Skip to main content

vajab teavet

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » vajab teavet

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Autor
    Postitused
    alex
    Member

Tere,

Väga tore site on see. Minul on aga selline küsimus ja loodan, et keegi oskab ka vastata. Ise mina ei ole tegelenud tõsiselt võetavalt lihastearenguga. Esiteks ajapuudusest ja teiseks ka püsimatusest. Palun muidugi vabandust. Kaalun üle 80 kg ja pikkust u. 179, rasva% 20 ringis. Seega mitee just kõige rohkem vorm. Nüüd üks sõber kasutab mingit tabletid ja saanud lühikese ajaga keha päris ilusaks. Tekis ka minul mõte sarnane. Veelkord vabandan, kui oma küsimusega kedagi solvab. On lehekülg:

http://www.legalsteroids.com/

Seal pakutakse järgmiseid preparaate: D-Bol ja Winni-V. Mõlemad kapslitena ja toimeaine on vastavalt MethadrostenolTM ja cyclostanozol?.

Palun öelge, kas nende kasutamine annab effekt lihasekasvatamises ja millised ohud võivad kaasneda?

Aitäh,

Alex.

punamtsike
    Member

mina ütleks seda, et kokkuvõttes ei võida sa sellega midagi. mis kiirelt tuleb see kiirelt läheb. minu moto oli ka, et võimalikult kiiresti võimalikult palju. (igast saastast olen loomulikult puhas). punnisisn kangi nii päeval kui öösel ja ka oma sünnipäeval ning pühade ajal. kasvasin nii mis mühiseb ja olin omastarust jõle tegija. et treenin nagu arnold. lõpuks tekkis meeletu ületrenn. südame koormasin ära jne. ja taastumiseks kulus niipalju aega et pärast olin ikka alguses tagasi. ehk kokkuvõttes. igast saastaga võid sa ju kiiresti vormi saada. aga kui asi untsu läheb oled pärast ravikulude maksmist veel sitemas vormis kui ennem. las steroidid jääda proffidele.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.