Skip to main content

kava kohta küsimus?

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Autor
    Postitused
    andres32
    Member

Võtsin siit tööristade alt kolme päeva kava,kas selle kava võiks jaotada nii

E.selg,biitseps,kõht

N.rind,õlg,triitseps,kõht

L.jalad,alaselg

Kaido kuidas kommenteerid?

Vilps
    Member

E.selg,biitseps,kõht

L.jalad,alaselg

Ei ole küll Kaido, aga mainin lihtsalt, et täiesti tavaline jaotus lihagruppide puhul. Enda maitse järgi vahetaks esmaspäeva ja laupäevase trenni ära. Mul tavaliselt jalapäevad suht tapvad ning ülejärgmisel päeval näiteks jõutõmbe tegemine oleks päris vaevaline. Aga täiesti maitse ja taastumise küsimus – muidu pole jaotusel midagi viga.

MWEchamp
    Member

Mina pole ka Kaido, aga kui tahad siis võid Laupäeval ka kõhtu teha, käsivars saab niigi trenni aga 1 kord nädalas võiks sellele ka par harjutust lubada. Muidu väga ok jaotus!

ants16
    Member

Ise tegin ka sama kava järgi kunagi, kuid rinna+õla päev muutus raskeks(võid ka proovida kui koppa viskab)

E: rind/triits

K: selg+jõutõmme/biits

R: õlg/jalg

maxcar
    Member

Ise tegin ka sama kava järgi kunagi, kuid rinna+õla päev muutus raskeks(võid ka proovida kui koppa viskab)

E: rind/triits

K: selg+jõutõmme/biits

R: õlg/jalg

Lisa kõikidele päevadele veel kõht juurde

E.selg,biitseps,kõht

L.jalad,alaselg

Saab ikka nii jaotada.

Küsiks juurde – on sul mingi pikemaajalem eesmärk või tahad lihtsalt massi kasvatada?

PS:Muud kommentaarid on väga asjalikud!

andres32
    Member

E.selg,biitseps,kõht

L.jalad,alaselg

Saab ikka nii jaotada.

Küsiks juurde – on sul mingi pikemaajalem eesmärk või tahad lihtsalt massi kasvatada?

PS:Muud kommentaarid on väga asjalikud!

Olen endale eesmärgiks seadnud vormida normaalne ja proportsioonis keha,mida ta hetkel kohe kindlasti pole.Massi oleks palju vaja juurde,mida rohkem lihast seda parem aga jõu näitajad peaks samuti normaalsed olema.Kindlasti ei tahaks välja näha, nagu selline “kuiv kulturist”

Alguses võid teha selliseid üldisemaid kavasid. Peale mõnungast treenimist võid hakata vaheldumisi tegema massitsükleid ja jõutsükleid.

Tähtis on et sa kohe alguses ennast kokku ei tõmba.

andres32
    Member

Alguses võid teha selliseid üldisemaid kavasid. Peale mõnungast treenimist võid hakata vaheldumisi tegema massitsükleid ja jõutsükleid.

Tähtis on et sa kohe alguses ennast kokku ei tõmba.

Millised peaksid olema korduste arvud,erinevatel tsüklitel ja kui kaua tuleks kumbagi tsüklit teha?

Mr.Crazzy
    Member

Tere!

Tekkis küsimus seoses kavaga, täpsemalt siis mul hakkas praegu 4. nädal Kaido kava järgi, 6×6 oli täna, ma ei tea vb oleks pidanud hommikul rohkem sööma vms, aga ei tulnud korralikult ära, ainult 2 esimest seeriat, edasi kordused kahanesid, 6 ei jõudnud. Kas ma peaksin järgmise nädala uuesti 6×6 proovima või teha veel üks nädal 6×5 ?

Tänud ette!

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.