Anator
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Anator
- This topic has 7 replies, 6 voices, and was last updated 16 years, 5 months tagasi by
Anonüümne.
-
AutorPostitused
-
september 1, 2009 at 2:32 p.l. #18254
Anonüümne
GuestTere soetasin täna endale sellise asja http://www.fitshop.ee/product_info.php?pro…bf831ea5eac9522
Küsimus siis selline : Mul kodus ca. 500g mono kreatiini vedelemas , kas Anator töötaks paremini kui teeksin endale kreatiini kuuri samal ajal kui anatori kasutan , lihtsalt peale trenni võtaksin anatori , sealt saaksin kreatiini ka kätte .
ps. palun ärge vastake kui te asjast midagi eriti ei jaga
september 1, 2009 at 2:41 p.l. #216685Goleteral
MemberTere soetasin täna endale sellise asja http://www.fitshop.ee/product_info.php?pro…bf831ea5eac9522Küsimus siis selline : Mul kodus ca. 500g mono kreatiini vedelemas , kas Anator töötaks paremini kui teeksin endale kreatiini kuuri samal ajal kui anatori kasutan , lihtsalt peale trenni võtaksin anatori , sealt saaksin kreatiini ka kätte .
ps. palun ärge vastake kui te asjast midagi eriti ei jaga
Kui Anatoris on juba Kreatiin sees siis miks sa seda eraldi peaksid veel juurde võtma?
september 1, 2009 at 2:52 p.l. #216687rait83
MemberIgatahes anna teada kuidas toimub! Jube võimas asi tundub jutu järgi
september 1, 2009 at 3:03 p.l. #216690Anonüümne
GuestKui Anatoris on juba Kreatiin sees siis miks sa seda eraldi peaksid veel juurde võtma?mõtlesin , et teeks ka laadimise , ja võtaks iga päev 10g kreatiini , terve kuuri nagu , peale trenni võtaks ainult anatori sest seal ühes annuses peaks olema 5g kreatiini .. lihtsalt huvitaks see kas kreatiini kuur , mis viib rohkem vett lihastesse jne suurendab valgusünteesi ja annab rohkem jõudu ka kui ma laadimise teen kas see paneks anatorile korraliku boosti taha
september 1, 2009 at 4:07 p.l. #216700september 1, 2009 at 4:20 p.l. #216703rinaldo
MemberKui Anatoris on juba Kreatiin sees siis miks sa seda eraldi peaksid veel juurde võtma?Ma ei leia kuskilt seda kreatiini kogust, mida üks šheik sisaldab. Kui seda on vähe siis on arusaadav, miks juurde lisatakse.
Ise segan Serious Massile 4-5g monohüdraati sisse. Tarbin ühe mõõdulusikatäie ja seal on originaalis ainult 1 gramm kreatiini.
september 1, 2009 at 7:00 p.l. #216754Arx07
MemberIgatahes anna teada kuidas toimub! Jube võimas asi tundub jutu järgiSekundeerin, sooviks ka teada saada kuidas asi toimib, mingi aeg jäi see toode endalegi silma, aga ei julgenud osta, sest negatiivseid reviewsid/kommentaare toote kohta liialt palju kuidagi…
september 1, 2009 at 7:31 p.l. #216761Anonüümne
GuestSekundeerin, sooviks ka teada saada kuidas asi toimib, mingi aeg jäi see toode endalegi silma, aga ei julgenud osta, sest negatiivseid reviewsid/kommentaare toote kohta liialt palju kuidagi…okei esmaspäevast hakkan kasutama , plaan teha 2 – 3 kuune kuur sellega nagu soovitatakse , eks siis kuu aja pärast postin siia kuidas esialgsed tulemused on
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.