kas kuu ajaga maha võetud 10 kilo on tervisele kahjulik=?Nimelt raske füüsilise tööga on alla võetud 1 kuuga 10 kilo.Ma olen siin foorumis lugenud et see pole kasulik nii lühikese ajaga nii palju maha võtta.Aga omal on küll enesetunne super.Äkki keegi seletab natuke lahti
kas kuu ajaga maha võetud 10 kilo on tervisele kahjulik=?Nimelt raske füüsilise tööga on alla võetud 1 kuuga 10 kilo.Ma olen siin foorumis lugenud et see pole kasulik nii lühikese ajaga nii palju maha võtta.Aga omal on küll enesetunne super.Äkki keegi seletab natuke lahti
ISe olen 181 cm ja kaalusin 96 kg nüüd 86.Kas selline kaalulangus pületab ka lihaseid?
Ja vastus su küsimusele – Jah, selline kaalulangus tõenäoliselt põletab ka lihasmassi, mingil määral kindlasti.
Sa ei tohi nii kiireti kaalu langetada, läheb palju lihast ka kaasa kindlasti.. raske uskuda, et kõigest raske tööga langeb kaal 10kg ühes kuus! Minu teada peaks kuskil 1,5-2kg kuus olema ok..
Ma kaotasin kahe nädalaga üle viie kilo, kui ma suvel tööl käisin see oli vist sellepärast ka, et mõnipäev ei saanud kaheksa tundi süüa midagi ainult vett juua.
Ma kaotasin kahe nädalaga üle viie kilo, kui ma suvel tööl käisin see oli vist sellepärast ka, et mõnipäev ei saanud kaheksa tundi süüa midagi ainult vett juua.
Sellisel juhul kaotasid kindlasti ka kõvasti lihasmassi arvelt. Ise arvan, et kuus üle 4 kg ei tohiks eriti maha võtta