Kreatiinikuuri ajal alkoholi tarbimine
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kreatiinikuuri ajal alkoholi tarbimine
- This topic has 6 replies, 5 voices, and was last updated 16 years, 5 months tagasi by
taliindrek.
-
AutorPostitused
-
august 27, 2009 at 9:58 p.l. #18178
taliindrek
MemberTere!
Tahaks saada kinnitust, et kui kreatiinikuur on n-ö poole peal, kas sellel ajal alkoholi tarbimine nn. kaotab kreatiini tarbimise põhimõtte. Mõtlen just seda, et pole kasu kreatiinist, kui oled tarbinud alkoholi. Kuna mul selline asi juhtus, siis kas rohkem seda juhtuda ei tohiks, või pigem, poleks mõtet?!
Ettetänades.
august 27, 2009 at 10:39 p.l. #215971ants16
MemberTere!Tahaks saada kinnitust, et kui kreatiinikuur on n-ö poole peal, kas sellel ajal alkoholi tarbimine nn. kaotab kreatiini tarbimise põhimõtte. Mõtlen just seda, et pole kasu kreatiinist, kui oled tarbinud alkoholi. Kuna mul selline asi juhtus, siis kas rohkem seda juhtuda ei tohiks, või pigem, poleks mõtet?!
Ettetänades.
Selliseid teemasi palju olnud, eks ta on ikkakahjulik on, kuna see viib vee kehast välja. Mina ei tee krea kuuri ja alkot joon ning toimib. Ma ei näe sellel laadimisel üldse mõtet. Kõige paremini toimib mul (monohüdraadiga) 5g+5g ehk enne ja pärast trenni.
august 28, 2009 at 6:43 e.l. #215988matti
MemberNo alkoholi tarbimine on tegelikult alati kahjulik, kreatiinikuuri ajal aga eriti, kuna viib vett kehast välja,mille kreatiin on sidunud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Samal põhjusel ei soovitata ka kohvijoomist, kuig kohv viib vett kehast välja kordades vähem, kui seda teeb arvestatav kogus alkoholi. Seega, on alkoholi tarbimine kreatiinkuuri ajal vastunäidustatud.august 28, 2009 at 6:57 e.l. #215991younger
MemberNo tegelikult mina vaidleksin natuke eelnevatele vastu. Alkohol iseenesest ei ole kahjulik, loomulikult teatud koguses, nagu ravimidki. Mina tegelikult ei näe üldse mingit vajadust alko järele ja kange alko lõhn ajab mul lihtsalt südame pahaks. Samas, kui ollakse seltskonnas, siis ilma kedagi solvamata need 3 pitsi (iga jala jaoks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) küll mitte midagi sinu organismile ja sportlikele saavutustele ei mõju. Kuid sa ise pead olema targem ja tead, et pead tarbima vett selle võrra rohkem. Loomulikult on asi teine, kui sa käpa maha paned ja järgmised 2 päeva pohmakat põed, siis oled küll ära rikkunud oma võib olla kuu sportlikud ülesminekud.3 pitsi kanget või paar õlut või paar pokaali veini kuus ei tee sinule ega sinu kreatiinitrabimisele liiga, eks liigesed vajavad ka õlitamist ja südametööd peab ka natuke vahel kergendama.
august 28, 2009 at 10:09 e.l. #216030taliindrek
MemberNo tegelikult mina vaidleksin natuke eelnevatele vastu. Alkohol iseenesest ei ole kahjulik, loomulikult teatud koguses, nagu ravimidki. Mina tegelikult ei näe üldse mingit vajadust alko järele ja kange alko lõhn ajab mul lihtsalt südame pahaks. Samas, kui ollakse seltskonnas, siis ilma kedagi solvamata need 3 pitsi (iga jala jaoks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) küll mitte midagi sinu organismile ja sportlikele saavutustele ei mõju. Kuid sa ise pead olema targem ja tead, et pead tarbima vett selle võrra rohkem. Loomulikult on asi teine, kui sa käpa maha paned ja järgmised 2 päeva pohmakat põed, siis oled küll ära rikkunud oma võib olla kuu sportlikud ülesminekud.
3 pitsi kanget või paar õlut või paar pokaali veini kuus ei tee sinule ega sinu kreatiinitrabimisele liiga, eks liigesed vajavad ka õlitamist ja südametööd peab ka natuke vahel kergendama.
Ma arvan sama. Kuna mul sünnipäev oli, siis esimest korda seda pidades võtsime veidi. Pärast läks ikka natuke liiale ja hommikul oli jõle halb olla. Peale seda paar päeva trenni tehes tuntsin, et jõudu ültse pole, selline loid olek oli. Oli tunda, et see mulle hästi ei mõjunud.
august 28, 2009 at 11:15 e.l. #216038Wire
MemberOlen ise ka mõelnud, et kas võib või ei. On omal nahal järele ka proovitud. Kord nädalas olen sõbra või paariga istund ja 2-3 õlut võtnud ja see pole mulle küll midagi märgatavat teinud.. Kui aga sodiks joodud, siis tõmbab kohe lihasest vee välja aga 1-2 trenniga on kõik OK jälle.
august 28, 2009 at 6:00 p.l. #216118taliindrek
MemberOlen ise ka mõelnud, et kas võib või ei. On omal nahal järele ka proovitud. Kord nädalas olen sõbra või paariga istund ja 2-3 õlut võtnud ja see pole mulle küll midagi märgatavat teinud.. Kui aga sodiks joodud, siis tõmbab kohe lihasest vee välja aga 1-2 trenniga on kõik OK jälle.Tänud. Siis on kõik n-ö hästi.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.