Skip to main content

kaalulangus

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » kaalulangus

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
    kimmel
    Member

kas kuu ajaga maha võetud 10 kilo on tervisele kahjulik=?Nimelt raske füüsilise tööga on alla võetud 1 kuuga 10 kilo.Ma olen siin foorumis lugenud et see pole kasulik nii lühikese ajaga nii palju maha võtta.Aga omal on küll enesetunne super.Äkki keegi seletab natuke lahti

kimmel
    Member

kas kuu ajaga maha võetud 10 kilo on tervisele kahjulik=?Nimelt raske füüsilise tööga on alla võetud 1 kuuga 10 kilo.Ma olen siin foorumis lugenud et see pole kasulik nii lühikese ajaga nii palju maha võtta.Aga omal on küll enesetunne super.Äkki keegi seletab natuke lahti

ISe olen 181 cm ja kaalusin 96 kg nüüd 86.Kas selline kaalulangus pületab ka lihaseid?

oks
    Member

Oleneb täiesti kui kiiresti sa kaalu langetasid.

tereummikust
    Member

Oleneb täiesti kui kiiresti sa kaalu langetasid.

Ja vastus su küsimusele – Jah, selline kaalulangus tõenäoliselt põletab ka lihasmassi, mingil määral kindlasti.

Lisalugemist

kimmel
    Member

Ja vastus su küsimusele – Jah, selline kaalulangus tõenäoliselt põletab ka lihasmassi, mingil määral kindlasti.

Lisalugemist

Mis selle eest kõige paremini kaitseb et lihasmass ei hävineks.Oskab keegi midagi soovitada.Mis toidulisand?MA ise arvan et proteiin+bcaa äkki

emmimees
    Member

Sa ei tohi nii kiireti kaalu langetada, läheb palju lihast ka kaasa kindlasti.. raske uskuda, et kõigest raske tööga langeb kaal 10kg ühes kuus! Minu teada peaks kuskil 1,5-2kg kuus olema ok..

Mcken
    Member

Raske tööga peaks ka lihas ju kasvama kui korralikult sõid

R.T
    Member

Ma kaotasin kahe nädalaga üle viie kilo, kui ma suvel tööl käisin see oli vist sellepärast ka, et mõnipäev ei saanud kaheksa tundi süüa midagi ainult vett juua.

noPAINnoGAIN
    Member

Ma kaotasin kahe nädalaga üle viie kilo, kui ma suvel tööl käisin see oli vist sellepärast ka, et mõnipäev ei saanud kaheksa tundi süüa midagi ainult vett juua.

Sellisel juhul kaotasid kindlasti ka kõvasti lihasmassi arvelt. Ise arvan, et kuus üle 4 kg ei tohiks eriti maha võtta

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.