küljelihased
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » küljelihased
- This topic has 8 replies, 5 voices, and was last updated 14 years, 3 months tagasi by
A.Sirel.
-
AutorPostitused
-
detsember 7, 2010 at 4:48 p.l. #18287
sonja2
MemberTere!
Lugesin mingi aeg tagasi kusagilt (ei mäleta ainult kust), et raskusega küljelihase treenimine teeb piha suureks vastupidiselt soovile saada kenad küljelihased. Kas see väide vastab tõele ning kui jah, siis mis harjutus oleks naisele parim saavutamaks väljapaistvad lihased, ilma et keskkoht suureks läheks ning säiliks naiselikkus?
oktoober 26, 2011 at 7:14 p.l. #160544A.Sirel
MemberAppi!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See teema hirmutas mind küll ära. Nimelt on minu üheks kõige ilusamaks kehaosaks ilus peenike piht. Ja juhtumisi mul küljelihased valutavad pärast bpdypumpi. Ma ei tahaks elus oma ilusat looduse poolt kingitud pihta kaotada:D Ma loodan, et see allikas kust sa lugesid,et raskustega küljelihaste treenimine teeb piha suureks, on ilmselge vale! Samas ma tean seda, et naistel on kombeks natuke ülemäära muretseda, et lihased kavavad või suurenevad liiga kiiresti. Tegelikkuses see nii ei ole. Ühel koolitusel tegi Ott Kiivikas mulle selle asja väga hästi selgeks:) Ja pärast seda ma pole kordagi muretsenud, kuni nüüd selle hetkeni, kui ma sinu postitust lugesin:) Onju ei lähe piht suuremaks, ainult selle pärast, et treenid raskustega?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul pole ta kunagi suur olnud, ei tahaks ka.oktoober 26, 2011 at 7:21 p.l. #167994gmaster
MemberKorralike raskustega treenimine võib küljelihaseid (m obliquus abdominis internus ja externus) suurendada küll, nagu kõiki teisigi lihaseid, aga bodypumpis väga lihase suurusele väga rõhku ei pöörata nii et ei tasuks muretseda.
Aga hantel, ketas käes küljele kallutused suurte raskustega võite ära jätta küll, kui selle hirm on.
oktoober 26, 2011 at 7:47 p.l. #187559lkv
MemberOh jumal küll, küljelihaseid treenides läheb kõht ilusamaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ei ütleks, et mul laiem piht nüüd oleks või kole kõht.
Ise teen 20 või 25kg kettaga, vb olen imelik siis..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seega ei maksa midagi ära jätta, vaid kõike mõistlikult teha.oktoober 27, 2011 at 9:57 e.l. #318515A.Sirel
MemberJaa olengi just teinud hantel või ketas käes küljele kallutusi ja mitte kergete raskustega. Küljelihased valusad. Eks see loogiline ole, et nagu teisedki lihased, suurenevad ka küljelihased kui korralikult trenni teha.
Liis Kristiin, sul on väga ilus kõht ja sulle sobibki selline treenitud sportlik kõht:) Ma ei oska seletada, aga minu kehaehitus on natuke teistsugune, päris nii treenitud ei sobiks, ja kuna olen pihaga ülirahul ja pole sellise piha jaoks midagi teinud, siis võibolla ma ei peaks seda muutma? (ikka ju pikapeale muutub, kui korralikult treenida)
Aga alakõhu punust tahaks lahti saada küll ja selleks on juba teised kõhulihase harjutused.
oktoober 27, 2011 at 11:29 e.l. #318450htilga
MemberKorralike raskustega treenimine võib küljelihaseid (m obliquus abdominis internus ja externus) suurendada küll, nagu kõiki teisigi lihaseid, aga bodypumpis väga lihase suurusele väga rõhku ei pöörata nii et ei tasuks muretseda.
Aga hantel, ketas käes küljele kallutused suurte raskustega võite ära jätta küll, kui selle hirm on.
Samas, ega bodypump kui selline kõiki trennis olijaid ühe puu järgi ei treeni. Oleneb ju täiesti, et mis raskuseid kasutada ja kui palju oled nõus kannatama kui üldse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 27, 2011 at 1:47 p.l. #318265JungaTroll
MemberSamas, ega bodypump kui selline kõiki trennis olijaid ühe puu järgi ei treeni. Oleneb ju täiesti, et mis raskuseid kasutada ja kui palju oled nõus kannatama kui üldse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No ärge nüüd BodyPumpist nii hästi ka arvake
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seal ei ole mitte mingit lootust saavutada kulturismitreeninguga jõusaalis sarnanevaid tulemusi – ja see ei ole ka asja eesmärk! Ja küljelihased on ju väikesed ja lühikesed lihased, nende arvelt pihta suureks ajada on täiesti utoopiline.oktoober 27, 2011 at 3:26 p.l. #318232gmaster
MemberNo ärge nüüd BodyPumpist nii hästi ka arvake
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seal ei ole mitte mingit lootust saavutada kulturismitreeninguga jõusaalis sarnanevaid tulemusi – ja see ei ole ka asja eesmärk! Ja küljelihased on ju väikesed ja lühikesed lihased, nende arvelt pihta suureks ajada on täiesti utoopiline.Ka väikseid ja lühikesi lihaseid on võimalik jämedaks ajada.
Sorri et see esimene nii gei on, aga see iseloomustab mu juttu hästi. Teisel ka näide sellest, kuidas need lihased ikkagi piha ümbermõõtu mõjutada võivad.

oktoober 27, 2011 at 4:23 p.l. #318114htilga
MemberTegelikult tahakski sellist before-after pilte näha ütleme ~4.a lõikes inimesest(mehest), kes on käinud vähemalt 3-6x nädalas bodypumpis, vahepeal pidevalt raskusi suurendanud ning suht suutlikkuse piiril ikkagi alati treeninud.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.