316
blue90
MemberTere
Pikkus-179
Kaal-67,3
Vanus-20
Kui hakkasin regulaarselt jõusaalis käima oli mul rinnalt max 65kg. ,kaaludes ise 64kg.
Nüüdseks kaks kuud hiljem on mul rinnalt max tõusnud 92,5kg-ni ,kaaludes ise 67,3kg.
Erilist suurt rõhku ma pole toitumisele pannud kuna ei pea vajalikuks asja nii keeruliseks ajada.Aga nüüd viimase kahe nädalaga olen imekombel juurde võtnud 2kg.
Küsimus siis selline ,et kuidas ma saaksin suurendad lihasmassi ilma et kasutaks mingisuguseid abiaineid ,kuna ma ise kerge kondiga ja keha erilisi arenemis märke ei anna?
Lisaks tahaks veel teada ,et kuidas ma saaksin võimalikult lühikese ajaga võimalikult palju jõudu juurde?
veebruar 27, 2011 at 9:43 p.l. #291308Archangel
MemberTerePikkus-179
Kaal-67,3
Vanus-20
Kui hakkasin regulaarselt jõusaalis käima oli mul rinnalt max 65kg. ,kaaludes ise 64kg.
Nüüdseks kaks kuud hiljem on mul rinnalt max tõusnud 92,5kg-ni ,kaaludes ise 67,3kg.
Erilist suurt rõhku ma pole toitumisele pannud kuna ei pea vajalikuks asja nii keeruliseks ajada.Aga nüüd viimase kahe nädalaga olen imekombel juurde võtnud 2kg.
Küsimus siis selline ,et kuidas ma saaksin suurendad lihasmassi ilma et kasutaks mingisuguseid abiaineid ,kuna ma ise kerge kondiga ja keha erilisi arenemis märke ei anna?
Lisaks tahaks veel teada ,et kuidas ma saaksin võimalikult lühikese ajaga võimalikult palju jõudu juurde?

Toitumine…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 27, 2011 at 10:00 p.l. #291310blue90
MemberToitumises on ka asi jah ,aga ma olen juba päris pikka aega sama kaalu juures olnud .Miski pole aidanud olen valgurikkaid ja rasvaseid toite söönud pikka aega aga ei mingit kasu.
veebruar 27, 2011 at 10:27 p.l. #291311timo116
MemberToitumises on ka asi jah ,aga ma olen juba päris pikka aega sama kaalu juures olnud .Miski pole aidanud olen valgurikkaid ja rasvaseid toite söönud pikka aega aga ei mingit kasu.Söö rohkem.
veebruar 27, 2011 at 10:28 p.l. #291312matjusm
MemberToitumises on ka asi jah ,aga ma olen juba päris pikka aega sama kaalu juures olnud .Miski pole aidanud olen valgurikkaid ja rasvaseid toite söönud pikka aega aga ei mingit kasu.Sa lihtsalt ei söö piisavalt kui kaalu ei tule juurde. Kui sa teed palju aeroobset ja soov on lihasmassi kasvatada, siis võibolla vähenda seda veidi ja keskendu jõutreeningule ja söömisele.
Ning kas sa teed ka teisi harjutusi peale rinnalt surumise (ning kasutasid seda vaid näitena jõu arengust, mitte ülevaadet kogu treeningkavale)?
veebruar 28, 2011 at 9:44 e.l. #291333smack
Member1. Söö rohkem kui kulutad.
2. Pidevalt pead raskusi või kordusi lisama.
3. Maga 9h ja mine õigel ajal magama.
4. Kui sa aga kükki ja või jõutõmmet ei tee, siis unista edasi!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.