Rinna suurendamine trenni tehes (naine)
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Rinna suurendamine trenni tehes (naine)
- This topic has 14 replies, 9 voices, and was last updated 16 years, 5 months tagasi by
Annika Pärtel.
-
AutorPostitused
-
august 31, 2009 at 1:41 e.l. #18223
Kristiinak
MemberTere,
otsisin ja otsisin foorumist… ei sattunud sobiva teema otsa.
Otsustasin postitada uue teema.
Pöördun oma pisimurega teadjate poole.
Olen igati vormis neiu. Käin pidevalt jalutamas jne… Kuid mulle teeb muret minu väike rinnapartii.
Soovin suurendada oma rinnapartiid paari-kolme suuruse võrra treenides.
Kas on üldse võimalik trenniläbi rinda suuremaks saada?
Kuidas oleks see kõige tõhusam?
Mis harjutused oleksid selle jaoks kõige sobilikumad?
Pikkus: 183cm
Kaal: 74kg
Tänud ette,
Kristiina.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 31, 2009 at 4:02 e.l. #216434Raivo Piiber
MemberTere,otsisin ja otsisin foorumist… ei sattunud sobiva teema otsa.
Otsustasin postitada uue teema.
Pöördun oma pisimurega teadjate poole.
Olen igati vormis neiu. Käin pidevalt jalutamas jne… Kuid mulle teeb muret minu väike rinnapartii.
Soovin suurendada oma rinnapartiid paari-kolme suuruse võrra treenides.
Kas on üldse võimalik trenniläbi rinda suuremaks saada?
Kuidas oleks see kõige tõhusam?
Mis harjutused oleksid selle jaoks kõige sobilikumad?
Pikkus: 183cm
Kaal: 74kg
Tänud ette,
Kristiina.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rinnalihast võid treeninguga kindlasti suurendada, rinda ennast suurendab vaid meditsiiniline sekkumine!
august 31, 2009 at 5:19 e.l. #216437Annika Pärtel
MemberRind iseenesest on rinnanääre ja rasvkude. Kui trenni teed kõvasti ja ka sööd vastavalt, siis see viimane kahaneb, mitte ei kasva. Nääret trenniga ei suurenda. Kasvada võib lihas rinna all, kuid rinnahoidja suurusele see ei mõju. Nii et kui oled hetkel igati vormis, nagu mainisid, ja rangele dieedile plaanida ka ei kavatse, siis korvi suhtes muutusi kindlasti ei toimu, ei positiivse ega negatiivse suunas.
august 31, 2009 at 5:30 e.l. #216438Raivo Piiber
MemberRind iseenesest on rinnanääre ja rasvkude. Kui trenni teed kõvasti ja ka sööd vastavalt, siis see viimane kahaneb, mitte ei kasva. Nääret trenniga ei suurenda. Kasvada võib lihas rinna all, kuid rinnahoidja suurusele see ei mõju. Nii et kui oled hetkel igati vormis, nagu mainisid, ja rangele dieedile plaanida ka ei kavatse, siis korvi suhtes muutusi kindlasti ei toimu, ei positiivse ega negatiivse suunas.Tore
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, mul polnud kohvi kõrval aega nii pikalt kribada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 31, 2009 at 5:33 e.l. #216441builder
MemberKui õieti trenni teed, siis ümbermööt ikka võib suureneda, aga kohe kindlasti väiksemaks muutuvad väljapoole eenduvad osad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Vähemalt minu elukaaslasel nii oli ja sa erand pole. Ja jalutamine on hea sport küll, peaks ka proovima. Aga ei ole lugenud, mis siis saab, kui ülejäänud kehaosa treenid ja rinna treeningu jätad välja?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Samas raske teha, kuigivõrd saab rind teatud harjutustega ikka koormust. Samas tundub, et neiul ikka tähtsam see teatud kehaosa ilu, kuivõrd sportlik ettevõtmine, eks?august 31, 2009 at 6:24 e.l. #216447AlanBStard
ModeratorRinnapartiid nüüd vaevalt trenni abil suurendada saab, tavaliselt rohkem vastupidi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üldine kuju ja kehahoiak võib paramaks minna.
Aga arutelu elavdamiseks ja täpsustamiseks oleks kindlasti hea mõte kui sa arendatavast piirkonnast paar fotot postitaksid!
august 31, 2009 at 7:12 e.l. #216451emmimees
MemberOtsi netist pilte naiskulturistidest, kel pole silikoone – siis näed, mida trenn su rindadega teeb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 31, 2009 at 7:14 e.l. #216453Raivo Piiber
MemberOtsi netist pilte naiskulturistidest, kel pole silikoone – siis näed, mida trenn su rindadega teeb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ärge nüüd hakake hirmutama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ega ta tahagi kulturistiks saada …august 31, 2009 at 9:00 e.l. #216477AlanBStard
ModeratorAga on taimi, mis stimuleerivad rinnanääret, proovi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Põld-lambalääts võtab isegi meestel piima lahti!
august 31, 2009 at 9:01 e.l. #216478Sakurai
MemberAsi nüüd jah nii hull ei ole, kui siin räägitakse. Kui ikka massiivselt rauda ei tassi, ei lähe midagi väiksemaks. Aktivist seletas kõik ilusasti ära.
august 31, 2009 at 9:13 e.l. #216484Vägivaldur
MemberSoovin suurendada oma rinnapartiid paari-kolme suuruse võrra treenides.Treenides A-st C-ks või D-ks?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 31, 2009 at 10:23 e.l. #216502FG
MemberSoovin suurendada oma rinnapartiid paari-kolme suuruse võrra treenides.Treenides – võimatu. Lahenduseks vaid implantaadid.
august 31, 2009 at 10:34 e.l. #216503AlanBStard
ModeratorPaari-kolme suuruse võrra aitavad tõesti ainult implantaadid.
Ühe suurusenumbri aga pidavat nt rasvaimu juurde andma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 31, 2009 at 8:46 p.l. #216598Stardust
MemberPaari-kolme suuruse võrra aitavad tõesti ainult implantaadid.Rasedus ja korralik kaalutõus võivad ka aidata, tegelikult.
Teemaalgataja peab ülejäänud keha väljanägemise või raha ohvriks tooma, kõike head ei peagi korraga saama.
august 31, 2009 at 9:35 p.l. #216603Annika Pärtel
MemberKui õieti trenni teed, siis ümbermööt ikka võib suureneda, aga kohe kindlasti väiksemaks muutuvad väljapoole eenduvad osad
AutorPostitusedViewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)- You must be logged in to reply to this topic.